rüyada akrep sokması ihya / Rüyada akrep görmek ne anlama gelir? Rüya akrep görmenin tabiri - Haber 7 YAŞAM

Rüyada Akrep Sokması Ihya

rüyada akrep sokması ihya

Rüyada akrep görmek dedikoducu, art niyetli, huzursuzluk, sıkıntı veren kişiye, düşmana işaret eder. Çoğu zaman düşmana yorulan akrep aile içinde yaşanacak sıkıntıların da başı olur. Rüyada akrebin çok yakında rüya sahibinin ağzında vs. görülmesi düşmanın çok yakınlarda olduğuna yorulur. Bu düşman tatlı dili ile arkadan kuyu kazarak zarar vermeye hazırlanıyordur. Rüyada akrebin çokluğu hasımların düşmanların da çok olduğu anlamındadır. Peki, rüyada farklı durumlarda akrep görmek ne anlama gelir? Akrebin evde, yatakta, ağızda vs. olması nasıl yorumlanır? Rüyada akrep sokmasının tabiri nedir? İşte, her durumda rüyada akrep görmenin ayrıntılı tabiri...

Rüyada Akrep Görmek

Rüyada evde akrep görmek; evde akrep görmek iş yerinde rüya sahibinin koltuğunda gözü olan düşmana yorumlanır. Bunun yanında yatağında akrep görmek; yakın bir düşmana ayrıca işlerde yavaşlamaya, kazancın ve rızkın azalmasına delalet eder. Yatakta çıkan akrep, sadakası verilmemiş hayırsız maldır. Ayrıca rüya sahibi için bir yola gitmeye işarettir.

Rüyada çok sayıda akrep görmek; çok fazla düşmana yorumlandığı gibi istila, işgal, göç vb. anlamlarda da yorumlanır. Akrepler büyük ve her yeri kaplamışsa bunun anlamı hapistir.

Rüyada akrep ve yavrularını bir arada görmek; Rüya sahibinin çevresine iyi bakması gerektiğine delalettir. Çünkü yavruları ve akrebi bir arada görmek, kişinin çevresinde kurulan tuzaklara işaret eder. 

Rüyada elbisede akrep görmek; elbisesinde akrep olduğunu gören kişi evlatlarından yana bir sıkıntı çekecek ve evlat nankörlüğü görecektir. Elbisede görülen yılan geldiği gibi hızla uzaklaşırsa kötü emelli kişinin niyetinden vazgeçtiğine işaret eder. 

Rüyada akrep sokması; Rüyada akrep soktuğunu görmek, ardı arkası olmayacak kazanca ve mala işaret eder. Başka bir yoruma göre rüyada kendisini akrep soktuğunu gören kişi bir düşman edinecektir. Kişinin akrep sokmasında hissettiği acı nispetinde zarar görecektir. Diğer bir yorum ise akrep sokmasının ya kendisinin ya da ailesinden birinin uğrayacağı ağır hastalıktır. 

Rüyada akrebin soktuğu yer de yorum açısından önemlidir. Akrep belden yukarıyı sokmuşsa para ile ilgili, ellere saldırmışsa ailesine zarar gelecek ve belden aşağısı sokulmuşsa da rüya sahibi iftiraya uğrayacaktır. 

Rüyada görülen akrebin rengi; akrebin rengi siyaha yakın ise düşman kadın, açık renkli ise erkektir. Akrebin cinsiyeti de önemlidir ki, akrep erkekse rüya sahibi, kadın ise tüm aile fertleri tehlike altındadır. 

Rüyada öldürdüğünü, akrep yakıldığını görmek; hasımların, rakiplerin başına kötü şeyler geleceğine işaret eder. Rüyada akrep öldürmek çoğunlukla hayırlıdır. Taş ve sopa ile akrep öldürdüğünü görmek düşmanın herhangi bir sebeple memleketi terk etmesine yorumlanır. 

Rüyada akrebi ateş çemberi içerisinde görmek; önemli bir karar verecek olmasına işaret eder. Kişi iki yol arasında çıkmaza düşmüş ve karar vermek için çaba göstermektedir. 

Rüyada ezerek akrep öldürmek; rüya sahibinin düşman ile birebir mücadele içinde olmasına yorumlanır. Rüya sahibi çıplak ayakla bu işi yapıyorsa çok az zarar görür, ayakkabı ile yapıyorsa hiç zarar görmeden kurtulur. 

Rüyada kuyruğu kalkmış akrep görmek; çok nadir bir rüya olsa da düşmanın ağır yaralamasına şiddetine maruz kalmak anlamındadır. 

Rüyada Akrep Sokması

İSLAMİ RÜYA TABİRLERİNE GÖRE:

İhya rüya tabirine göre akrep görmek;  İnançsız, zararlı, külfeti çok, bozuk ağızlı fakat zayıf bir düşmandır. Akrep sokması düşmandan zarar görmeye, Akrep sokması düşmandan zarar görmeye, Elbisesinde akrep görmek çoluk çocuğundan zarar görmeye, Bir şeyi akrep olmadığı halde akrep sanmak, kenndine dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, Akrep tutup bunu bir kadının üzerine koymak onunla münasebet kurmaya delalet eder.

Molla Cami'nin rüya tabirine göre; Rüyada akrep görmek dinsiz, muzip ve zayıf bir düşmanla tabir olunur. Rüyada elinde bir akrep olduğu halde halkı korkuttuğunu gören, herkesi arkasından çekiştirir ve haklarında olmadık şeyler söyler. Ağzından akrep çıktığını veya akrebin elbisesi arasına girdiğini görenin, düşnanıyla birlikte ikamet ettiğine işarettir. Pantolunun içinde akrep olduğunu gören, kansından düşmanlık görür. Gömleği içinde akrep oiduğunu gören, ev halkından birinin düşmanlığınauğrar. Akrebin sokması rüya sahibinin eline geçecek ve devamı olmayan bir maldır. Eğer rüyada bir akrebi yutsa o kimsenin düşmanı onun sırlarına vakıf olur. Gömleğinde veya dükkanında akrep görse, o akrep onun kazananda ona üzüntü ve keder veren düşmanıdır. Akrebi gördüğünü ancak kendisini sokmadığını ve akrepten de korktuğunu görse, düşmanı o kimseyi gıybet eder. Rüyada bir akrep öldürdüğünü gören kimse düşmanına karşı zafer kazanır. Bir kimse rüyada elinde bir akrebin olduğunu ve insanları soktuğunu görse, o kimsenin insanları gıybet eden ve insanlar arasında söz götürüp getirmek suretiyle onları tahrik eden bir adam olduğuna işaret eder.

Seyyid Süleyman'ın rüya tabirine göre; Bu rüya dinsiz, kem (kötü) sözlü, zararlı fakat, zayıf bir düşmanla tabir edilir. Uyku aleminde elindeki akreple halkı korkuttuğunu gören, onlar hakkında gıybet eder. Çirkin konuşur. Kavrulmuş akrep eti yiyen, düşmanının malından yer. Pişmemiş akrep yiyenin, düşmanları kaybolur. Ağzından akrep çıktığını yahut akrebin elbisesinin arasına girdiğini gören, düşmanıyla aynı evde oturur. Donunun içinde akrep görenin karısı, kendisine düşmanlık eder. Bir rivayete göre düşmanı, karısına musallat olur. Gömleği içinde akrep gören, ailesinin ve evladının düşmanlığına maruz kalır.

Kirmani demiştir ki, Rüyasında akrep tarafından sokulduğunu gören, düşmanının aleyhinde konuşur. Ondan zarar görür. Herhangi bir şeyi akrep zanneden, kendisine düşman olmayan birinden boşu boşuna şüphelenir.

Ebu Said'ül Vaaz'a göre, rüyasında akrebi bir kadının üzerine atan, onunla fuhuş yapar

Rüyada Akrep Öldürmek Ne Anlama Gelir? Rüya Akrep Öldürdüğünü Görmenin Anlamı ve Tabiri

Kişi rüyasında akrep görürse, bu rüya genellikle hayra yorulmayacak bir rüya olarak görülür. Akrep kötülüğe, zararlı bir düşmana işaret eder. Rüyasında akrep gören kişi, günlük yaşamında kendisine zarar verebilecek hileci, sahtekâr ve kötü niyetli bir düşmanın varlığına karşı tedbirli olmalıdır. Rüyasında akrep gören kişi, bu rüyadan sonra bir süre çevresinde sahtekâr ve zararlı kişilerle karşılaşabilir. Bu nedenle rüyasında akrep gören kişi, bir süre boyunca çevresindeki kişilere ve yeni tanışacağı kişilere karşı tedbirli davranmalıdır.

RÜYADA AKREP ÖLDÜRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada akrep sokması da yine aynı şekilde olumsuz çağrışımlara sahiptir. Rüyasında kendisini akrebin soktuğunu gören kişi, yakın zaman içinde çevresinde bulunan insanlardan zararlı davranışlara maruz kalabilir. Bu davranışlar üzücü ve ağır sözler olabileceği gibi, kişiyi maddi zarara uğratacak davranışlar da olabilir. Rüyada akrep ısırması görmek tüm bunlara ek olarak, rüya sahibi kişinin yakın zamanda kendisine helal olmayan bir maddi kazanç elde edebileceği yönünde de yorumlanır. Rüyasında akrep sokması gören kişi, yakın zaman içinde olumsuz bir haber de alabilir.

RÜYADA AKREP ÖLDÜRMEK

Rüyada görülen akrep, rüya sahibi kişinin olumsuz ve zararlı durumlarla karşılaşacağı anlamında yorumlandığından, rüyada akrebi öldürmek de rüya sahibi kişinin bu tür olumsuz durumlar karşısında galip geleceği, kendisine zarar verebilecek kişilerin eylemlerinden zarar görmeden kurtulabileceği yönünde yorumlanmaktadır. Akrep zararlı ve kötü niyetli bir düşmanı simgelediğinden, akrebi öldürmek de bu tür bir düşmana karşı galip gelineceği anlamında yorumlanır.

RÜYADA SİYAH AKREP GÖRMEK

Rüyada görülen akrebin siyah renkte olması, akrebin simgelediği düşmanın daha da tehlikeli ve zararlı olabileceği yönünde yorumlanır. Siyah renk, akrep rüyasının anlamını kuvvetlendirir ve akrebin çağrıştırdığı zararlı ve kötü durumların daha da sert olabileceği anlamına gelir.

RÜYADA EVDE AKREP GÖRMEK

Rüyada görülen akrep eğer kişinin evinde görülür ise, bu durumda akrebin çağrıştırdığı olumsuz düşman rüya sahibinin çok yakınında olabilir. Rüyasında kendi evinde akrep gören kişi, öncelikle iş hayatında kendisine yakın konumda bulunan bir kişiden kötülük görebileceğini hesaba katmalıdır. Kişinin birlikte çalıştığı ve güvendiği bir iş arkadaşından gelebilecek bir kötülüğe açık olduğunu unutmaması gerekir. Kişinin rüyasında kendi evinde gördüğü akrep, rüya sahibinin yatağının üzerinde ise, bu durumda yakın zamanda aileden birinin bir yolculuğa çıkması muhtemeldir.

RÜYADA SARI AKREP GÖRMEK

Rüyada görülen akrebin rengi sarı ise, bu durumda kişinin etrafında bulunan ve kendisine zarar verme potansiyeli olan kişi ilk bakışta zararsız görünen çok sinsi biri olabilir. Sarı renkli akrep, kişinin hiç ummadığı bir kişiden gelebilecek sinsi bir kötülüğe delalet olabilir. Rüyasında sarı renkli akrep gören kişi, bir süre boyunca çevresinde bulunan, çok iyi tanımadığı, güler yüzlü ve iyi niyetli görünen kişilere karşı temkinli yaklaşmalıdır.

RÜYADA AKREBİN KAÇTIĞINI GÖRMEK

Rüyalarda görüldüğünde genellikle bir düşmanlığa, kötülüğe ya da hileye işaret eden akrebin kaçtığına yönelik rüyalar, bu tür kötülük ve düşmanlığın rüya sahibine zarar vermeden savuşturulabileceği anlamına gelir. Rüyasında akrebin kendisinden kaçtığını gören kişi, yakın zamanda iş, aile ve eğitim yaşamında kendisine zarar verme potansiyeli bulunan kötü niyetli bazı davranışlardan zarar görmeden kurtulabilecektir. Rüyasında akrep gören kişinin yaşamında birtakım olumsuzluklar var ise, yakın bir zamanda bu olumsuz durumlardan kurtularak refaha erişebilir.

RÜYADA BEYAZ AKREP GÖRMEK

Rüyada görülen akrep imgesi her ne kadar olumsuz çağrışımlara konu olsa da, rüyada görülen akrebin rengi bu tür rüyanın yorumlarını farklı yönlere çevirebilir. Rüyada görülen akrebin beyaz renkli olması, rüya sahibinin çok iyi niyetli ve yardımsever davranışlara sahip bir kişi olduğuna, ancak yine de tüm bu iyi niyetine rağmen bazı kötülüklere maruz kalabileceğine yorumlanır.

Rüyada Akrep Görmek (imam nablusi)

Rüyada Akrep Görmek (imam nablusi)

İsrâ
AKREP

Rüyada akrep görmek, el ve dilinden hiçbir kimsenin selamette olmadığı; söz götürüp getiren bir kimse sebebiyle meydana gelecek üzüntü ve kedere işaret eder.

Bazı yorumculara göre çok zahirli akrep, rüya sahibine gelecek maldır. Bunu öldürmek ise, rüya sahibinin elinden çıkacak ve tekrar eline geçecek bir maldır. Akrebin sokması rüya sahibinin eline geçecek ve devamı olmayan bir maldır. Bir kimseye rüyada akrebin vurması o kimseye düşmanını gıybet etmesine ve akrebin vurmasından meydana gelen acı nisbetince o kimseye bir fenalık erişmesine işaret eder.

Bir kimsenin evinde akreplerin yanması o kimsenin düşmanlarının ölmesine delalet eder. Akrebi, yatağı üzerinde görse, o akrep onun düşmanı ve kazancı hakkında üzüntü ve kederdir.

Akrebi gördüğünü ancak kendisini sokmadığını ve akrepten de korktuğunu görse, düşmanı o kimseyi gıybet eder. Ve onun diline düşer. Akrepten korkmadığnı görse, o akrep kendisin gıybet etmeyen ve kendisine bir zarar eriştirmeyen bir düşmanıdır. Rüyada bir akrep öldürdüğünü gören kimse düşmanına karşı zafer kazanır.

Rüyada akrep soktuğunu görmek, düşmanının kendi aleyhinde söz söylediğine ve ondan zarar göreceğine; bir şey görüp onu akrep olmadığı halde, akrep sanan, düşman olmadığı halde birisini kendisine düşman zannettiğine işarettir.


Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada Akrep Görmek (imam nablusi)

Şema
rüyada akrep gormek,
rüyada akrep soktuğunu görmek,
rüya tabirleri akrep görmek

RÜYADA AKREP: Rüyada akrep görmek, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine işarettir. Akrep öldürmek bir beladan kurtulacağını belirtir. Akrep inançsız, zararlı, külfeti çok, bozuk ağızlı fakat zayıf bir düşmandır. Evde akrep olması, hilekar biri tarafından aldatılmaya işarettir. Akrep sokması, bir ölüm haberi veya tehlikeye işarettir. Akrep öldürmek bir düşmanın kötü haberini almaya; yatakta akrep olması aile içinde birinin gurbete çıkmasına işarettir.Akrep sokması düşmandan zarar görüleceğine; elbisesinde akrep görmek çoluk çocuğundan zarar göreceğine; bir şeyi akrep olmadığı halde akrep sanmak, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye; akrep tutup bir kadının üzerine koymak onunla ilişki kumaya işarettir.


Yorum: Rüyada Akrep Görmek (imam nablusi)

Esraaaaa
Selamunaleyküm..dün gece rüyamda bir evdeyim ve evin her yerinden hamam böcekleri çıkıyo duvarlarda yerlerde geziyorlar sonra uzağımda bir akrep görüyorum siyahlı kahverengili bir akrepti sonra o akrep bir anda uçarak üzerime geliyor ve sol tarafımda boynumdan sokuyo anlamı nedir acaba


Yorum: Rüyada Akrep Görmek (imam nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Rüyada görülen hamam böcekleri kötü niyetli insanlara işaret eder. Akrep sokması ise çeşitli sıkıntılarla karşılaşmak ve zorluklarla karşılaşmak anlamındadır. Bu tedbir için bir ikaz olarak kabul edilebilir. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Sibellll
Rüyamda yıkık dökük karanlık bir yerde tuvalet arıyorum bulduğum tuvaletler pis çıkıyor tam kapıdan çıkarken koyurenkli bir akrep elime alıyorum ve tam iğnesini çıkarttıp beni sokarken elimde onu öldürüp yere atıyorum ama hafiften orta parmağımım kızarmış olduğunu görüyorum çok ucuz atlattım diyorum.sokmadı ama az bir zarar verdi oda önemli değil hafif kızardı diyorum ve rüyam bitiyor. Yorumlarsanız sevinirim teşekürler


arifselim
Bu rüya tam olarak gördüğün gibi tabir edilir. Yani sana yakın olan bir düşmana ve zarar veren bir kimsenin şerrinden kılpayı kurtulmak manasında tabir edilir. Bu bir ikaz gibi kabul edilebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm… ben rüyamda evimin lavabosunda kuçük yeşilimsi bir akrep gördum önce böcek zan edip birakacak iken son anda akrep oldugunu fark edip ezerek öldürdum.. bu neye delalettir…


arifselim
Aleykum selam. Bu rüyayı doğru yorumlayabilmek için gören kişinin durumuna göre yorumlanmalıdır. Genel bir yorumu ise, bir kişi ile olan ortaklığından zarara düşmeden vazgeçip bitireceği manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Esim şuan cezaevinde rüyamda eşim evimizde. Bana diyoki büyük abdesti mde kan var diyor birlikte gidiyoruz tuvalete tekrar tuvaletin i yapıyor eşim kırmızı böcekler çıkıyor ben diyorum kan değilmiş kırmızı böcek mis diyorum. Sonra tuvaletin yaparken kocaman siyah bir akrep çıkıyor makatindan ve klozete düşüyor biz şaşırıyoru z . Yorumlar saniz sevinirim. Bu arada tam sabah namazından sonra gördüm uyandım.


arifselim
Bu rüya Allah’ın izniyle hayırlı ve güzel işaretleri olan bir rüyadır. Eşini bu şekilde görmek sıkıntılarından kurtulacağına ve kendisine rahatsızlık veren kimselerden de uzaklaşıp rahata ereceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba benim memleketimdeki evimde bir sarı akrep görüyorum böcek ilacı almaya gidip döndüğümde bulamıyorum sonra abim onu buluyo ve onu sokuyo ama hiç acı hissetmiyo daha sonra akrep kanatlaniyo ve üzerime bir yaklasik bir uzaklasiyo ilaç sıktığım halde ölmüyo.cevaplarsaniz sevinirim


arifselim
Merhaba. Bu rüya aile içerisindeki huzursuzluklara ve sorunlara işaret eder. Akrebin abini sokması ise kötü değildir ama gerisi gelmeyecek olan bir mal kazanmaya işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum rüyamda görümcemi ve onun amcasinin kizini gördüm. Ücümüz hiç tanimadigim bir yerdeyiz karsida bahceli bir ev var oraya gidiyoruz. Görümcemin kuzeni orda bir yilan oldugunu söylüyor tam eve girecekken bahcede insan büyüklügünde sari mavi bir akrep görüyorum. Akrep kuyrugunu kaldirmis bir sekilde hizla bize doğru geliyordu. Ben ve görümcem kacabildik. Birden bahcenin içinde oglumu görüyorum oda tam kacacakken akrebin ona çok yakin oldugunu görüyorum ama hiç korkmuyorum elimde bir şey var onunla kafasina vurup kurtaririm diye düsünüyorum. Rüyam orda bitiyor Normalde böcekten bile korkarim ama tüm bu rüya boyunca hiç korkmuyorum. Uyandigimda çok korkmustum ve rüyayida sonradan hatirlayabildim


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya üçünüz için aynı manada yorumlanabilir. Çok güçlü ve çok sinsi bir düşmana işarettir. Bu rüya dikkat edilmesi gerektiği anlamında tabir edilir. Elbette bunlar sonuçta sadece bir rüyadır ve yorumdur. Allah’tan hayırlısını dileyin, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm rüyamda koydeydik yerler çamurdu harabe bı eve giriyoruz yukarıda bı yerde 2 tane kocaman beyaz yada Beyaz siyah karışıktı ama uyuyodu bu akrepler babanem annem onlar hakkında biseyler söylüyorlar uzak durmaya çalışıyorum zehirli iğnelerini görüyorum yanaşmak istemiyorum iğneleri bantliydi


arifselim
Aleykum selam. Rüyayı gören kimsenin çevresinde çok güçlü, çok sinsi ve çok tehlikeli düşmanlarının olduğuna ve dikkat etmesi gerektiğine işaret olarak yorumlanır. Akrep iyi olarak kabul edilmez. Allah’tan hayırlısını dilemek en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


bow38
Dün rüyamda birinin bahçesinde takılıyorduk ve bir kaç tane akrep gördüm sonra baktım ki oturduğum yerlerde duvarların arasında da var hemen geri çekıldım ama genede çoktan böbreğin o taraftan soktular sonra yere baktım ki her çeşit akrep var küçüğünden büyüğüne sarısından siyahına hepsinden var daha sonra böğrüm çürümeye başladı ilk derim kurudu daha sonra sanki çekilmiş kıyma gibi oradan et çıktı elbisemin altında kalıyordu ne yapsam etsem diye düşünürken komşuları gördüm aynı kıyma makinesinin ağzından kıyma alır gibi alıp götürdü adam


arifselim
Bu rüya hiç iyi hayırlı olarak yorumlanmaz. Şansızlık, uğursuzluk, sorunlar ve sıkıntılarla karşılaşmak anlamında tabir edilir. Aynı zamanda başarısızlık ve hayal kırıklığına işaret eder. Allah’a sığın ve hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam rüyamda oğlumun yanındakı akrebiı görüp ezdık ve oğlum merak edıp iğnesine dokundu ve zehırlendı bızde köylük biryerdeydık ve bır yaşlı kadın oğluma erdikten panzehır Yaptı ve sürün dedı daha sonra kendımı tablo gıbı bıryerın ıcınde bırısı bana elını basıma koyup okuduğunu gördüm ve rahatlamış gıbıydım anlamını çok merak ediyorum hocam hayırlı günler


arifselim
Rüya sahibi için bu iyi olarak yorumlanmaz. Hem maddi hemde manevi açıdan sıkıntılara, zorluklara ve şansızlıklara düşmesine işaret olarak yorumlanır. Sıkıntılı bir dönemden geçse bile sonu ferah olacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam. Hocam dün rüyamda bir tahta sap ile üç beş tane küçük sarı akrep öldürmüşüm tahta sap bana lazım oluyor almak için banyoya gidiyorum küçük sarı ölü akreplerin arasından tam sopayı alacağım sopanın ucunda kocaman bir akrep onuda öldürmüşüm ama yinede ayakları hafif kımıldıyor. Sonra ben iyice olsun diye tekrar o akrebe vuruyorum akrep oluyor ama içinden minicik sarı bir akrep daha çıkıyor sonra o minik akrebide öldürüyorum onunda içinden yeşilimsi mavimsi bir rekte sıvı çıkıyor. Sonra annemi babannemi falan gördüğümü hatırlıyorum. Hocam 3 4 ay önce görücü usulüyle görüşüp olumsuz olduğum bir kişinin yakınları tarafından zina iftirasına uğradım. Birde bu rüyayı görmeden 2 3 gün önce arkadaşlarla siyer okuması yapmaya karar vermiştik ancak bir arkadaş duruma fitne sokarak bunu engellemeye çalışmıştı bunlarla alakalı olabilir diye yazdım Allah razı olsun

Selamün aleyküm hocam. Hocam rüyamda bir sopanın yanımda 4 -5 tane küçük sarı akrep olmuş biçimdeydi. sopayla onları öldürmüşüm sopanın birde hemen ucunda çok büyük bir sarı akrep vardı. Bu büyük akrebide öldürmüşüm ama tam ölmemiş hala ayakları kımıldıyordu tam öldürmek için sopayla vuruyorum oluyor ama içinden küçük bir sarı akrep çıkıyor bu sefer de o küçük akrebe vuruyorum sopayla olsun diye o küçük akrepte oluyor onun içinden de yeşilimsi mavimsi bir sıvı çıkıyor. Son günlerde zina iftirasına uğradım buna yordum rüyamı bu olayı henüz üzerimden atabiliyorum. Birde yeni oluşturmak istediğimiz bir siyer okumasını aramızdan biri fitne çıkarak dağıtmak istedi bunada yordum yorumlarsanız sevinirim Allah razı olsun


arifselim
Aleykum selam. Çok hayırlı ve güzel bir rüya görmüşsün. Hayatında sana kötülük eden kimselerin gerçek yüzünü öğreneceğine ve bunlardan uzaklaşacağına yorumlanır. Ayrıca hiç beklenmedik teklif ve desteklerle çok daha hayırlı durumlara yükselmeye da tabir edilir. Allah’a sığın ve rüyanın hayrını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba değerli sayfa yetkilisi beyefendi sizden ruyamin anlamını öğrenmek istiyorum mümkünse..rüyamda kendi evimiz dışında bı yerdeyim ama tam olarak neresi kestiremiyorum kırsal bı yer gibi..tavandan yılanlar çıkıyor dil uzatıyorlar , endiseleniyordum..akrep gördüm sonra. Akrebi elimle öldürmeye çalıştım sonra zehirleri fışkırdı her yere çok uğraşıyordum öldürmek için sanırım ölmüştü çünkü elimde zehiri fışkırdiktan sonra boyutunun küçüldüğünu hatırlıyorum… Nedir manası… teşekkürler


Tohat
Merhaba. Rüyanın tabiri iş hayatında beklemediğin bir şekilde oluşacak soruna işaret eder ki biriyle yapacağın ortak girişimler sayesinde bu durumdan kurtulacağına işaret eder. En doğrusunu bilen Allahtır elbette.


tugba911
Merhabalar rüyamı sabaha karşı gördüm.. Görmeden evvel de Rabbim lütfen bana nasibim olup olmadığını belli eden bir işaret verir misin diye dua edip uyumuştum.. Rüyamda tanımadığım bir eve giriyorum tanımadığım bir kadın var ama güler yüzlü konuşuyoruz falan gayet sonra evin merdivenlerinden çıkıyorum çıkarken iki tane akrep görüyorum diğeri merdivenlerden çıkarken üstüme atlıyor fakat korkmama rağmen hemen kenara çekiliyorum yere düşüyor zarar veremiyor bana sonra merdivenleri çıktım yukarıda bir beşik içinde bebek görüyorum kundakta ama bir tatlı bir güler yüzlü fakat özürlü bir bebekmiş ama o kadar tatlıydı ki seviyorum onu falan böyle baya sevdim.. Bu rüyaya ayrıldığım nişanlım için hayırlısıyla geri dönsün diye dualar ettiğim için umudum kalmadığı bir günde sabaha karşı uyumadan yukarıda yazdığım gibi niyet ettim de gördüm Rabbim bana bir işaret ver dualarıma devam edeyim mi dönsün diye yoksa onun için artık etmeyeyim mi diye niyetlendim de gördüm..


Tohat
Merhabalar. İçten pazarlıklı, kin güden ve kötülüğünü isteyen birinin varlığına işaret edip ailenle aranın açılmasına neden olacak dedikodulara veya işini bozacak söylemlerin yayılmasına neden olacak birinin çevrende var olduğuna işaret ettiği gibi bu olumsuzlukların yanı sıra senin sevindirici haberler alman üzerine mutlu olacağına da delalettir. Doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selâmünaleyküm, rüyamda üzerime doğru bir akrebin geldiğini görüyorum. orta parmağımın ucunu ve bas parmağımın ucunu birleştirip ona vuruyorum ve fırlatıyorum. rüyamın içeriğini daha fazla hatırlamıyorum .
yorumlarsanız sevinirim
bayanım, boşanma sürecindeyim kocamla, çok üzgünüm. mahkememiz önümüzdeki ay.
Allah razı olsun


Tohat
Ve aleyküm selam. Sana doğru gelen akrep dedikoduyu seven ve tabir yerindeyse içi zehir dolu olan göründüğü gibi değilde nefret besleyen ve samimi olmayan kişi anlamı taşımaktadır. Akrebi kendinden uzaklaştırman bu kişiyi kendinden uzaklaştırabileceğine delalet etmektedir. Hakkında hayırlısı olur inşAllah Dua et tevekkül et. Allah en iyisini bilir.


Kayıtsız Üye
Hayirli gunler

Hayirli gunler bu sabah rüyamda yatak odamda yatağımın beyaz çarşap vardı. Ve içinde 4 adet siyah büyük akrep 2 adet gengeç ve 1 adet kırk ayak vardı korkmuyordum kurtulmaya çalışıyordum rüyamda yorumunuz için şimdiden teşekkür ederim

Selamün aleyküm, rüyamda yatak odamda yatağımın üstü bembeyaz bir örtü vardı ve tam ortasında 4 adet iri siyah akrep, ve 2 adet yengeç 1 adet kırk ayak gördüm ben korkmadım sadece şaşkınlıkla nasıl kurtulurum diye düşünüyordum. eşimle sürekli kavgalıyız aslında sürekli Allah a sığınıyorum bu rüyamı gördüğüm gece çok dua ettim Rabbim e eşim düzelsin diye şimdiden Allah razı olsun yorumunuz için


Tohat
Hayırlı günler. Rüyanda gördüğün tüm canlıların ortak özelliği çevrendeki kimselerden sana karşı olumsuz hisler beslediği ve bunlara dikkat etmediğin takdirde sorunla karşılaşma ihtimaline delalet eder. Kurulan sinsi planlara ve bu planları uygulayacak ortam bulmaya bu tür kişilere karşı temkinli olman gerektiğine delalet etmektedir. Allah en iyisini bilendir.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda karşımda kocaman simsiyah bir akrep görüyorum önce koluma zıplıyor sokamadan oradan düşürüyorum ama bu kez de sağ koltuğumun altına elbiseme yapışıyor. İçimden zehirli bu sokarsa ne olur diyorum. O arada bir bakıyorum ki akrep kendi kendine gitmiş ama üzerimde de siyah tüy gibi kalıntıları kalmış. Yorumlayabilirseniz çok sevinirim.


Tohat
Merhaba. Sinsi, kurnaz ve dişlerini göstermek için fırsat kollayan etrafında dolanan bir kimseye, tedbirli olman gerektiğine ve bu sayede zarar görmeden bu durumdan kurtulabileceğine delalet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm rüyamda yemek yapmak için mantar temizliyordum temizlediğim mantarları lavabonun içine attım ve en son baktım hiç yoktu. Sonra giderden şu gelmeye başladı önce buğday gibi şeyler çıktı ev bir anda buğday tarlasına döndü sonra tarladan karıncalar ve akrepler çıkmaya başladı. Çok korktum akreplerden. Bir arkadaşım vardı yanımda o da akrepleri öldürmeye çalıştı ama inanılmaz çok akrep vardı ve olmuyorlardı. Hayır olsun inşAllah. Allah razı olsun.


Tohat
Ve aleykum selam.kazandigin az olsun çok olsun tüm gelirinin helal olmasına ve alın teri ile kazanmaya özen gösterdiğine, ve rende seni çekemeyen veya düşman olan kimselerin varlığına bunun yanı sıra ailenin kalabalıklaşmasına, neslin devamına delalet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm;
Ben rüyamda bir akrep’in beni soktuğunu gördüm ama tekrardan onu öldürdüm ayağımın altından sokuyordu ve soktuğu yer delik gibiydi daha sonra pencereden baktım koskoca bir dağ vardı ve ben o dağın içindeyim ev gibi içi dağın duvarı yosunlaşmış ve dağın deliklerinden bir sürü balık geliyor ve balıkla beraber şu da geliyordu insanlar aşağıda o balıklarla resim çekiyor onları yakalıyordu bu kadar şimdiden teşekkürler…


Tohat
Ve aleyküm selam. Hayatındaki bazı sıkıntıların geride kalacağına ve bu sıkıntıların ardından kısmet, şans, bolluk, bereket göreceğine buna bağlı olarak hayatının huzur içinde geçebileceğine ve en zirve zamanına görebileceğine delalet eder. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada akrep görmek, rüyada akrep görmek imam nablusi, rüyada akrep öldürmek imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Araba Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.

Benzer Yazılar:

  • 28 Ekim 2021, 09:26

    Selamün aleyküm ben rüyamda bilmediğim bir evde evin balkonunda yatakları topluyorum yastığı kaldırdığımda iki tane akrep gördüm kaçıştılar eltimin kızı içerideydi onu çağırmaya başladım gel öldür diye ne kadar çağırsam da gelmedi bir baktım akrep üzerimde boynumu ısırdı ondan sonra bir baktım kayboldular o sırada halam yanımdaydı ama oda bir şey yapamadı.

  • 15 Aralık 2021, 09:55

    Rüyamda kimlik kartımı unuttum eve dönerken karşıya geçmemek için bir eski sandalyenin üzerinden karşıya geçecektim baktım yerde siyah bir akrep geri çekildim gider diye beklerken siyah bir karga belirdi ve onu aldı gitti.bende başka bir yoldan eve ulaştım

Rüyada Akrep Görmek: Anlamı ve Yorumu

Rüyada akrep görmek, genel olarak, kötü ve ahlaksız bir kimse ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine işarettir. Bu kişi genellikle inançsız, zararlı, bozuk ağızlı fakat zayıf bir düşman olarak yorumlanır. Ayrıca, akrep rüyası hilekar bir kişinin varlığına veya aldatılma durumuna da işaret eder. Rüyada akrep görmenin genel anlamı, , karşınıza inançsız, zararlı, bozuk ağızlı fakat zayıf bir düşmanın çıkacağını ifade eder. Rüyada akrep görmek genelde kötü ve ahlaksız bir kimse ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceği anlamına gelir. Genellikle karşınıza çıkacak inançsız, zararlı ve zayıf bir düşmanı simgeler.

Rüyada Akrepten Korkan Birini Görmek
Akrepten korkan birini görmek, düşmanının onu gıybet ettiğine işaret eder. Akrepten korkmayan birini görmek, kendisine zarar vermeyen bir düşmana işaret eder. Akrebi görmek, kalbine gelen her şeyi söyleyen ve dostu düşmandan ayıramayan bir kişiye işaret eder.

Rüyada Siyah Akrep Görmek
Rüyada siyah akrep görmek genellikle olumsuz anlamlara gelir. Siyah akrep, sıkıntılı durumları ve olumsuzlukları ifade eder. Bu rüya, hilekar ve zararlı bir kişi ile karşılaşabileceğinizi gösterir. Bir düşmanla uğraşacağınızı ya da kötü bir durumun içine düşebileceğinize işaret eder. Siyah akrep, rüyada görüldüğünde genellikle güçlü düşmana, daha ciddi sıkıntıya işaret eder.

Rüyada Akrep Yemek

Pişmiş veya kebap edilmiş akrep eti yemek, söz götürüp getiren bir düşman tarafından bir mala erişmeye işaret eder.Akrebi çiğ olarak yemek, haram mal elde etmeye işaret eder. Rüyanızda bir akrebi yutmak, düşmanın sırlarını öğrenmeye işaret eder.

Rüyada Evde Akrep Görmek
Rüyada evde akrep görmek genellikle bir uyarı anlamındadır. Ev, genellikle kişinin ailesi ve kişisel yaşamını temsil eder. Akrep ise genellikle tehlike, tehdit ve düşmanı simgeler. Dolayısıyla, evde akrep görmek genellikle çevrenizde hilekâr bir kişi bulunabileceği anlamına gelir. Bu rüya genel anlamda, bir düşman veya tehlike ile karşılaşabileceğinize işaret ettiği için, rüyayı gören kişinin çevresindeki kişilere ve durumlara karşı daha dikkatli olması gerektiğini hatırlatır. Evin içinde akrep görmek rüyası, düşmanlarınızın ev içinde size zarar vermeye veya aile içindeki ilişkilerde huzursuzluğa işaret eder.

Rüyada Sarı Akrep Görmek
Rüyada sarı akrep görmek, genellikle düşmanlıkla yorumlanır ancak bu düşmanın zayıf olduğunu ve kolayca üstesinden gelinebileceğini işaret eder. Sarı akrep aynı zamanda yaklaşan değişikliklerin habercisidir. Rüyada sarı akrep görmeniz, dikkatli olunması gerektiğini ve çevredeki insanlara karşı tedbirli olunması gerektiğini vurgular. Bu rüya ayrıca gizli düşmanları ifade eder. Hayatınızda bazı değişikliklerin olabileceğine işaret eder. Özetle, sarı akrep rüyası bir uyarıdır ve gelecekteki değişikliklere hazırlıklı olmanız gerektiğini gösterir.

Rüyada Beyaz Akrep Görmek
Rüyada beyaz akrep görmek genellikle olumlu bir anlama sahiptir. Beyaz renk, temizlik, saflık, masumiyet ve iyilikle ilişkilendirilir. Bu nedenle beyaz akrep, daha hafif ve zararsız bir düşmanı ifade eder. Ayrıca beyaz akrep, sizi zarara uğratmayacak veya büyük bir zorluk yaşatmayacak bir düşmanın varlığını temsil eder.

Rüyada Büyük Akrep Görmek

Rüyada büyük akrep görmek, daha güçlü bir düşmanla karşılaşabileceğinizi veya daha büyük bir tehlikeyle karşı karşıya olabileceğinizi işaret eder. Büyük akrep, güçlü, tehlikeli ve etkili bir düşmanı temsil eder. Bu rüya, bir düşmanın veya zorlukların farkında olmanız gerektiğini vurgular. Aynı zamanda içsel mücadelelerinizi veya olumsuz düşüncelerinizi ele almanız gerektiği anlamına da gelebilir. Rüya, dikkatli olmanızı, güvenlik önlemleri almanızı ve potansiyel risklere karşı hazırlıklı olmanızı teşvik eder.

Rüyada Bir Sürü Akrep Görmek
Rüyada bir sürü akrep görmek, genellikle bir tehlikenin veya tehdidin habercisidir. Bu rüya, çevrenizdeki insanlarla ilgili sorunlara veya zorluklara işaret eder. Birçok akrep, artan risklere ve düşmanlıklara maruz kalabileceğinizi gösterir. Sizi rahatsız eden veya zarar vermek isteyen kişilere dikkat etmelisiniz. Bu düşmanlar size karşı planlar yapabilir, zarar verebilir veya sizi kandırmaya çalışabilir. Bu rüya aynı zamanda çevrenizdeki kişilere dikkat gerektiğini hatırlatır.

Rüyada Akrep Sokması
Rüyada akrep tarafından sokulmak, düşmanınızdan zarar görmeye veya size karşı yapılan gıybetlerin size acı vermesine işaret eder. Akrep sokması rüyada elde geçen ancak devamı olmayan bir mala veya zarara da işaret eder. Akrep sokması, mana olarak düşmanlarınızın size zarar verebileceğini veya sırlarınıza vakıf olabileceklerini ifade eder. Akrebin ısırması, rüya sahibinin eline geçecek ve devamı olmayan bir mala işaret eder.

Rüyada Akrep Öldürmek
Rüyada akrep öldürmek, düşmanınıza karşı zafer kazanacağınız anlamına gelir. Akrep, genellikle düşmanlığı temsil eden bir rüyadır. Bu nedenle rüyada akrep öldürmek, düşmanınızla başa çıkacağınız demektir. Üstünlüğe sahip olduğunuzu gösterir. Bu rüya, sizin düşmanınıza karşı güçlü ve başarılı bir şekilde mücadele ettiğinizi veya onun size zarar verebilecek planlarını başarıyla engellediğinizi göstermektedir. Akreplerin yakılması, düşmanların ölmesine işaret eder. Bir akrep öldürmek, düşmana karşı zafer kazanmaya işaret eder.

Rüyada Akrep Yuvası Görmek

Rüyada akrep yuvası görmek, çevrenizde düşmanlık, tehlike veya gizli tehlikelerin bulunduğunu ifade eder. Size dikkatli olmanız gerektiğini hatırlatır. Akrep yuvası, olumsuz durumların kaynağı olarak yurumlanır. Bu rüya, etrafınızda size zarar verebilecek kişilere karşı dikkatli olmanız gerektiğini gösterir.

Rüyada Elinde Akrep Görmek
Rüyada elinde akrep olduğunu görmek, muzip bir düşmanla ilişkilidir. Bu kişi etrafındakilere iftira atar ve dedikodular yapar. Elinde bir akrep olduğunu ve insanları soktuğunu görmek, insanları gıybet eden ve onları tahrik eden bir kişiye işaret eder.

Rüyada Elbise İçinde Akrep Görmek
Rüyada elbise içinde akrep görmek farklı anlamlar taşır. Örneğin, ağzından akrep çıktığını veya akrebin elbisesi arasına girdiğini görmek, düşmanıyla aynı evde yaşadığınızı gösterir. Pantolonun içinde akrep görmek ise düşmanlıkla ilişkilendirilen bir tehlikeye işaret eder. Gömleğinizin içinde akrep gördüğünüzde ise ev halkından birinin size düşmanlık beslediğini gösterir. Kilotta görülen akrep ise müdahaleci ve iftira atan bir düşmanı temsil eder. Gömlek veya dükkanda akrep görmek ise kazancınızda üzüntü ve keder veren bir düşmanı gösterir.

Sonuç olarak, akrep görmek genellikle düşmanlığı, iftiraları ve zararı temsil eder. Akreple ilgili rüyaların tabiri genellikle olumsuzdur ve kişinin çevresinde düşmanlık veya olumsuz ilişkiler olduğunu göstermektedir.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır