gediz elektrik abonelik e devlet / E-Devlet Üzerinden Abonelik İptali Nasıl Yapılır? - Tamindir

Gediz Elektrik Abonelik E Devlet

gediz elektrik abonelik e devlet

E-devlet, günümüzde pek çok işlemi yapabildiğimiz bir site. Evimizden dışarı çıkmadan pek çok işimizi kolaylıkla halledebildiğimiz bir site. E-devlet üzerinden abonelik iptali yapabildiğinizi biliyor muydunuz? E-devlet abonelik iptali ile alakalı bu yazımızı okuduktan sonra siz de rahatlıkla aboneliklerinizi iptal edebileceksiniz ve evden dışarı çıkmadan, sıra beklemeden işlem yapabileceksiniz.

Abonelik iptali için başvuruda bulunmadan önce e-devlet şifreniz ve TC kimlik numaranız ile e-devlet sistemine giriş yapmanız gerekmektedir. E-devlet şifrenizi unuttuysanız kolaylıkla yeni şifre oluşturabilirsiniz.

E-devlet’e giriş yaptıktan sonra iptal etmek istediğiniz abonelik ile alakalı arama yapmalısınız. Ana sayfadaki arama çubuğuna, ilgili şirketin ismini yazıp yanına “abonelik iptali” ya da “abonelik feshi” yazarak arama yapabilirsiniz. Örneğin:

Gediz Elektrik abonelik iptali
Enerjisa Başkent Elektrik abonelik feshi

e-devlet-abonelik-iptali

Bu aşamada dikkat etmeniz gereken bir şey var. Abonelik iptali yapmak istediğiniz kurumu seçtikten sonra yukarıdaki gibi bir uyarı ekranı gelecektir. Eğer daha önce mobil imza, T.C. kimlik kartı, internet bankacılığı, elektronik imza ile hesabınızı doğrulamadıysanız bu uyarı ile karşılaşacaksınız. Hesabınızı doğruladıktan sonra abonelik iptali için sonraki aşamaya geçebilirsiniz.

Abonelik iptali için sizden istenen bilgileri ilgili alanlara doldurarak abonelik iptali için başvuruda bulunabilirsiniz. İlgili alanları son derece dikkatlice ve eksik bırakmadan doldurmanız çok önemli. Başvurunuz tamamlandıktan sonra başvurunuzun durumunu yine e-devlet üzerinden takip edebilirsiniz. 

E-Devlet Üzerinden Hangi Abonelikler İptal Edilebilir?

  • Elektrik
  • Su
  • Doğalgaz
  • Telefon
  • İnternet

Başta olmak üzere pek çok hizmet ile alakalı abonelikler e-devlet üzerinden iptal edilebilir. Sadece yapmanız gereken abonelik iptali için ilgili şirketin ismini yazmak ve çıkan sonuçlardan abonelik iptali için olan sonucu seçmek. Birkaç dakika içerisinde abonelik iptali işlemi tamamlanmış olacaktır. Özellikle internet paketleri fiyatları son dönemde büyük değişiklik gösterdi. Pek çok kullanıcı yeni internet paketleri satın alabilmek için mevcut aboneliklerini iptal etmek istiyorlar. Eğer siz de mevcut aboneliğinizden memnun değilseniz e-devlet abonelik iptali sisteminden faydalanabilirisiniz.

E-devlet abonelik iptali ile alakalı paylaşacaklarımız bu kadardı. Bunun gibi içerikler, güncel oyun ve teknoloji haberleri için funduszeue.info’u takipte kalmayı unutmayın.

İzmir GEDAŞ Elektrik Abonelik Kapatma Nasıl Yapılır? Gediz Elektrik Abonelik İptali İ&#;in Yapılacak İşlemler

Haberin Devamı

İzmir GEDAŞ Elektrik abonelik işlemleri ve aboneliklerin fesih edilme işlemleri, online şekilde yapmakla birlikte iletişim merkezi tarafınca da sağlanmaktadır.

İzmir GEDAŞ Elektrik Abonelik Kapatma Nasıl Yapılır?

Müşterilerin daha hızlı hizmet alması adına ve işlemlerin hızlandırılması adına abonelik işlemleri E-devlet üzerinden sağlanmaktadır. E-devlet üzerinden E-imza sahibi olanlar için herhangi bir ek işleme gerek olmamaktadır.

E-imza işlemlerinde kaydedilme durumları olmalı ve işlemlerde kullanılmalıdır. İzmir GEDAŞ Elektrik abonelikleri de aynı şekilde gerçekleşmektedir. İşlemlerin yapılmasında E-devlet üzerinden arama kısmına gereken ifadeler girilmelidir.

E-devlet tarafından sunulmakta olan hizmetler arasında bireysel abonelik için başvurular ve borç bilgilerinin sorgulanması da yapılmaktadır. Ödeme bilgileri ve fesih işlemleri de gerçekleşmektedir. Bu şekilde işlemlerde kurumlar üzerinden evrak teminine gerek bulunmamaktadır.

Haberin Devamı

Abonelik işlemleri için tüketim noktası olan mülk üzerine herhangi bir borç bulunmamalıdır. Abone olma aşaması için ve aboneliklerin fesih edilmesinde şart koşulmaktadır. Borç bilgilerinin gözlemlenmesi ve borç ödeme işlemleri de E-devlet üzerinden sağlanabilir.

E-imza olmaması halinde E-devlet üzerinden fesih ya da başvuru işlemlerine başvuru yapılmaktadır. Adres üzerine borç bulunmaması halinde E-devlet üzerinden İzmir GEDAŞ Elektrik abonelik fesihleri gerçekleşir. Ardından işlemlerin onaylanması ve resmileşmesi için en yakın merkez üzerinden imza atılmalıdır.

Tüketim noktası üzerinde borç yer alması halinde abonelik işlemleri yapılmamaktadır. Aboneliklerin fesih edilmesi için ve abonelik başvurusu için mülk üzerinde yer alan bir borçlanma olmamalıdır. İşlemlerin yapılmasında İzmir GEDAŞ Elektrik sitesi üzerinden randevu alınmaktadır.

İzmir GEDAŞ Elektrik içerisinde yer alan MİM yani müşteri iletişim sistemi bulundurmaktadır. MİM içerisinden abonelik işlemleri ile ilgili randevu talebi oluşturulur. Daha sonrasında belirtilen gün ve tarihte merkezde işlemler tamamlanır.

Haberin Devamı

Gediz Elektrik Abonelik İptali İçin Yapılacak İşlemler

İzmir GEDAŞ Elektrik abonelik iptalinde E-devlet üzerinden işlemler tamamlanır. Bu işlemler arasında abonelik için güvence bedeli alınmaktadır. Fesih işlemleri sonrasında güvence bedeli, belirtilen IBAN adresine gönderilmektedir.

Fesih işlemlerinin ardından müşteri üzerine kayıtlı olan bir vadeli ya da vadesiz hesap üzerine gönderilmektedir. Abonelik aşamasında verilen güvence bedeli, fesihler ya da iptaller sonrasında iade edilmektedir.

Abonelik işlemlerinde kullanılabilecek müşteri işlemleri ve MİM hizmeti yer almaktadır. Resmi site üzerinde yer alan randevu sistemi ile işlemler tamamlanmaktadır. Bu işlemlerin gerçekleşmesinde E-devlet güvencesi de yer almaktadır.

Haberin Devamı

İzmir GEDAŞ Elektrik aboneliklerinde fesih işlemleri için gerekli olan işlemler ve evraklar E-devlet üzerinden sağlanmaktadır.

Mülk adresinin açık beyanı ve borçlandırmanın olmaması sonrasında E-imza ile işlemler sonlandırılır.

E-imza olmaması halinde kullanılabilecek yöntem, en yakında yer alan İzmir GEDAŞ Elektrik merkezinde işlemler tamamlanır.

Resmi site içerisinde abonelik işlemleri için ve fesih işlemleri için seçenekler sunulmaktadır. Bu seçenekler arasında yer alan borçlandırmanın olmaması hali hem fesihlerde hem de abonelikler için geçerlidir.

MİM sistemi ile abonelik durumunun ve borçlandırma durumunun gözlemlenmesi sağlanmaktadır. İşlemlerin tamamlanmasında randevu seçenekleri ile birlikte seçilen gün ve tarih içerisinde işlemler için randevu alınır.

Haberin Devamı

Randevu işlemlerinin tamamlanmasında farklı bir seçenek olarak E-devlet üzerinden fesih işlemleri sunulmaktadır.

E-devlet üzerinde yer alan İzmir GEDAŞ Elektrik bilgilendirmeleri, borçlandırma bilgileri ve abonelik işlemlerinden oluşmaktadır. Abonelik işlemleri içerisinde fesih işlemleri de yer almaktadır.

Tüketim noktası içerisinde yer alan borçlandırmanın olması halinde taksit seçenekleri sunulmaktadır.

Aydem ve Gediz Elektrik'ten e-Devlet kolaylığı! Elektrik abonelik başvurusu nasıl yapılır? İşte yeni hizmetler

Aydem ve Gediz Elektrik şirketlerinin, bazı müşteri işlemlerini e-Devlet üzerinden yapabilmesine yönelik çalışmaları tamamladığı bildirildi.

İki şirketin yaptığı ortak açıklamada, abonelik ve borç işlemlerinden bazılarının e-Devlet üzerinden yapılabileceği belirtildi.

Böylece aboneler, elektrik tedarik faaliyeti kapsamında bireysel abonelik başvurusu, bireysel abonelik fesih başvurusu, borç sorgulama ve ödeme bilgileri sorgulama işlemlerini e-Devlet platformu üzerinden gerçekleştirebilecek.

Açıklamada sözlerine yer verilen Aydem ve Gediz Elektrik Müşteri İlişkileri Direktörü Mustafa Demir, "e-Devlet sistemine geçiş sürecimizi tamamladık. Dijitalleşme adına büyük bir adım daha atmış olduğumuz bu uygulama, müşterilerimizin hayatlarını son derece kolaylaştıracak. Aydem ve Gediz Elektrik olarak müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştırmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Aydem ve Gediz Elektrik, İzmir, Manisa, Aydın, Denizli ve Muğla başta olmak üzere toplam 4,9 milyon müşteriye hizmet veriyor.

AA

Günümüzde elektrik, su, faturalı telefon gibi kullanma miktarına bağlı olarak aylık borç ödediğimiz hizmetler, kimi zaman faturalandırma döneminde çıkardığı borç ile abonelerini şaşırtabilmektedir. Bu içeriğimizde de beklediğinizden daha fazla gelen Gediz Elektrik fatura borcuna nasıl itiraz edilebileceğini ve ilgili dilekçe örneğini tüm ayrıntılarıyla sizlerle paylaştık.

Gediz Elektrik Perakende Satış A.Ş.

Gediz Elektrik, İzmir ve Manisa illerinde yılından bu yana elektrik tedarik hizmetinden sorumludur. Elektrik durumunuza ilişkin şikayet, talep, borç sorgulama ve fatura ödeme hizmetlerini de internet sayfası üzerinden sunmaktadır.

Gediz Elektrik Perakende Satış A.Ş. internet sayfasına ulaşmak için buraya tıklayınız.

Gediz Elektrik İletişim Bilgileri

Herhangi bir şikayet, öneri veya talebinizi bir dilekçe iletmeden önce aşağıdaki kanallar aracılığıyla da sorununuzu dile getirebilirsiniz.

Adres: Anadolu Caddesi No Megapol Tower Kat Bayraklı/ İZMİR

e-Posta:[email protected]

Müşteri hizmetleri numarası: 0

Whatsapp iletişim numarası: 00 02

Soru, talep ve şikayetleri internet formu üzerinden iletmek için: funduszeue.info

Size en yakın müşteri ilişkileri merkezini öğrenmek için:funduszeue.info

Gediz Elektrik Fatura ve Fesih İşlemleri

Gediz Elektrik, fatura işlemleriyle ilgili herhangi bir durumu yukarıdaki iletişim kanalları aracılığıyla iletebileceğinizden bahsetmiştik. Olası hatalı elektrik faturasına nasıl itiraz edileceği konusuna geçmeden önce fatura ödeme ve borç sorgulama işlemleri için de resmi internet adreslerini belirtmek istedik.

Fatura ödeme ve borç sorgulama işlemlerini Gediz Elektrik&#;in internet sayfasından yapabileceğiniz gibi e-Devlet üzerinden de aynı işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca fatura işlemleri dışında e-Devlet üzerinde abonelik fesih, abonelik başvurusu, ödeme bilgileri sorgulama gibi detaylı her türlü işlemi yapabilirsiniz. İlgili internet adreslerine aşağıdaki bağlantılar üzerinden ulaşabilirsiniz.

Gediz Elektrik &#; Borç Sorgulama

Gediz Elektrik &#; e-Devlet

Elektrik Faturasına Nasıl İtiraz Edilir?

Günümüzde çok nadir yaşanmak ile birlikte kimi zaman fatura bedeli, gerçek kullanım bedelinden yüksek gelebiliyor. Faturalar yanlış okunabiliyor. Böyle bir durum ile karşılaştığını düşünen kullanıcıların elektrik faturasına itiraz etme hakkı bulunuyor. Peki, elektrik faturasına nasıl itiraz edilir?

Elektrik faturasına itiraz için, kişinin fatura ve kimliği ile birlikte bağlı olunan şirkete bir dilekçe yazarak şikayetini iletmesi gerekiyor. Peki bu aşamada fatura ödenmeli midir? Faturanın son ödeme süresi dolmadıysa, fatura ödenmeden de itiraz edilebiliyor. Ancak, faturanın süresi dolmuşsa bedelin ödenmesi gerekebilir. Bu durumda itiraz haklı kabul edilirse, ödenen fazla bedel bir sonraki fatura bedelinden düşülerek geri iade ediliyor. 

Yapılan itiraz sonucunda 1 hafta 10 gün içinde şirketin teknik elemanları yerinde inceleme yapıyor. Yapılan çalışmalar sonucunda, yanlışlık olması halinde fatura yeniden düzenleniyor. Durumun düzelmemesi halinde şikayetinizi, Tüketici Heyeti Başkanlığına bir dilekçe ile ulaştırmakta fayda var.

Not: Elektrik faturası ile ilgili tüm ayrıntılar, gerekçeleriyle somut olaya uygun olmak kaydıyla belirtilmelidir. Aşağıdaki dilekçede, genel olarak herkesin yararlanabileceği ve sizin doldurmanız için uygun boşlukların bırakıldığı örnek bir dilekçe görebilirsiniz. Dilekçede doldurmanız için bırakılan boşluklar haricinde, kişisel bilgilerinize ve yaşadıklarınıza göre ilgili eklemeleri/çıkarmaları yapabilirsiniz.

Gediz Elektrik Fatura İtirazı Dilekçe Örneği

Gediz Elektrik Fatura İtirazı Dilekçe Örneği Word İndir

Gediz Elektrik Fatura İtirazı Dilekçe Örneği PDF İndir

İlgili Yazılar

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası