öncü radyo / Öncü Radyo dinle - SANAL BASIN

Öncü Radyo

öncü radyo

ÖNDER TONYALI

ÖNDER TONYALI


Önder Tonyalı 8 Ağustos Sakarya Kuzuluk doğumludur. Köy ilkokulunu bitirdikten sonra Arifiye Öğretmen Okulu'na girdi. Fakat eğitimini yarıda bırakmak zorunda kaldı. Babasını erken yaşta kaybeden Önder Tonyalı, ailenin sorumluluğunu üzerine alarak daha gençlik yıllarında ailenin baba figürü olma sorumluluğunu üstlendi. Ülkü Tonyalı ile hayatını birleştirdikten sonra Ender Tonyalı, (Av.) Egemen Tonyalı ve Ömür Deveci dünyaya geldi. Oğullarından Av. Egemen Tonyalı TED Bolu Koleji kampüsü başında, Ender Tonyalı şirket yönetim kurulunda, kızı Ömür Deveci ise TED Düzce Koleji kampüsünde finansal işlerin başında hizmet vermektedir. yılında Düzce'ye gelerek ilk olarak Önder Tesisat Isıtma Soğutma Havalandırma Ltd. Şti.'yi kurdu. Bu şirketin faaliyeti büyüyerek devam ederken, sırasıyla 22 Şubat yılında Düzce'nin ilk yerel kanalı olan Öncü Radyo Televizyonu'nu kurarak Düzce'yi yerel TV ve reklam faaliyetleriyle tanıştırdı. Daha sonra ticari atılımlarına devam ederek yılında Kervan Otomotiv Ltd. Şti. General Motor Opel bayiliğini kurdu. Eğitim-Öğretim yılında Özel Öncü Eğitim Öğretim Ltd. Şti. kurarak Düzce'nin ilk kampüslü özel okulunu açtı. yılında Özel Öncü Eğitim Kültür Vakfı'nı kurdu. Böylece Vakıf Okul olma yolunda ilk adımlar atılmış oldu. Tüm mesaisini eğitim alanına yoğunlaştırmak isteyen Tonyalı, Önder Tesisat'ı yılında, Opel bayiliğini yılında bıraktı. Daha sonra eğitim alanında yıl deneyimini yaşarken, Bolu iline yeni bir eğitim atılımında bulundu. yılında Bolu kampüs okulunu kurarak bünyesinde 2 kampüs, 8 okul olarak eğitim-öğretim faaliyetini genişletti. Eğitim-öğretim alanında yılını dolduran şirket, bu alanda daha fazla ilerlemek amacıyla yılında Öncü Radyo ve Televizyon şirketini devretti. Ekonomik katkılarının dışında Düzce'nin sosyal ve kültürel gelişimine katkı da bulunacak her türlü işe önderlik etmiş ve kendisinden beklenen sorumluluğu almaktan kaçınmamıştır. Bu bağlamda şehrin en büyük spor organizasyonu Düzcespor Kulübü'nde uzun yıllar yöneticilik, yılında ise kulüp başkanlığı yaptı. Sivil toplum örgütlerinde, Ticaret Sanayi Odası Meclis Üyeliği yaptı, yılında Düzce Tanıtma Kalkınma Vakfı'nın kurucuları arasında yer aldı. Uzun yıllar yöneticilik, 4 sene Vakıf Başkanlığı yaparak Düzce'ye katkılarını sürdürdü.

Radyo Öncü

Radyo Öncü dinle, fm frekansından Düzce merkezli yayın yapan radyo, haber kaynaklı olarak karışık müzikler ile yayın hayatını sürdüren yerel bir radyo istasyonudur. Radyo Öncü fm sizlere kesintisiz olarak en kaliteli yayınlar ile hizmet vermekte olan bir radyo kuruluşudur.

Radyo ÖncüRadyo Öncü&#;nün web sitesini incelediğimizde tamamen haberlerin ilk etaptaki iş olarak  görmekteyiz. Radyonun sağ üst kısmındaki radyo simgesine tıkladığımızda radyonun online olarak dinleme imkanımız bulunmaktadır.

Radyo Öncü frekansı

fm frekansından yerel olarak Düzce merkezli olarak hizmet sunan bir radyo olarak bilinmektedir. İnternet üzerinden funduszeue.info adresinden de dinleyebileceğiniz radyoyu funduszeue.info kalitesi ile de bu sayfadan takip edebilirsiniz.

Radyo Öncü İletişim

Telefon () 09 05 &#; () 90 90
Faks () 09 04
Adres: Cedidiye Mahallesi Göksel Sokak No:3 Düzce

Etiketler:

Daha fazla göster

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası