imedeen kullananların yorumları / Imedeen Time Perfection Tablet 60 lık (40+ Yaş ve Üstü)

Imedeen Kullananların Yorumları

imedeen kullananların yorumları

Imedeen Time Perfection Tablet

Imedeen Time Perfection 60 Tablet

Doğal destekleyici zengin proteinler, polisakkaritler ve özelMarineComplexTpatentli içeriği ve likopen, üzümçekirdeği ekstresiiçeren tabletler.
Bir güzelliktakviyesi.

Kullanımı:
Gündeiki tabletalın.
MarineComplexT
Balıkproteinleri ve polisakkaridleriçerir.

likopen
Bilimselgösterilmiş birantioksidan
Üzümçekirdeği ekstresi
C vitamini(açerolaekstresi)
Tüm içeriği en hassas kişiler üzerinde test edilmiştir.

Gıda Takviyeleri Hakkında Uyarı 


Takviye edici ürünleri nemden ve ışıktan uzak tutunuz. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza ediniz. Önerilen kullanım miktarını aşmayınız. Herhangi bir beklenmeyen rahatsızlıkta en yakın sağlık ocağına ya da doktorunuza danışınız. Takviye edici gıdalar ilaç değildir. Günlük beslenmenizin yerine geçemezler. Hamile ya da emzirme döneminde güvenli olmayabilir. Kullanmadan önce doktorunuza başvurunuz. Herhangi bir hastalığınız için kullandığınız ilaçlar ile takviye edici gıdalar arasında ciddi farklar vardır. Bu sebeple zarar görebilirsiniz. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız.

Dikkat! Yönetmelik gereği internet üzerinden satışı yapılan ürünlere ilan ve reklam gibi yanıltıcı, kamu sağlığını bozucu ve eksik bilgiler içermesi yasaktır. Bu sebeple sitemizde satışını gerçekleştirdiğimiz ürünlerin tedavi edilmesi gereken rahatsızlıkları giderdiği, tedavisine yardımcı olduğu ve tedavi ettiği şeklinde beyanlara yer verilmemektedir. funduszeue.info aracılığı ile satışı yapılan gıda takviyesi, doğal kaynaklı ya da bitkisel hayvansal ürünler ve vitamin destekli ürünler takviye edici gıdalardır. İlaç değildir. Hastalıkları önleme ya da tedavi amacıyla tavsiye edilmez. Gıda takviye edici ürünler normal beslenmenin yerine geçemez. Tavsiye edilen günlük porsiyonu aşmamaya dikkat ediniz. Hastalık, hamilelik, emzirme dönemi ve ilaç kullanılması durumunda mutlaka doktorunuza başvurunuz. Site içerisinde ve ürün detaylarda yer alan yazılar sadece bilgi amaçlıdır. Sağlık sorunlarınız ve tedavileriniz için doktorunuza başvurunuz.

funduszeue.info (17 KB)

Masaüstü bildirimlerine ekleyin.
Özel fırsatlardan ve güncel kampanyalardan haberiniz olsun ister misiniz?
TL ÜZERİ ÜCRETSİZ KARGO
  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • Yorumlar (0)
  • Tavsiye Et
  • Beni Ara
  • Hızlı Mesaj
  • Öneri Kutusu
  • &#;Imedeen Time Perfection Tablet 60 l&#;k (40+ Ya&#; ve &#;st&#;)
    &#;r&#;n &#;zet bilgisi: Takviye edici g&#;da
    Bal&#;k Ekstrakt&#;, Bitki Ekstrakt&#; Kar&#;&#;&#;m&#;, Vitamin C ve &#;inko i&#;eren Takviye Edici G&#;da
    60 tablet, 1 ayl&#;k kullan&#;m
    40+ Ya&#; ve &#;st&#;
    Bal&#;k ekstrakt&#;, Hacim art&#;r&#;c&#; (E(i)), Bitki ekstrakt&#; kar&#;&#;&#;m&#; (soya polisakkaritleri,
    domates ekstrakt&#; (Lycopersicon esculentum Mill.), &#;z&#;m &#;ekirde&#;i ekstrakt&#; (Vitis vinifera
    L.)), Sodyum L-askorbat (C vitamini), &#;inko glukonat (&#;inko), Topaklanmay&#; &#;nleyici
    Imedeen Time Perfection Tablet &#;&#;eri&#;i: 
    Bal&#;k ekstrakt&#; - mg  
    Domates ekstrakt&#; (Lycopersicon esculentum Mill.) - 29mg 
    &#;z&#;m &#;ekirde&#;i ekstrakt&#; (Vitis vinifera L.) - 28mg 
    Imedeen Time Perfection Tablet Kullan&#;m&#;:
    Tavsiye edilen g&#;nl&#;k al&#;m dozu g&#;nde 1 kez 2 tablettir. Tercihen yemekle birlikte al&#;n&#;z.

Imedeen Time Perfection 60 Tablet

Hazırlanışı

1 servis (2 tablet) Imedeen Time Perfection bol miktar su ile teker teker yutularak alınır. Çiğneyerek yutulmamalıdır.

Kullanım Zamanı

Gün içerisinde yemeklerden sonra birer kapsül olarak alınabilir. Seçilen bir öğün sonrası iki kapsül birden alınması da uygundur.

Bunları İçermez

Kullananlar Ne Dedi?

  • Olumlu%84
  • Tekrar Kullandı%36
  • Olumsuz%16

Maddelerle Imedeen Time Perfection

  • Tek serviste mg balık ekstraktı içerir.
  • 40 yaş ve üstü kişiler için özel olarak formüle edilmiştir.
  • Bir kutuda 60 tablet bulunur, 1 aylık kullanım miktarıdır.

Bunlara Dikkat Edin

Imedeen Time Perfection 60 Tablet:

40 yaş ve üstü bireyler için özel olarak tasarlanmış balık ekstraktı, bitki ekstraktı karışımı, vitamin C ve çinko içeren gıda takviyesidir.

Dikkat - Olası Yan Etkiler:
Hamileyseniz, hemşirelik yapıyorsanız, kan incelticileri de dahil olmak üzere herhangi bir ilaç alıyorsanız, planlamış herhangi bir tıbbi veya cerrahi durumunuz varsa, bu ürünü almadan önce sağlık uzmanınıza danışınız. Ağızda balık tadı ve kokusu, ve hasas kişilerde mide bulantısı yapabilir. Çocukların erişemeyeceği yerlerde saklayın. Oda sıcaklığında saklanmalıdır. Şişe contası eksik veya hasarlıysa ürünü kullanmayın. Gıda takviyesidir. Herhangi bir hastalığın teşhis, tedavi ya da önlenmesinde kullanılmaz.

Satın Al:
Fitbull'da satışa sunulan tüm Pfizer ürünleri üretici firmanın ithalatı olup % orijinal ürünlerden oluşmaktadır. Güncel üretim serisine sahip ürünler en iyi fiyat ve ücretsiz kargo imkanıyla sunulmaktadır.
Ürünler uygun nem ve sıcaklık şartlarında depolanmakta ve kargolanmadan şişe güvenlik contası Fitbull depo ekibi tarafından kontrol edilmektedir.
Imedeen Time Perfection 60 Tablet siparişi vermek ve bu ürün hakkında daha fazla bilgi almak için 28 55 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası