seher kamp / Seher Bungalov - Çanakkale Ayvacık Assos

Seher Kamp

seher kamp

Seher

İç giyim ürünleri, başta kadınlar olmak üzere herkes için ayrı bir öneme sahiptir. Dış görünüşe, kıyafet seçimine gösterilen özen, iç giyim tercihlerinde de olmazsa olmazdır. Özellikle hijyen konusunda önemli bir yere sahip olan bu kıyafetler aynı zamanda kombinlerinizi de tamamlar. Seher Yıldızı, kadın, erkek ve çocuklar için iç giyim kıyafetleri tasarlayan bir markadır. Seher Yıldızı iç giyim üretiminde kullandığı kaliteli malzemeler ile hijyen ve konforu birlikte sunar. Pamuk kullanılarak üretilen kıyafetler, cildin nefes almasını sağlar. Seher markası da müşterilerinin sağlığını ön planda tutarak ürünlerinin üretiminde pamuk kullanır. Bu sebeple iç giyim alışverişinizi yaparken gönül rahatlığıyla Seher modelleri içinden seçim yapabilirsiniz.

Seher Yıldızı Kadın İç Giyim Ürünleri

Seher Yıldızı Kadın İç Giyim Ürünleri

İç giyim ürünleri, kadınların gardıroplarında oldukça değerli bir alanı kaplar. Çeşitli modeller ve alternatif renklerle dış giyim ürünlerine de uygun bir kombin yapmaya özen gösterilir. Farklı amaçlar doğrultusunda üretilen birçok iç giyim ürünü vardır. Markanın zengin ürün çeşitliliği ile zevkinize uygun olan modeli bulabilirsiniz. Seher Yıldızı pijama seçenekleri, yatarken rahat hareket edebileceğiniz ve konfor sağlayan ürünler arasındadır. Seher Yıldızı fanila çeşitleri, üretiminde kullanılan yüksek pamuk oranıyla müşterilerine yumuşaklık ve sıcaklık sunar. Bütün günün yorgunluğunu, konfor alanınızda rahat iç kıyafetleriniz ile dindirebilirsiniz. Marka, her yaştan kadına ulaşmayı amaçlayarak alternatif seçenekler sunar. Daha çok kış aylarında tercih edilen iç kıyafetler vardır. Bu tercihler göz önünde bulundurularak Seher Yıldızı don seçenekleri arasından hediye alternatifi de oluşturabilirsiniz. Aynı zamanda Seher Yıldızı zıbın seçenekleri ile vücudunuzu soğuk etkenlerden koruyabilirsiniz. Her mevsim giyebileceğiniz Seher Yıldızı body seçenekleri de kurtarıcı parçalarınız arasında yer almayı amaçlar. Markanın dilediğiniz iç giyim ürününe Trendyol aracılığı ile dilediğiniz zaman rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Seher Yıldızı Erkek İç Giyim Ürünleri

Seher Yıldızı Erkek İç Giyim Ürünleri

Gelişen moda anlayışıyla birlikte, erkek iç giyim ürünleri de farklılaşarak çeşitli alternatifler sunar. Hijyen ve konfor erkek iç giyim ürünlerinde de aranan ilk özelliklerdendir. Erkek gardırobunun olmazsa olmaz parçaları arasında boxer modelleri gelir. Seher Yıldızı boxer çeşitleri arasından stilinize en uygun modeli kolaylıkla bulabilirsiniz. Yüksek kaliteli malzemeler ile üretilen boxer modelleri, uzun ömürlü kullanım imkanı sunarak kurtarıcı bir parça haline gelir. Boxer giymek istemediğiniz zamanlarda Seher Yıldızı külot modellerini değerlendirebilirsiniz. Yürüyüş, koşu veya başka bir spor aktivitesi yaparken yüksek miktarda terlemek ve bu durumu kontrol edememek çeşitli rahatsızlıklara sebep olabilir. Bu rahatsızlıkların önüne geçmek için Seher Yıldızı atlet modellerini kullanabilirsiniz. Bu modeller, teri hızlı bir şekilde emerek vücudunuzun kuru kalmasına yardımcı olur. Seher Yıldızı çamaşır seçenekleri ile sağlığınızı korurken stilinizi de en iyi şekilde yansıtabilirsiniz.

Seher Yıldızı İç Giyim Fiyatları

Seher Yıldızı İç Giyim Fiyatları

Her zevke hitap etmeyi amaçlayan marka, ürünlerinin içeriğinde bulunan pamuk miktarı sayesinde, hijyeni korurken müşterilerinin konforlu hissetmesini hedefler. Aynı zamanda bütçe dostu yaklaşımı ile ön plana çıkar. Her beden aralığı için tasarım yaparak geniş bir ürün yelpazesi oluşturur. Trendyol aracılığı ile yapılan Seher online alışverişi için birçok ayrıcalık sunulur. Bu ayrıcalıkların başında yer alan Seher tavsiye yorumlarını okuyarak alacağınız ürüne daha hızlı karar verebilirsiniz. Başka bir müşterinin ürünleri deneyimledikten sonra tecrübelerini paylaşması yol gösterici bir nitelik kazanır. Markanın, müşterileri için belirlediği Seher kampanya detayları, bütçenize uygun alışveriş imkanı sunar. Seher indirim ve kampanyalarını takip ederek beğendiğiniz ürünlere uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Her bütçeye ve her stile ulaşmayı hedefleyen marka, Seher fiyat skalasını belirlerken, bütün detayları değerlendirir. Dilediğiniz zaman Trendyol ekseninde incelemeler yaparak Seher satın alabilirsiniz.

Haziran ayında yeni kurulmuş olan kampımızda, müstakil şekilde kurulumunu yaptığımız, diğer kamplarda ki çadırlara göre farklılıkları olan daha güvenli ve daha konforlu çadır modellerimiz ile siz kampseverlere hizmet vermeye hazırız.

 

Bir kampta gerekli olan tüm müştemilat ve müstakil kamp hizmetlerini siz konuklarımıza Seher Kamping olarak sağlamaya çalışıyoruz. Assos Kadırga Koyunun eşsiz doğası ve Türkiye’ de sayılı olan plajı görülmeye değer. Gününüzü eşsiz kılacak olan bu görselliği ve muhteşem havayı mutlaka ciğerlerinize çekmelisiniz.

 

Kampımızda konaklama seçeneklerimizi bizi arayarak öğrenebilirsiniz.

0 92 28 – 0 72 57

 

Özel plajımızda denize girebilir, Dağ – Doğa Yürüyüşleri Trekking ile zamanınızı geçirebilirsiniz.

 

Kampımızda, yemek hizmeti olarak ister kendin pişir kendin ye seçeneğinden, isterseniz de kampımızda bulunan restaurant seçeneğinden yararlanabilirsiniz.

 

 

OTOMOBİL İLE GELİRSENİZ:
İstanbul üzerinden karayolu ile:
Çanakkale üzeri güzergah (iki alternatifli)
funduszeue.infoatif: Tekirdağ – Keşan – Eceabat – Çanakkale – Ezine – Ayvacık – Assos (Behramkale)
funduszeue.infoatif: Tekirdağ – Keşan – Gelibolu – Lapseki – Çanakkale – Ezine – Ayvacık – Assos (Behramkale)

Bursa üzerinden karayolu ile:
Pendik Yalova (İDO) – Bursa – Balıkesir – Edremit – Akçay – Altınoluk – Küçükkuyu – Assos (Behramkale)

Ankara üzerinden karayolu ile:
Ankara – Eskişehir – Bursa – Balıkesir – Edremit – Akçay – Altınoluk – Küçükkuyu – Assos (Behramkale)

İzmir üzerinden karayolu ile:
Ayvalık – Burhaniye – Edremit – Akçay – Altınoluk – Küçükkuyu – Assos (Behramkale)

(Assos Troy Otel Karşısı)

 

Balıkesir üzerinden gelmek isterseniz feribotla Bandırma, Balıkesir, Altınoluk, Küçükkuyu, Assos Kadırga koyu, Edremit İstanbul İstanbul Edremit atlas jet uçak firması çalışmaktadır.(Assos Troy Otel Karşısı)

Lütfen Giriş-Çıkış tarihlerini seçiniz.

Toplam Gecelik Ortalama Oda Fiyatları

Diğer Oda Fiyatlarını Gör

Garanti BBVA Shop Fly
Neredekal Değerlendirme
'Hizmet iyi.'
'Plaj Kenarı.'

1 değerlendirme

'Sahilde.'

1 değerlendirme

Tüm değerlendirmeleri gör

Popüler Özellikler

Tüm özellikleri gör

Adres

Behramkale Köyü, Kadırga Koyu, Ayvacık/Çanakkale

Örnek Harita Görseli

Lütfen Giriş-Çıkış tarihlerini seçiniz.

Oda Fiyatları

Fiyat bulunamadı

Aradığınız kriterlerde sonuç bulunamadı.

Seher Bungalov

hakkında deneyimlerinizi paylaşmak ister misiniz?
Neredekal Değerlendirme

18 yorum / değerlendirme

'Hizmet iyi.'
'Plaj Kenarı.'

1 değerlendirme

'Sahilde.'

1 değerlendirme

5/5 Mükemmel

funduszeue.info

Misafir

Herkese tavsiye ederim

Gezdiğim ve gönlümde yer eden ender yerlerden birisi. Herkese tavsiye ederim. Aile tatili için bireysel kafa dinlemek için gidilecek güzel bir yer.

4/5 Mükemmel

funduszeue.info

Seyit Yıldız

Hep tavsiye ettiğim bir yer

Kaç yazdan beri gittiğimi hatırlamıyorum. Kendimi evimde gibi hissedebildiğim bir yer Seher Camping Bungalow Evleri. yazında kahve içmeye gitmemi saymaz isek 2 yıldır gidemediğim için üzgünüm. Amatör bir ruhla çalışıyor olmaları Seher Camping Bungalow Evleri’ni rakiplerinden ayrıştırıyor. Tavsiye edebileceğim ve hep tavsiye ettiğim bir yer. Özellikle Hande&#;nin güler yüzü ve Seher ablanın samimiyetinden çok memnunuz.

4/5 Mükemmel

funduszeue.info

Misafir

Hep tavsiye ettiğim bir yer

Kaç yazdan beri gittiğimi hatırlamıyorum. Kendimi evimde gibi hissedebildiğim bir yer Seher Camping. yazında kahve içmeye gitmemi saymaz isek 2 yıldır gidemediğim için üzgünüm. Amatör bir ruhla çalışıyor olmaları Seher Camping’i rakiplerinden ayrıştırıyor. Tavsiye edebileceğim ve hep tavsiye ettiğim bir yer. Özellikle Hande'nin güler yüzü ve Seher ablanın samimiyetinden çok memnunuz.

5/5 Mükemmel

funduszeue.info

Saba

Bayılarak gittiğim tek yer

Şans eseri bulduğum ve bayılarak her fırsatta gittiğim tek yer diyebilirim. Önceliğiniz kafa dinlemek, iyi yemek, temiz ve enfes deniz ise düşünmeden yerinizi ayırın. Assos civarında kalabileceğiniz en ideal yer. Seher abla ve ailesi, özellikle kızı Hande müthiş güler yüzlü ve yardımseverler. Her ihtiyacınıza yardımcı oluyorlar ve asla kazıklanmıyorsunuz. :)) Bu da önemli. Herkese iyi tatiller. Çok sık da gitmeyin lütfen bize yer kalsın. :D

4/5 Mükemmel

funduszeue.info

Cem ERDOÐDU

Evinizi aratmayacak

İki gündür buradayım. Temiz, aynı zamanda sadelikten ve doğallıktan ödün vermeden, insanları para kazanacağız diye sıkboğaz etmeden, tam da olması gerektiği gibi ama gerçekten de evinizi pek de aratmayacak bir camping. Tek kusuru denizi aşırı temiz ve pırıl pırıl. Tavsiye de ediyorum, öneri de.

Otel Hakkında

Seher Bungalov, Çanakkale'nin tarihi ve doğasıyla insanı mest eden yeri Assos Behramkale'de misafirlerini ağırlamaktadır. Doğanın içinde ahşap bungalovlarda misafirlerini ağırlayan tesisin her odası enfes bir doğaya açılmaktadır. Taş ve ahşap yapılardan oluşan konaklama birimleri bulunduğu doğayla uyum içindedir. Tatil boyunca sadece kuş ve ağaç seslerinin eşlik edeceği günlerde birkaç adımda minik çakıl taşlı sahile ve tertemiz denize ulaşabilirsiniz. Plaj alanında Seher Bungalov'a ait giyinme kabini, şezlong ve güneş şemsiyeleri mevcut olup konuklar için ücretsizdir. Tüm bungalov ve diğer binadaki odalarda temiz banyo havlularıyla nevresimler tesis tarafından birimlerde temin edilmiştir. Kampçılar için de tesis alanında ortak kullanımına ait duşlu banyo WC yer alır. Tesisin hem betonarme konaklama birimleri, ahşap bungalovları ve çadır alanı vardır. Herkes konaklama bütçesine ve konaklama zevkine göre bir yer bulabilir. Ahşap bungalovlarda ve betonarme birimlerde iklimlendirme sistemi olan split klima standart olarak bulunmaktadır. Ayrıca bungalovlar ve bina içinde yer alan konaklama birinde 24 saat sıcak suya sahip özel duşlu banyo WC yer alır. *Tesise Giriş: Tesisten çıkış:

Otel Bilgileri

Konum

Örnek Harita Görseli

Seher Bungalov

Sıkça Sorulan Sorular

Seher Bungalov için 1 gecelik fiyat ne kadardır?

Seher Bungalov için 1 gecelik ortalama fiyat TL.

Seher Bungalov için tesisinde bulunan odaların özellikleri nelerdir?

Seher Bungalov odalarında Klima, Dolap, Balkon, Oda Görevlisi, Ücretsiz İlave Yatak bulunmaktadır. Oda özelliklerinde daha fazla bilgi almak için otel sayfasını inceleyebilirsiniz.

Seher Bungalov için rezervasyonumu ücretsiz iptal edebilir miyim?

Seher Bungalov için ücretsiz rezervasyon iptali isteği tesis politikasına bağlı olarak değişebilmektedir. Daha fazla bilgi almak için otel sayfasını inceleyebilirsiniz.

Seher Bungalov için popüler tesis özellikleri nelerdir?

Seher Bungalov için popüler tesis özellikleri; Mama Sandalyesi, Restoran, Çamaşırhane olmasıdır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası