maske kimsin sen ünlüler / 'Maske Kimsin Sen' yarışmasındaki ünlü isimler belli oldu

Maske Kimsin Sen Ünlüler

maske kimsin sen ünlüler

kaynağı değiştir]

2. bölüm[değiştir

Maske Kimsin Sen'de birinci belli oldu: Geyik, Aslan, Ördek, Kuzgun, Tavus kuşu maskelerinden çıkan ünlüler kim?

Maske Kimsin Sen şampiyonu 12 Şubat tarihli bölümde belli oldu. Başarılı oyuncu Tansel Öngel’in sunuculuğunu üstlendiği Eda Ece, Melis Sezen, Doğu Demirkol ve Alican Yücesoy'un dedektiflik yaptığı Maske Kimsin Sen'in final bölümünde tüm maskeler açıldı. İşte detaylar

ŞAMPİYON KİM OLDU?
“The Masked Singer” adıyla tüm dünyada fenomen olan programın 9. bölümünde aslan birinci oldu. Gecenin sonunda maskesini açan Aslan oyuncu Özge Borak çıktı.

MASKE KİMSİN SEN'DE GEYİK KİM ÇIKTI?
Yarışmada geyik için Burcu Özberk ve Demet Özdemir gibi isimler tahmin edilmişti. Geyik maskesinin altında kimin olduğu ise yarışmanın sonunda belli oldu. Geyik maskesinin altından Burcu Özberk çıktı.

MASKE KİMSİN SEN'DE UNİCORN KİM ÇIKTI?
Yarışmada unicorn'un Doğa Rutkay Kamal veya Berna Laçin olduğu düşünülüyordu. Asıl isim ise yarışmanın sonunda belli oldu. Maskenin altından çıkan isim Berna Laçin oldu.

MASKE KİMSİN SEN'DE kuzgun KİM ÇIKTI?
İzleyiciler ve jürinin tahmin ettiği Kuzgun karakterinin Kubilay Aka, Necip Memili ve Aras Bulut İynemli olabileceği düşünülüyordu. Ünlülerin tahmin ettiği Kuzgun karakteri yarışma sonunda belli oldu. Kuzgun maskesinin altından Çukur dizisinde de rol almış olan Kubilay Aka çıktı.

MASKE KİMSİN SEN'DE ÖRDEK KİM ÇIKTI?
Maske Kimsin Sen'de Ördek maskesinin altında Aslı Bekiroğlu veya Beren Saat gibi isimlerin olabileceği düşünülüyordu. Maskenin altındaki ünlü belli oldu ve ördek Aslı Bekiroğlu çıktı.

MASKE KİMSİN SEN'DE TAVUS KUŞU KİM ÇIKTI?
Programda tavus kuşu maskesinin altında Emre Altuğ olduğu düşünülüyor. Maskenin altında kim olduğu yarışma sonunda belli oldu ve tahmin edildiği gibi Tavus kuşu Emre Altuğ çıktı.

kaynağı değiştir]

Bölüm Yayın tarihi Yayın günü ve saati Reyting
(TOTAL)
Sıra
(TOTAL)
Reyting
(AB)
Sıra
(AB)
Reyting
(ABC1)
Sıra
(ABC1)
1. Bölüm 1 Ocak Cumartesi 4,11 6. 3,45 5. 4,53 4.
2. Bölüm 2 Ocak Pazar 5,31 5. 4,07 4. 3.
3. Bölüm 8 Ocak Cumartesi 3,91 3,70 4,50 4.
4. Bölüm 9 Ocak Pazar 3,48 3,14 3,67 9.
5. Bölüm 15 Ocak Cumartesi 2,44 3,05 8. 2,85
6. Bölüm 22 Ocak 2,43 2,72 2,96
7. Bölüm 29 Ocak 2,26 2,57 2,78
8. Bölüm 5 Şubat Cumartesi 1,82 2,02 2,16
9. Bölüm
(Final)
12 Şubat 2,32 2,80 8. 2,56

1. bölüm[değiştir kaynağı değiştir]

Kendi alanlarında ünlü isimler, farklı kostüm ve maskelerle kimliklerini sahnede ve sahne dışında gizli tutarak kendi sesiyle ikili ya da üçlü düellolar şeklinde birbirleriyle yarışarak şarkı söylüyor. Jüri üyeleriyle birlikte ekran başındaki izleyiciler ve gizlilik sözleşmesi imzalanan stüdyodaki seyirciler, yarışmacı için hazırlanan videoda verilen 3 doğru 1 yanlış olan ipucu paketi ve jüri üyelerinden sadece birinin soracağı soruya yarışmacının sesi bozularak vereceği cevap ile onun kim olduğunu tahmin etmeye çalışıyorlar. Düellolar sonunda gösterdiği performansla stüdyodaki seyircilerden en az oyu alan yarışmacı, ilk önce potaya kalıyor. Son olarak potaya kalan yarışmacılar arasında yeniden yapılan oylama sonucu en az oyu alan yarışmacı, maskesini çıkarıp bu sefer şarkısını maskesiz bir şekilde söyleyerek yarışmaya veda ediyor.[3][4]

Yarışmacılar[değiştir

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir