güneş otel çerkezköy / GÜNEŞLER OTEL | Kültür Portalı

Güneş Otel Çerkezköy

güneş otel çerkezköy

Güneşler Otel

Güneşler Otel, Tekirdağ’ın merkezinde yer alan konumuyla şehri keşfetmek isteyen misafirler için muhteşem bir noktada yer alıyor. Şehirde yapılan herhangi bir etkinliğe katılmak isteyen konuklar, bu tesisin konumu ve konforlu imkânları sayesinde oldukça beğenerek tercihlerini bu otelden yana kullanıyorlar.

Güneşler Otel konaklama alanları, evlerinizin konforunu Tekirdağ’a taşıyan imkânlara sahip olduğu için oldukça seveceğiniz odalarıyla size unutulmaz bir tatil deneyimi vadediyor. Konforlu mobilyaların bulunduğu odalarda misafirlerin gün içinde sıklıkla ihtiyaç duyduğu her eşya bulunduğu için konuklar, kendilerini son derece rahat hissedebiliyorlar.

Güvenli Turizm Sertifikası olan Tekirdağ otellerinden Güneşler Otel, çocuklarıyla seyahat eden misafirlerin gönül rahatlığıyla tercih ettiği tesislerden birisi. Hijyenik koşullarda ve konforlu alanlarda konaklama imkânı sunduğu için küçük çocukları olan ailelerin dahi rahatlıkla geldiği bu otel, Tekirdağ’ın en sevilen noktalarından birinde konumlanmış hâlde. Herhangi acil bir ihtiyaç olması durumunda çevrede birçok market, mağaza, eczane, hastane gibi mekânlar da bulunduğu için anne ve babalar bu tesiste son derece rahat edebiliyorlar.

Güneşler Otel Çerkezköy restoranı, profesyonel aşçılardan oluşan bir ekibe sahip olduğu için hazırlanan yemekler her zaman son derece nefis tatlara sahip oluyor. Her gün taze ürünler kullanılarak özenle hazırlanan yemekler, misafirlerin gün içinde kendilerini mutlu hissetmelerini sağlayacak özelliklere sahip. Güler yüzlü çalışanların servis yaptığı bu restoranda kendinizi oldukça mutlu hissedeceğinize hiç şüphe yok.

Popüler Tekirdağ otellerinden Güneşler Otel’in lobi barı, misafirlerin gün içinde dinlendiği keyifli alanlardan biri. Konukların sosyalleşmek için tercih ettiği bu lobi bar, gününü keyifli şekilde değerlendirmek isteyen misafirlerin sıklıkla uğradığı bir mekân. Kendisini evinde gibi hisseden konuklar, burada yemek zamanını beklerken leziz atıştırmalıkların keyfini çıkarma şansına da sahipler.

Merkezî Çerkezköy otellerinden Güneşler Otel, çevresinde birçok doğal güzelliğin bulunduğu bir konumda. Kendi aracıyla seyahate çıkan konuklar, kendilerine bir güzergâh belirleyerek planladıkları tatili hayata geçirebilirler. Hatta vakti olan konuklar, yaz tatillerinde bölge halkı tarafından sıklıkla ziyaret edilen ve aynı zamanda sakin bir dinlence zamanı düşleyenlerin seyahat ettiği Kumbağ’a da gidebilirler.

Güneşler Otel’den yaklaşık 84 km uzaklıkta bulunan Kumbağ, Tekirdağ’ı gezmek isteyenler için oldukça iyi bir alternatif. Eğer siz de gününüzü sahilde güneşlenerek ya da denizin tadını çıkararak geçirmek isterseniz Velimeşe Çerkezköy Yolu’na çıkan güzergâhı takip etmeniz gerek. Ardından Çorlu Çevre Yolu’na bağlandıktan sonra sahile kadar bu istikamette devam etmeniz gerekiyor. İstanbul Bulvarı adıyla bilinen sahil şeridini takip ederek Kumbağ’a ortalama 1 saat 15 dakika içinde ulaşım sağlayabilirsiniz.

Güneşler Otel yorumları, şehir merkezinde bulundan bir tesis olması ve son derece kaliteli şekilde hizmet sunması sayesinde oldukça olumlu görüşleri yansıtıyor. Misafirler, Tekirdağ’a tekrar gelecek olsalar yine bu tesisi seçeceklerini belirtirlerken gönül rahatlığıyla sevdiklerine bu oteli önereceklerini de ifade ediyorlar. Siz de konforlu konaklamanın tadına varmak isterseniz Güneşler Otel fiyatlarını inceleyerek kendinize uygun dönem için bir tatil planı yapabilirsiniz.

Otel Bilgileri

Güneşler Otel

Çerkezköy İçindeki Tüm Konaklama Yerleri

Gazi Osman Paşa Mh., Gazi Osman Paşa, Çerkezköy/Tekirdağ, Turkey, , Çerkezköy, Tekirdağ İli, TürkiyeHaritada göster

The Güneşler Otel provides a great place for travelers to relax after a busy day. Visitors to Cerkezkoy will find that the Güneşler Otel is a fantastic accommodation funduszeue.info Fazla Göster

Oda Seç

hotel overview picture
4,2/ 5

OdalarMisafir YorumlarıPolitikalarHizmetler ve Olanaklar

Konaklama Yerinin Politikaları

Giriş ve Çıkış

Giriş sonrasıÇıkış En geç

Konaklama Yeri Açıklaması

The Güneşler Otel provides a great place for travelers to relax after a busy day. Visitors to Cerkezkoy will find that the Güneşler Otel is a fantastic accommodation choice.

When guests have some time on their hands they can make use of the onsite facilities.

Güneşler Otel adlı otelin giriş ve çıkış saatleri nedir?

Giriş zamanı sonrası saatinden sonra, çıkış zamanı ise En geç şeklindedir.

Güneşler Otel adlı otelde park yeri bulunuyor mu?

Hayır, Güneşler Otel adlı otelde park yeri bulunmuyor.

Güneşler Otel adlı otelde kalmanın maliyeti nedir?

Güneşler Otel adlı oteldeki fiyatlar tarihe, otel politikasına ve diğer etkenlere göre değişiklik gösterebilir. Fiyatları görüntülemek için lütfen otelde kalmak istediğiniz tarihleri arayın.

Güneşler Otel nerede?

Otelin adresi şu şekildedir: Gazi Osman Paşa Mh., Gazi Osman Paşa, Çerkezköy/Tekirdağ, Turkey. Otel, şehir merkezine m uzaklıktadır.

Henüz doğru konaklama yerini bulamadınız mı?

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası