10 derste 10 haftada hızlı kolay ingilizce öğrenim seti / 10 Derste 10 Haftada Hızlı - Kolay İngilizce Öğrenim Seti

10 Derste 10 Haftada Hızlı Kolay Ingilizce Öğrenim Seti

10 derste 10 haftada hızlı kolay ingilizce öğrenim seti

“İngilizce öğrenmek ve İngilizcemi geliştirmek istiyo­rum, ancak zamanım yetersiz,” diyen ve “Çok kap­samlı bir öğrenim seti alıp da, tümünü çalışamaz­sam, gereksiz masraf yapmış olur mu­yum?” diye düşü­nen okuyucular için ha­zırlanan bu Hız­landırılmış ve Pratik Öğrenim Seti, İngilizcedeki tüm temel ve önemli dilbilgisi konu­larını eksiksiz bi­çimde sunuyor.

Günde en fazla 30 dakikalık bir çalışmayla, her derse bir hafta zaman ayırarak, en çok 10 haftada, he­deflenen bilginin tümünü öğretecek biçimde tasarla­nan ki­taba, derslerde geçen tüm konuşma­ları ve okuma parçalarını içeren ses kayıtları eş­lik etmekte­dir.

İngiliz ve Türk dil uzmanları tarafından gerçekleştiri­len ses kayıtlarını seafoodplus.info sitesinden dinleyebilir ya da indirebilirsi­niz:
Olabilecek en kısa sürede, mümkün olan en ve­rimli ve en kapsamlı öğrenimi sağlamayı amaçla­yan set, okuyucuyu, başlangıçtan orta düzeyin ileri­sine hızla ve kolayca getirmekte ve bazı konu­larda ileri düzeyde açıklamaları da içermektedir.

Kitabınızın bu genişletilmiş basımında, fazladan bazı okuma parçalarının yanı sıra, Türkçe karşılıkları ve söylenişleri ile birlikte, her durum için gerekebilecek ’in üzerinde örnek İngilizce tümce, deyim ve sözcük içeren bir Konuşma Kılavuzu eklenmiştir.

10 Derste 10 Haftada Hızlı Kolay İngilizce &#;ğrenim Seti

- A'dan Z'ye Hızlandırılmış Kurs
- Tüm Temel İngilizce Dilbilgisi
- Tümü ses CD'sinde kayıtlı Diyaloglar ve Okuma Parçaları
- 'den fazla Sözcük

"İngilizce öğrenmek ve İngilizcemi geliştirmek istiyorum, ancak zamanım yetersiz," diyen ve "Çok kapsamlı bir öğrenim seti alıp da, tümünü çalışamazsam, gereksiz masraf yapmış olur muyum? " diye düşünen okuyucular için hazırlanan bu Hızlandırılmış ve Pratik Öğrenim Seti, İngilizcedeki tüm temel ve önemli dilbilgisi konularını eksiksiz biçimde sunuyor. Günde en fazla 30 dakikalık bir çalışmayla, her derse bir hafta zaman ayırarak, en çok 10 haftada, hedeflenen bilginin tümünü öğretecek biçimde tasarlanan kitaba, derslerde geçen tüm konuşmaları ve okuma parçalarını içeren küçük bir ses CD'si eşlik etmektedir. Ses kayıtları, İngiliz ve Türk dil uzmanları tarafından yapılmıştır.

Olabilecek en kısa sürede, mümkün olan en verimli ve en kapsamlı öğrenimi sağlamayı amaçlayan set, okuyucuyu, başlangıçtan orta düzeyin ilerisine hızla ve kolayca getirmekte ve bazı konularda ileri düzeyde açıklamaları da içermektedir. Tanıtım Yazısı'ndan

10 Derste/10 Haftada Hızlı Kolay İngilizce &#;ğrenim Seti

sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir