delle ali gol sevinci / Dele Alli'nin gol sevinci nedir? Nasıl yapılır? - Popüler Haberler

Delle Ali Gol Sevinci

delle ali gol sevinci

Dele Alli’nin beyin yakan gol sevinci

İngiltere ve Tottenham'ın 22 yaşındaki futbolcusu Dele Alli, tıpkı Nusret'in tuzlama hareketi gibi kendine has bir hareket bulmuş. Ünlü futbolcunun gol sevinci olarak yaptığı hareket, şu sıralar sosyal medyada fena kafa yakıyor. Hangi ortama girsem, kimle sohbet etsem; 'Sen de yap bakalım, becerebiliyor musun?' diye iddialaşılıyor mutlaka. Ben Dele gibi yapamadım, parmaklarım birbirine dolandı! Dele'nin Tottenham'daki takım arkadaşları da benim gibi beceriksiz çıkmış. Genç oyuncular, gol sevinçlerini farklı farklı şekillerde yaşıyor, futbolla alakası olmayanların bile ilgisini çekiyorlar. Unutmadan; futbolcular, gol sevinçlerinde Playstation oyunlarından esinleniyormuş. Buna benzer bir furyayı, bu sezon bizim futbolculardan da bekliyorum.

Dele Alli'den yeni 'challenge'

Değerli seafoodplus.info okurları.

seafoodplus.info ekibi olarak Türkiye’de ve dünyada yaşanan ve haber değeri taşıyan her türlü gelişmeyi sizlere en hızlı, en objektif ve en doyurucu şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. Yoğun gündem içerisinde sunduğumuz haberlerimizle ve olaylarla ilgili eleştiri, görüş, yorumlarınız bizler için çok önemli. Fakat karşılıklı saygı ve yasalara uygunluk çerçevesinde oluşturduğumuz yorum platformlarında daha sağlıklı bir tartışma ortamını temin etmek amacıyla ortaya koyduğumuz bazı yorum ve moderasyon kurallarımıza dikkatinizi çekmek istiyoruz.

Sayfamızda Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına ve evrensel insan haklarına aykırı yorumlar onaylanmaz ve silinir. Okurlarımız tarafından yapılan yorumların, (yorum yapan diğer okurlarımıza yönelik yorumlar da dahil olmak üzere) kişilere, ülkelere, topluluklara, sosyal sınıflara ırk, cinsiyet, din, dil başta olmak üzere ayrımcılık unsurları taşıması durumunda yorum editörlerimiz yorumları onaylamayacaktır ve yorumlar silinecektir. Onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisinde aşağılama, nefret söylemi, küfür, hakaret, kadın ve çocuk istismarı, hayvanlara yönelik şiddet söylemi içeren yorumlar da yer almaktadır. Suçu ve suçluyu övmek, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre suçtur. Bu nedenle bu tarz okur yorumları da doğal olarak seafoodplus.info yorum sayfalarında yer almayacaktır.

Ayrıca seafoodplus.info yorum sayfalarında Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinde doğruluğu ispat edilemeyecek iddia, itham ve karalama içeren, halkın tamamını veya bir bölümünü kin ve düşmanlığa tahrik eden, provokatif yorumlar da yapılamaz.

Yorumlarda markaların ticari itibarını zedeleyici, karalayıcı ve herhangi bir şekilde ticari zarara yol açabilecek yorumlar onaylanmayacak ve silinecektir. Aynı şekilde bir markaya yönelik promosyon veya reklam amaçlı yorumlar da onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Başka hiçbir siteden alınan linkler seafoodplus.info yorum sayfalarında paylaşılamaz.

seafoodplus.info yorum sayfalarında paylaşılan tüm yorumların yasal sorumluluğu yorumu yapan okura aittir ve seafoodplus.info bunlardan sorumlu tutulamaz.

seafoodplus.info yorum sayfalarında yorum yapan her okur, yukarıda belirtilen kuralları, sitemizde yayınlanan Kullanım Koşulları’nı ve Gizlilik Sözleşmesi’ni peşinen okumuş ve kabul etmiş sayılır.

Bizlerle ve diğer okurlarımızla yorum kurallarına uygun yorumlarınızı, görüşlerinizi yasalar, saygı, nezaket, birlikte yaşama kuralları ve insan haklarına uygun şekilde paylaştığınız için teşekkür ederiz.

Dele Alli&#;nin gol sevinci nedir? Nasıl yapılır?

Tottentham'ın yıldızı Dele Alli'nin gol sevinci tüm dünyada olay oldu. Gol sevincini yapmak isteyenler sosyal medyada bir akım başlattı. Dele Alli'nin gol sevincinedir?Nasıl yapılır? Merak edenler için adım adım o sevinç hareketi haberimizde bulunuyor.

Dele Alli'nin gol sevinci nedir? Nasıl yapılır?

İşte adım adım Dele Allin'nin gol sevincinin yapılışı:

1- SOL ELİNİZLE 3 YAPIN

En basit kısım bu kısım. Baş parmağınız ve işaret parmağınızı kullanmadan 3 rakamını gösterin.

2- PARMAKLARINIZLA AVUÇ İÇİNİZE DOKUNUN

En kritik kısım bu kısım. 3 rakamını gösterdiğiniz parmaklarınızla avuç içinizin alt kısmına dokunun.

3- BİLEĞİNİZİ DÖNDÜRÜN VE ALNINIZA GÖTÜRÜN

3 parmağınız alnınızdayken işaret parmağınızı gözünüzün altına koyun ve baş parmağınız ile işaret parmağınızın ucuna dokunarak(üzerinden) daire yapmaya çalışın.

Artık siz de Dele Alli gol sevincini yapabilirsiniz.

DELE ALLI
Tam adı Bamidele Jermaine "Dele" Alli'dir. 11 Nisan 'da doğan Alli, Premier League takımlarından Tottenham Hotspur'da ve İngiltere millî futbol takımında orta saha pozisyonunda görev yapan İngiliz futbolcudur.

Milton Keynes'da doğup büyüdü. 11 yaşında Milton Keynes Dons'un genç takımına girdi. Beş yıl sonra sezonunda A takıma yükseldi. İki buçuk yılda 88 resmi karşılaşmada görev alan Dele Alli, 24 gol atarak takımına katkıda bulundu. Şubat 'te 5 milyon £ karşılığında Tottenham Hotspur ile sezonun kalanını Dons takımında tamamlamak üzere anlaştı. Tottenham Hotspur'daki ilk sezonunda İngiltere'de Yılın Genç Futbolcusu seçildi. Ocak 'da Gazzetta dello Sport'un düzenlediği Dünya'daki En İyi 20 Yaş Altı 50 Oyuncusu listesinde 8. sırada yer aldı. Aynı yılın Ekim ayında FourFourTwo tarafından Dünyanın En İyi U21 Yeteneği olarak gösterildi. Tottenham Hotspur ile yılına kadar sözleşmesi bulunmaktadır.

Dele Alli, İngiltere millî futbol takımının U, U, U ve U takımlarında oynamıştır. İngiltere millî futbol takımındaki ilk maçına ise Avrupa Futbol Şampiyonası kapsamında, yılında çıkmıştır.

Dele Alli'nin gol sevinci nedir? Nasıl yapılır? - Resim : 2

Kişisel hayatı
Dele Milton Keynes, Buckinghamshire'da Yoruba Nijeryalı bir baba (Kenny) ve İngiliz bir anne'den (Denise) dünyaya geldi. Babası Kenny, Dele'nin doğumundan bir hafta sonra Amerika'ya taşındı. Dele eğitim hayatını Stantonbury Kampüsü ve Wolverton'daki Radcliffe Okulu'nda geçirdi.

Dele başlarda alkol sorunu olan annesi ile yaşamaktaydı. 13 yaşında MK Dons'lu bir başka genç futbolcunun ailesinin yanına taşındı. yazında Alli ailesiyle herhangi bir bağ hissetmediği için formasında Alli ismini kullanmaktan vazgeçti. Dele Alli, çocukluğunda Steven Gerrard, Jason Puncheon ve Yaya Touré'yi kendisine idol olarak görmüş ve Liverpool hayranı olarak büyümüştür.

Dele Alli&#;nin gol sevinci nedir? Nasıl yapılır? ile ilgili etiketler Dele Allidele alli gol sevincinedirnasıl yapılır?

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir