365 gün oyuncuları laura / 365 Gün Oyuncuları ve Konusu » Netflix Dizileri

365 Gün Oyuncuları Laura

365 gün oyuncuları laura

Anna Maria Sieklucka Evli mi? Bir erkek arkadaşı var mı?

Anna Maria Sieklucka, Lublin, Polonya'da doğdu ve aldığı konu Wrocław'daki Kukla Fakültesi, II Lisesi ve Devlet Tiyatro Okulu gibi çeşitli eğitim kurumlarını içeriyor. Şu anda 28 yaşında ve 400.000'den fazla takipçisi var. resmi Instagram . Aktris, erotik bir Polonyalı gerilim filmi olan '365 Dni' deki şehvetli rolüyle ün kazandı. Anna Maria, filmdeki rolünden önce yalnızca 'Na dobre I na zie' gibi birkaç küçük projede yer aldı.

Bunun dışında, oyuncu daha önce ana akım filmlere girmeden önce bazı sahne oyunlarında çalıştı. Laura rolüyle '365 Gün' de Anna Maria Sieklucka mutlak bir sersemletici ve '365 Gün' filmini izlemiş olan birçok kişi onun kişisel hayatı hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyecektir. Bu yüzden, onun hayatından sizi kesinlikle ilgilendirecek birkaç parçayı ekranın ötesinde bir araya getirdik.

Anna Maria Sieklucka’nın Erkek Arkadaşı

28 yaşındaki oyuncu evli değil, ancak adı ve nerede olduğu bilinmeyen bir erkek arkadaşı olduğu bildirildi. '365 Gün' yayınlandıktan hemen sonra, filmin pek çok hayranı, Anna Maria’nın Michele Morrone ile ekrandaki kimyası karşısında şaşkına döndü ve onun onunla çıktığından şüphelenildi. Ancak, bu söylenti daha sonra iki yıldız yıldız tarafından reddedildi ve gerçekten iyi arkadaşlar olduklarını doğruladılar.



Anna Maria Sieklucka, geçtiğimiz günlerde Instagram'da bir fotoğraf yayınladı ve şöyle yazdı: 'Bir. Özel. Ve daha fazlası olmayacak. Barış ve sevgi, ' 'Bir. Özel. Ve daha fazlası olmayacak. Barış ve sevgi.' Doğrudan hiçbir yerde ima edilmese de, tahminimiz bu 'özel' resmin şu anki erkek arkadaşıyla olduğu yönünde. Aşağıdaki resme bakabilirsiniz:

Bu gönderiyi Instagram'da görüntüleyin

Bir. Özel. Ve daha fazlası olmayacak. Barış ve sevgi

@ Tarafından paylaşılan bir yayın anna_maria.sieklucka Nisan 5, 2020 14:36 ​​PDT

Bunun dışında, Instagram'da büyük bir hayran kitlesine sahip olmasına rağmen Anna Maria Sieklucka, özel hayatı konusunda fazla açık değil ve çoğunlukla '365 Gün' setlerinden ve modellik kariyerinden birkaç fotoğraf paylaştı. Bunları aşağıdan kontrol edin:

Bu gönderiyi Instagram'da görüntüleyin

Bugün # 365dni dünya çapında Netflix'te mevcut! __________________________________________ Fotoğrafın keyfini çıkarın. @bartek_cierlica __________________________________________ @iammichelemorroneofficial @blanka_lipinska @magdalamparska @grazyna_szapolowska @otarsaralidze @nataszaofficial @nataliajanoszek @rafal_iwaniuk

@ Tarafından paylaşılan bir yayın anna_maria.sieklucka 7 Haz 2020, 3:43 am PDT tarihinde

Bu gönderiyi Instagram'da görüntüleyin

Gülümsemek. Asla kaybetmeyeceğim Asla gülümsemem __________________________________[e-posta korumalı][e-posta korumalı]

@ Tarafından paylaşılan bir yayın anna_maria.sieklucka 11 Mayıs 2020, 13:22 PDT tarihinde

Bu gönderiyi Instagram'da görüntüleyin

Kadınlık hakkında konuşalım ______________________________ Fot. @kafadergisi

@ Tarafından paylaşılan bir yayın anna_maria.sieklucka 25 Nis 2020 tarihinde 14:46 PDT tarihinde

Tıpkı Michele Morrone gibi, Anna Maria'nın da oldukça iyi bir şarkıcı olduğunu öğrenince şaşıracaksınız. Aşağıdaki videoyu izleyin:

Bu gönderiyi Instagram'da görüntüleyin

@ Anna_maria.sieklucka tarafından paylaşılan bir gönderi 2 Haz 2020, 13:16 PDT tarihinde

Daha önce de belirtildiği gibi oyunculuk kariyerine sahne oyunlarıyla başladı. İşte oyunculuğunun ilk günlerinden birkaç fotoğraf:

Bu gönderiyi Instagram'da görüntüleyin

# śpijkochana #theaterphotography #theater #art #artistic #performance #puppeter #puppets #puppetry #puppetryarts #puppetrytheater #actress #actresslife #magically #magical #magicofanimation #animation[e-posta korumalı]

@ Tarafından paylaşılan bir yayın anna_maria.sieklucka 21 Ara 2018 18:02 PST

Bu gönderiyi Instagram'da görüntüleyin

# śpijkochana #performance #puppetry #puppeter #magical #puppets #puppettheatre #animation #magically #passion #theaterphotography #theater #art #artistic #actresslife #actress #lovemyjob #photography Fot. @kafadergisi

@ Tarafından paylaşılan bir yayın anna_maria.sieklucka 19 Ara 2018 14:47 PST tarihinde

Anna Maria Sieklucka Çocuklar

Onun hakkında bildiklerimizden, Anna Maria'nın çocuğu yok. Ailesi ve kardeşleri söz konusu olduğunda bile güvenilir bir bilgi yok.

Artık hepimiz biliyoruz ki 365 Günleri Netflix'te dünya çapında bir fenomendir. Buharlı Polonya filmi Laura Biel'i takip ediyor.

Laura, Varşova'da lüks bir otelde satış direktörüdür. Başarılı bir kariyeri var, ancak özel hayatı tutkudan yoksun, bu yüzden erkek arkadaşı Martin ile ilişkilerini yeniden alevlendirmeyi umarak Sicilya'da.

Ama o oradayken Laura, mafya patronu Don Massimo Torricelli tarafından kaçırılır ve daha sonra ona aşık olması için 365 gün verir.


Laura'nın Stockholm sendromuyla karşılaştırarak bir ilişkiye zorlandığı gerçeğine itiraz eden eleştirmenleri var.

Ama gerçekte daha çok Grinin Elli Tonu gibi ya da modern Güzellik versiyonu & Yaratık.

Güzel bir genç kız, ona gerçekten aşık olan saldırgan olmasa da zor bir adam tarafından tutulur. Ve sonunda ona da aşık olur.

Tabii ki, iki hikaye arasındaki en büyük fark, 365 Günleri kesinlikle şehvetli ve çok gerçekçi seks sahneleriyle dolu. O yat kimse???

Ama tüm rolleri kim oynuyor? 365 Günleri ve o seks sahneleri gerçek mi?

365 Günde Seks Sahneleri Gerçek mi?

Bu günlerde pek çok dizi ve filmde çok ateşli ve erotik sahneler var. köprücük 1. sezonda bolca vardı!

Ama seks sahnelerinde bir şeyler var. 365 Günleri bu tamamen yeni bir düzeye 'gerçekçi' götürdü. Laura ve Massimo gerçekten sevişiyor gibi görünüyor.

Ama onlar?

Massimo'yu oynayan Michele Morrone, Nisan 2021'de doğrudan bir Instagram canlı sohbetinde rekor kırdı.

Kendisi ve başrol oyuncusu Anna-Maria'nın gerçekten seks yaptığını kesin olarak reddetti.

“Gerçek gibi görünüyor çünkü biz iyi oyuncularız.

"Gerçek değildi. Birçok kişinin bana 'Aman Tanrım, gerçekti!' diye yazdığını biliyorum.

“Ama aynı zamanda gerçek değildi. Bu imkansız."

Bu yüzden şimdilik onu sözüne almalı ve filmdeki seks sahnelerinin olduğuna inanmalıyız. 365 Günleri gerçek değiller

Ama kesinlikle çok daha fazlasını bekleyebiliriz. 365 Gün 2 Laura, Massimo'yu rakip bir mafya ailesinin genç ve yakışıklı patronuyla aldattığında!

365 Gün 2 Oyuncular

İyi haber şu ki 365 Gün 2 VE 3 arka arkaya çekildi ve Mayıs 2021'de başladı.

365 Gün: BU GÜN, 27 Nisan 2022'de Netflix'te yayınlanacak.

tüm ana 365 Günleri Oyuncular, devam filmi için birkaç yeni eklemeyle geri döndü.