yarış kabin çalışanları / YARIŞ KABİN SAN. VE TİC. A.Ş İnsan Kaynakları Müdürü İş İlanı

Yarış Kabin Çalışanları

yarış kabin çalışanları

Yarış Kabin’de çalışmak isteyen adaylara müjde. Yarış Kabin bünyesine dahil olup firmaya iş başvurusu yapmak isteyenler aşağıdan gerekli bilgileri inceleyebilir ve Yarış Kabin personel alımı ilanlarından dilediğine başvuru yapabilir. Aynı zamanda firmanın açık pozisyonlarını da takip edebilirsiniz.

Temelleri senesinde Balıkesir Ağır Sanayi Bölgesi’nde atılan Yarış Kabin, tarım aletleri üzerine faaliyet göstermektedir. Yarış Kabin iş başvurusu kabul etmekte olup, bunun için online sistemler kullanılmaktadır. Dolayısıyla aktif ilanların, sürekli kontrol edilmesi gerekir.

Güncel olarak bu ilanlar mevcut olup, tek yapılması gereken Yarış Kabin iş ilanları olarak hangi pozisyonların açıldığını incelemektir. Eğer tecrübeleriniz ve bilgilerinizle uyum gösteriyorsa, çok kısa sürede başvuru yapabilir, ardından mülakat için çağrı alabilirsiniz.

Her firmada olduğu gibi, Yarış Kabin personel alımı da yılın farklı zamanların gerçekleştirilmektedir. Eğer bunları her gün incelerseniz, fırsatları kaçırmadan müracaat işlemlerini yapabilirsiniz.

Yarış Kabin Personel Alımı ve İş İlanları

Yarış Kabin Personel Alımı Yapacak

Yarış Kabin, yılından bu yana gelişimini sürdüren bir firmadır. Bu doğrultuda zaman içerisine yeni eleman gereksinimleri de doğmaktadır. Böylece yeni iş ilanları da her yılın, farklı dönemlerinde paylaşılır.

Eğer firmanın çalışanı olmak istiyorsanız, değerlendirmeye açık güncel ilanlar vardır. Bunlara başvuru internet üzerinden yapılmakta olup, firma yaptığı değerlendirme ardından uyumlu bulduğu adaylar ile irtibat kurmakta, mülakat tarihi vermektedir.

Yarış Kabin İş İlanları ve Açık Pozisyonlar

Yarış Kabin funduszeue.info üzerinde bir hesaba sahiptir. Burada firmaya ait Sürekli İyileştirme / Kaizen Mühendisi ilanı vardır. Adaylardan istenen genel şöyledir;

  1. Endüstri Mühendisliğinden mezun olmak
  2. İngilizce bilmek
  3. Microsoft Office programlarını bilmek
  4. Benzer bir pozisyonda, minimum 2 sene tecrübe bulundurmak
  5. Askerlik hizmetini yapmış olmak
  6. Analiz ve raporlama kabiliyeti bulundurmak
  7. Analitik düşünebilmek
  8. Balıkesir ilinde ikamet ediyor olmak ya da edebilecek olmak
İşin tanımı oldukça geniş olup fabrika genelinde yalın üretim tekniklerinin yerine getirilmesinde görev almak, rapor ve uygulama eksikliği gibi hususlarda çözüm, kaynak önermek gibi tanımları vardır. Başvuru yapmadan önce funduszeue.info üzerinden tüm detaylara bakarsanız, Yarış Kabin iş başvurusu daha olumlu bir şekilde yapılabilir.

Yarış Kabin İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Yarış Kabin’de çalışmak istiyorsanız, başvurmak için iki yöntem vardır. İlki funduszeue.info üzerinden başvuru gerçekleştirmedir. Bunun için şu işlemler takip edilmelidir;

  1. funduszeue.info adresini açın.
  2. Üye girişinizi yapın. Üye değilseniz yeni bir tane açın.
  3. CV’nizin ne kadar güncel olduğunu inceleyerek, gerekliyse güncelleme yapın.
  4. Yarış Kabin’in profil sayfasına girin.
  5. Alt bölümden aktif iş ilanına tıklayarak açın.
  6. Üst menüde yer alan başvur butonunu kullanın.

İkinci yöntem ise funduszeue.info linkine girerek, burada bulunan formu doldurup, gönder butonu aracılığı ile başvuruyu tamamlamadır. Her iki yöntemde eğer uyum gösteriyorsanız, tarafınıza dönüş yapılır.

 Genel Bilgiler

Bölümün Amacı

Ulaşım çeşitleri arasında bulunan havayolu taşımacılığı, her geçen gün teknoloji ile gelişmekte ve uçuş ağını arttırmaktadır. Zamandan tasarruf sağlayan havayolu taşımacılığı, küreselleşen dünya da zamanla yarışan bireylere olumlu katkı sağlamaktadır. Havayolu taşımacılığında yer alan çalışanların önemi gün geçtikçe artmaktadır. Kalifiyeli çalışana sahip olmak havayolu şirketleri açısından büyük önem oluşturmaktadır.

Kabin memuru olmak isteyenlerin, aynı anda bir çok şeye dikkat eden, kuralları uygulayabilen, insanlara hizmet etmekten yardım etmekten hoşlanan, güler yüzlü, dışa dönük, tedbirli, temiz ve düzenli kimseler olmaları gerekir. Uçağın hareketinden  önce yapılan toplantıya katılır ve yönergeyi okur, uçağın içinin temizliğini kontrol eder, arka sağ ve sol güvenlik önlemlerini kontrol eder, yolcuların uçağa yerleşmesine yardımcı olur, özel yardıma ihtiyacı olan hasta, yaşlı vb. yolcularla ilgilenir, yolculara hava durumu, uçuş koşulları ve tehlike halinde yapılması ve yapılmaması gereken davranışlar hakkında bilgi verir, içecek ve yemek servisleri yapar, iniş hazırlıklarını yapar ve yolcuların güvenlik içinde inişlerini sağlar.

Bölüm olarak amacımız, havacılık sektörünün ihtiyaç duyduğu niteliklerde çalışanları yetiştirmektir. Kabin memuru adaylarında olması gereken ve havacılığın temel taşlarından biri olan emniyet kültürünün oluşması ve diğer mesleki bilgileri öğrenmeleri, kişisel gelişimlerine katkıda bulunulması sağlanır. Ayrıca mock up eğitimi sayesinde öğrendiklerini uygulama yaparak, pekiştirilmesi sağlanır.

Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri bölümünün eğitim süresi 2 yıl ve eğitim dili Türkçe’dir.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün belirtmiş olduğu, ülkemizde kabin memuru olabilmek için mevzuat kapsamında aranan asgari gereklilikler  linkte yer almaktadır: (funduszeue.info)


Bölümün Hedefi

Uçucu personel olmak belirli fiziksel nitelikler gerektirdiği için ileride uçuculuk niteliğini kaybetme olasılıklarını göz önüne alarak program mezunlarının, yer hizmeti faaliyeti yürüten işletmelerin yolcu ve harekât hizmetlerinde de kolaylıkla istihdam edilebilecek niteliklere sahip olmalarını sağlayacak derslere de programda yer verilmektedir.


Kariyer Olanakları

Bölümümüzden mezun olan öğrencilerimiz, havacılık alanında faaliyet gösteren tüm işletme ve havacılık ile alakalı hizmet veren kurum ve kuruluşlarda çalışma imkanı bulmaktadır.


Yatay Geçiş Yapılabilecek Bölümler

YGS 5 Puan türü ile öğrenci alan programlara özel koşulların engel olmaması halinde bölümlere geçiş yapılabilmektedir.


Dikey Geçiş Yapılabilecek Bölümler
  • Havacılık Yönetimi
  • Lojistik
  • Lojistik Yönetimi
  • Seyahat İşletmeciliği
  • Seyahat İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği
  • Turizm ve Otelcilik
  • Ulaştırma ve Lojistik
  • Uluslararası Lojistik
  • Ulaştırma ve Lojistik Yönetimi
  • Turizm İşletmeciliği

 

 

STAJ OLANAKLARI

Gelişim Üniversitesi olarak en önemli hedeflerimizden birisi öğrencilerimizin istihdam edilebilirliğini sağlamak ve yüksek nitelikli insan kaynağı olarak yetiştirebilmektir.

Bu hedef doğrultusunda özel sektör ile kurumsal iş birliği çalışmaları yapılarak; öğrencilerimizin, eğitimlerinin belirli aşamalarında özel sektör kuruluşlarında dönemsel çalışmalar yapabilmelerine olanak sağlanmaktadır.

Bu sayede öğrencilerimize teorik bilgilerini pratiğe çevirme olanağı sunmakla birlikte kendilerini hayata ve iş dünyasına daha iyi hazırlama konusunda yardımcı olunmaktadır.

Gelişim Üniversitesi  öğrencilerinin birer dünya vatandaşı olarak niteliklerinin geliştirilmesi ve okurken iş tecrübesi edinebilmelerine yardımcı olabilmek adına, havacılığın önde gelen kuruluşları ile yapılan ikili anlaşmalarla öğrencilerimizin Staj yapmalarına yardımcı olunmaktadır.

Öğrencilerimizin staj yapmış/yapmakta olduğu firma listeleri,

 

  • IFTC(International Flight Training Center)
  • MNG JET
  • MC Havacılık
  • Turkish Aviation Academy
  • TGS(Turkish Ground Services)
  • Pegasus Havayolları
  • Havaş

 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası