bursa osmangazi kadın cinayeti / Bursa'da kadın cinayeti! 34 yaşındaki kadın 6 yerinden bıçaklanarak öldürüldü

Bursa Osmangazi Kadın Cinayeti

bursa osmangazi kadın cinayeti

Bursa'da dehşet! Cezaevinden çıkar çıkmaz 17 yaşındaki dini nikahlı eşine ve kayınvalidesine mermi yağdırdı

BursaOsmangazi ilçesi Yunuseli Mahallesi'nde 2. Erguvan sokakta meydana gelen olayda, yılbaşına dakikalar kala silahlı yaralama gerçekleşti.

EŞİNİ BAŞINDAN VURDU

Cezaevinden yeni çıktığı öğrenilen M. E. eşine ve kayınvalidesine dehşeti yaşattı. M.E. kendisiyle görüşmek istemeyen 17 yaşındaki dini nikahlı eşini başından kayınvalidesini Birgül E. ise bacağından vurarak yaraladı.

Cezaevinden çıkar çıkmaz eşine ve kayınvalidesine dehşeti yaşattı

YARALILARIN DURUMU AĞIR

Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Alınan bilgiye göre yaralıların durumu ağır olduğu öğrenildi. Olaydan sonra saldırgan şahıs polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Cezaevinden çıkar çıkmaz eşine ve kayınvalidesine dehşeti yaşattı

Kaynak: İHA

Son Dakika›3. Sayfa›Bursa'da dehşet! Cezaevinden çıkar çıkmaz 17 yaşındaki dini nikahlı eşine ve kayınvalidesine mermi yağdırdı - Son Dakika

Bursa Osmangazi'de Ali Gürbüz cinayeti

Alınan bilgiye göre, Ali Gürbüz, merkez Osmangazi ilçesi Emek Adnan Menderes Mahallesi 8. Açelya Sokak'ta bir süredir aralarında husumet bulunan kayınpederi H.C. ile karşılaştı.

Burada ikili arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine H.C, damadı Gürbüz'ü boğazından bıçakladı.

Olay yerinde hayatını kaybeden Gürbüz'ün cesedi, cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Gözaltına alınan H.C, sorgulanmak üzere İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine götürüldü.

funduszeue.info

Etiketler: Ali Gürbüz Merkez Osmangazi ilçesi Emek Adnan Menderes Mahallesi Olay Yeri &#x;l Emniyet Müdürlüğü Bursa Ali Gürbüz Bursa Bursa Ali Gürbüz Ali Gürbüz cinayeti

Bursa&#;da genç kadının öldüğü cinayetin sebebi kan dondurdu

Mustafakemalpaşa ilçesi Selimiye Mahallesi İrfan Kaplan Sokak&#;ta meydana gelen olayda, Ş.T., birlikte yaşadığını söylediği Pelin Sezer&#;den haber alamayınca ev sahibinden yedek anahtarı istedi. Anahtarı alarak eve giren Ş.T., Pelin Sezer&#;i kanlar içerisinde yerde yatarken gördü. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri geldi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri ise Pelin Sezer&#;e yaptığı kontrollerde hayatını kaybettiğini belirledi. Sezer&#;in tabanca ile vurularak öldürüldüğü, vücudunun çeşitli yerlerine 11 merminin isabet ettiği tespit edildi. Bunun üzerine cinayete ilişkin çalışma başlatan polis ekipleri, geçen hafta Pelin Sezer ile Ş.T.&#;nin, Mehmet Mehdi Okulevi ile birlikte Mustafakemalpaşa&#;dan bir ev kiraladıklarını ve Sezer&#;in ev sahibine Ş.T.&#;yi eşi, 66 yaşındaki Mehmet Mehdi Okulevi&#;ni ise babası olarak tanıttığı tespit etti. Polis ekipleri, cinayet şüphelisi olan Mehmet Mehdi Okulevi&#;nin cinayeti işledikten sonra İstanbul&#;a gittiğini tespit etti. Bunun üzerine hemen İstanbul Emniyet Müdürlüğü ile irtibata geçilerek İstanbul&#;da kızının evinde yapılan operasyonla gözaltına alınan Okulevi ardından Bursa&#;ya getirildi.

Mehmet Mehdi Okulevi, emniyetteki işlemlerinin ardından dün sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Bursa&#;da genç kadının öldüğü cinayetin sebebi kan dondurdu

Cinayetin sebebi kan dondurdu

Emniyetteki ifadesi ortaya çıkan Mehmet Mehdi Okulevi&#;nin &#;Pelin ile bir tanıdığım aracılığıyla tanıştım, bana yakın davranıyordu. Evlenmek için tanımak istedim ancak buluşunca çok genç olduğu için evlenmekten vazgeçtim. 12 çocuğum var, Pelin çocuklarım yaşındaydı. Eşimden boşanmıştım. Pelin ve birlikte yaşadığı Ş.T., bir gün beni arayıp, buluşmak istediler. Buluştuğumuzda bana &#;Bize babalık yap, bağımızı koparmayalım&#; dediler. Ben de bu teklifi kabul ettim&#; dedi.

Cinayetin sebebi yüzük, para ve altınmış

66 yaşındaki Mehmet Mehdi Okulevi şöyle devam etti, &#;Pelin, benden sürekli altın yüzük, bilezik veya para istiyordu. Olay günü tekrar benden altın yüzük ve para istedi. Ben de almayı reddettim sonra tartışmaya başladık. Pelin, bıçakla benim üzerime doğru saldırdı. Ben de o sırada yanımda getirdiğim tabancamı çıkarıp, Pelin&#;e doğru ateş ettim. Cinayetten sonra İstanbul&#;a, kızımın yanına kaçtım ve gece uyurken polisler eve gelip, beni yataktan kaldırıp, gözaltına aldılar&#; dediği öğrenildi.

Evliyalar şehri olarak bilinen Bursa Türkiye'nin 4. büyük kent merkezidir. Bursa doğal ve tarihsel zenginlikleriyle de önem taşırken Türkiye'nin en önemli sanayi kentleri arasında yer almaktadır.

Bursa'da Osmanlı İmparatorluğu'nun kuruluş dönemine ait tarihî eserler bulunmaktadır. Bunun başlıca sebebi ise, Bursa'nın Osmanlı Devleti'nin ilk başkenti olmasıdıfunduszeue.info Marmara bölgesinde yer alır ve İstanbul'dan sonra gelen ikinci büyük şehridir.

Bursa'nın Merkez İlçeleri: Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer, Gemlik, Mudanya, Gürsu, Kestel'dir.

Bursa'nın ilçeleri: İnegöl, Mustafakemalpaşa, Karacabey, Orhangazi, Yenişehir, İznik, Orhaneli, Büyükorhan, Keles, Harmancık,Yıldırım.

Bursa'da yer alan üniversiteler: Uludağ üniversitesi, Bursa Teknik Üniversitesi, Bursa Orhangazi üniversitesi, Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksekokulu , Okan Üniversitesi , Bilgi Üniversitesi

Bursa, ulaşımda İstanbul ve İzmir illeri arasında bir köprü gibidir.

Turistik açıdan da önemli bir konuma sahip olan Bursa m yüksekliği ile Türkiye'nin en büyük kış ve doğa sporları merkezi olan Uludağ'ı il sınırları içinde barındırmaktadır.
Devamı
SON DAKİKA

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası