yangın topu / Yangın Söndürme Topu

Yangın Topu

yangın topu

Nedir

Nedir

1- YANGIN TOPUNUN DİĞER YANGIN SÖNDÜRME ALETLERİNDEN FARKI NEDİR? NEDEN TERCİH EDİLİR?

Basınçlı kaplar ve borulama sistemleri her yere kurulamıyor. Kurulanlar ise her ay, her yıl bakım onarım gerektirmektedir. Çok yüksek mühendislik hizmetleri ve çok pahalı harcamalar nedeniyle, ev, iş yeri ve araçlar otomatik yangın söndürücüler kullanılamıyor. Kullanılamayan sistemler nedeni ile yangın çıkışına engel olunamıyor.

Ya da otomatik sistemin kurulu yerler, bakım / onarım çok pahalı olduğu için gerekli bakım onarım yaptırmayarak yangına maruz kalıyorlar. Bu nedenlerle yangınlar can ve mal kaybına neden olmaktadır.

Var olan yangın söndürme sistemleri şunlardır;

TAŞINABİLİR ALETLER

Taşınabilir yangın söndürme tüpleri vardır. Bunlar otomatik olmayıp elle kumanda edilerek yangın içine ya da yakınına girerek yangına müdahale edilen aletlerdir.

Taşınabilir yangın söndürme aletleri de basınçlı kaplardır, bakım onarım ister. Ayrıca yangında ilk müdahalede yangına yaklaşılmazsa kullanılması bir işe yaramaz. Kullanımı için eğitim şarttır.

Taşıması ağır ve kullanımı zordur. Yıllık bakımlarına harcanan paralar azımsanmayacak kadar fazladır.

YUKARIDAKİ TÜM SİSTEMLER BASINÇLI KAPLARDIR.

2- YANGIN TOPU NEDİR? İÇERİĞİNDE NELER VARDIR? ÇALIŞMA MANTIĞI NASILDIR?

Yangın topu küçük yangınlara hızlı müdahale edebilmek için geliştirilmiş basınçsız bir strafor kaptır. Söndürme maddesi kuru tozlu kimyasal olup çalışma düzeneği saniyeli fitil ve elektrik aktivasyonludur.

Bakım onarım istemeyen basınçsız bir kaptır. Piyasada bulunan yangın söndürme topları yalnızca çıkan yangın alevin temas etmesiyle çalışır aksi halde çalışmaz.

Yangın Söndürme Topu Taşınabilir ve yangın içinde bulunursa, yangın alevinin değmesiyle otomatik patlayarak yangına müdahale eder.

Firmamızın ürettiği Yangın Söndürme Topu, alevin temas etmesi ya da elektrik aktivasyonuyla ile çalışması nedeniyle dünyada ve ülkemizde ilk ve tekdir.

Firmamızın ürettiği Yangın Söndürme Topunun uzaktan ısı veya elektrik tetiklemesi ile çalışması bu sorunu ortadan kaldırmıştır.

Yangın s&#;nd&#;rme topu nedir, nasıl kullanılır? Yangın s&#;nd&#;rme topu etkisi!

Türkiye'nin çeşitli noktalarında başlayan yangınlara müdahaleler sürerken yangın söndürme topları, yangınlara karşı kullanılan malzemelerden oldu. Yangınlara karşı etkili bir kullanım olarak sunulan yangın topu, alevle temas ettiği zaman 3 ile 5 saniye arasında patlıyor. İşte detaylar..

YANGIN TOPU NEDİR, NASIL KULLANILIR?

Oyuncu ve yönetmen Şahan Gökbakar, Muğla Marmaris'te devam eden yangın bölgesinden yayın yapmıştı ve yangın söndürme topuna dikkat çekmişti. Yangın topu küçük yangınlara hızlı müdahale edebilmek için geliştirilen basınçsız strafor kaptır. Yangın söndürme topu, taşınabilir ve yangın içinde bulunursa, yangın alevinin değmesiyle otomatik patlayarak yangına müdahale eder. Bakım onarım istemeyen basınçsız bir kaptır. Piyasada bulunan yangın söndürme topları yalnızca çıkan yangın alevin temas etmesiyle çalışır aksi halde çalışmaz.

Yangın söndürme topu nedir, nasıl kullanılır Yangın söndürme topu etkisiYANGIN SÖNDÜRME TOPU NASIL ÇALIŞIR?

Alevle temas ettikten 3 ile 5 saniye sonra patlayan yangın topu, saniyeler içinde yangını söndürür. Tek bir top açık alanda 3 metreküplük alana etki eden yangınları söndürmeye yeter.

Otomatik Yangın Söndürme Topu

Yangınlara karşı etkili bir şekilde kullanabileceğiniz Otomatik Yangın Söndürme Topları ile içiniz rahat olsun.

Alevle temas ettiğinde 3 veya 5 sn. içinde aktive olan ve patlayarak açık bir alanda tek başına yaklaşık 3m³’lük alanda etkili olan Otomatik Yangın Söndürme Topları en pratik, temiz ve kullanışlı yangın söndürme cihazlarından biridir.

Bununla birlikte sizin olmadığınız zamanlarda çıkan yangınlarda, yangının başlamasına fırsat vermeden otomatik olarak yangını bertaraf edebileceksiniz.

Geniş Kullanım Alanı

Yangın Söndürme Topları mono amonyum fosfattan oluşmakla birlikte, bu özelliği sayesinde diğer kuru söndürme sistemlerine nispeten daha kolay temizlenebilmektedir.

Çok geniş bir kullanım alanına sahip olan Yangın Söndürme Topları; yerleşim alanları, alışveriş merkezleri, hastahaneler, Okullar, otomobiller, fabrikalar, depolar, elektrik panoları, kazan daireleri, deniz ulaşımı araçları ile daha bir çok mekan ve kapalı alanda rahatlıkla kullanılabilmektedir.

ve alanlarında kapsamlı çözümler için bizimle iletişime geçin!

seafoodplus.info'da toptan yangın söndürücü topu fiyat alın. Söndürücünün hem iş hem de kişisel kullanım için önemini biliyoruz. Bu ekipman taşınabilirdir ve ofisler, arabalar, evler ve daha fazlası gibi çeşitli yerlere yerleştirilebilir. Kuru kimyasal, yangınları daha hızlı söndürmek için tasarlanmıştır. Kaplar da daha kalındır ve kolayca zarar görmez. Bu aynı zamanda kuru kimyasalın sızıntılara neden olmamasını sağlar.


yangın söndürücü topu fiyat, odun, kağıt ve benzeri yanan nesneler dahil olmak üzere yangın türleri için kullanılabilir. daha fazla. Gaz sızıntısı veya elektrikten kaynaklanan yangınlar da yangın söndürücü topu fiyat kullanılarak söndürülebildiği gibi, mutfak yangınları ve petrol sızıntılarından kaynaklanan diğer yangın kazaları da söndürülebilir.


Farklı boyutlar ve seçenekler sunuyoruz, böylece arabanızı, evinizi, mağazanızı veya fabrikanızı donatabilirsiniz çünkü güvenlik önce gelir ve bizim önemsediğimiz şey güvenliğinizdir. Kuru kimyasal uzun mesafelere püskürtülebilir ve kullanım amacı için yeterlidir. Kıştan yaza kadar aşırı sıcaklıklarda kullanılabilir. Kaplar da güvenlidir ve kolayca hasar görmez veya kırılmaz.


seafoodplus.info'da toptan yangın söndürücü topu fiyat alışverişi yapın. Tam olarak ihtiyacınız olanı alın, böylece her zaman can ve mal kurtarmaya hazır olursunuz.


nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir