rüyada burnun büyük olması / Rüyada burnunu büyük görmek - rüyam hayır mı?

Rüyada Burnun Büyük Olması

rüyada burnun büyük olması

Rüyada burun görmek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, zorlukların aşılacağına, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüya tabirleri sözlüğüne göre rüyayı gören kişinin çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, sağlığının ve mutluluğunun yerine geleceğine, bilge ve alim kimse haline geleceğine, kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına delalet eder.

Rüyada ameliyatlı burun görmek istediği evde oturacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, hayır işleri yapacağına, zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine işaret ettiği söylenir.

Rüyada annenin burnunu görmek uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, zenginliğinin süreceğine, büyük emekler vereceğine, ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği olumlu gelişmelerin yaşanacağına, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının burnunu görmek girilecek bir yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, mutlu bir hayat kuracağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına rivayet eder.

Rüyada başkasının burun görmek sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, sıkıntılarından, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, işe gösterilen ilginin artacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, deneyim kazanacağına alamet ettiğine inanılır.

Rüyada bebek burnu görmek sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına alamet ettiğine inanılır.

Rüyada büyük burun görmek yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine alamettir.

Rüyada çift burun görmek maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada çocuğunun burnunu görmek büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, güzel günlerinin yakın zamanda kapısını çalacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına işaret ettiğine inanılır.

Rüyada domuz burnu görmek aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, bereketli bir yaşama sahip olunacağına, kısmetinin açılacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine işaret ettiği söylenir.

Rüyada düzgün burun görmek yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına alamet ettiğine inanılır.

Rüyada eğri burun görmek başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek burnu görmek huzursuzlukların sona ereceğine, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına alamet ettiği söylenir.

Rüyada eşinin burnunu görmek çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, yaşamak istediği her şeyi yaşama şansına nail olacağına, rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına delalettir.

Rüyada fil burnu görmek kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, daha çok mutlu olunacağına, kötü giden olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, dünyasının bir anda değişeceğine delalet eder.

Rüyada gemi burnu görmek rızkın ve kısmetin artacağına, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güzel burun görmek elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada iki burun görmek göreceği destekten dolayı moral bulacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına alamettir.

Rüyada iki tane burun görmek gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine, rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine delalet ettiği söylenir.

Rüyada inek burnu görmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına delalet eder.

Rüyada iri burun görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın burnu görmek kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, kazancının her geçen gün artacağına, kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, hayatının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine işaret eder.

Rüyada karga burnu görmek ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına delalet ettiği söylenir.

Rüyada kedi burnu görmek kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, gönlünce harcama yapmasına, malın ve paranın arttıkça artacağına, göğsünün kabaracağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine alamet eder.

Rüyada kemerli burun görmek hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kıllı burun görmek yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, başarı ve zafer kazanacağına, kafasının uyuştuğu bir kişi ile dünyaevine gireceğine alamet ettiğine inanılır.

Rüyada kırılmış burun görmek eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşmadan işlerini yürüteceğine, kısa süre içinde bazı sevindirice olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı burun görmek uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, haline ve elindekilere şükredeceğine, alim bir kimse sayesinde dinde olgunlaşacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada koca burun görmek rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kocaman burun görmek hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, alınan borçların ödenemesinde problem yaşanmayacağına, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada köpek burnu görmek rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, eski güzel günlerine döneceğine, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada kopmuş burun görmek ailesinin mutluluğu için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına yorumlanır.

Rüyada küçük burun görmek sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınızın ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğum günü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine alamettir.

Rüyada mor burun görmek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına işarettir.

Rüyada morarmış burun görmek her türlü kötülükten uzak durulacağına, geniş geniş yaşayacağına, yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, hayallerini gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölen kişinin burnunu görmek yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, büyük mutluluklar yaşayacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına delalet ettiğine inanılır.

Rüyada ölünün burnunu görmek zekasını kullanarak yaptığı işlerin kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine alamet ettiğine inanılır.

Rüyada sargılı burun görmek kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde işlerinin yoluna gireceğine, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, moral olarak çok iyi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada şişmiş burun görmek kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına yorulur.

Rüyada sivri burun görmek insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, işyerinde daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, iş hayatında saygı göreceğine işaret eder.

Rüyada siyah burun görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada sümüklü burun görmek manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, ağız tadını yerine getirecek ve arkadaşlar arasında büyük bir sevince sebep olacak bir işe evet denileceğine, sıkı ve planlı çalışmasının meyvelerini toplayacağına, tüm gözleri üzerinde toplayacağına rivayet eder.

Rüyada takma burun görmek dileklerinin yerine geleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, ettiği çabanın emeğini alacağına, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun burun görmek hayatının güzelleşeceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, mevki ve makam sahibi olmasına rağmen geldiği yeri unutmayacağına alamet eder.

Rüyada yamuk burun görmek rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, hayırlı günler yaşayacağına, çok çalışıp çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada yanık burun görmek seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini görüp mutluluktan havalara uçacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada yeşil burun görmek sevinçli haberler alınacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Gönderdiğiniz Rüyanın Tabiri En Kısa Sürede Bu Sayfada Yayınlanacak. Sayfayı Hemen Kaydet

Hayırlı tabiri için rüyanızı "Gündüz Niyetine Burun Görmek" diye aratmanız gerektiğini biliyor muydunuz?

Sosyal Medyada Bizi Takip Ederek Desteğini Göster !

Rüyada kendi burnunu büyük görmek

Rüyada kendi burnunu büyük görmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine alamet eder.

Rüyada kendi burnunu büyük gördüyseniz:

  • Maddi açıdan, olumlu sonuçlanacak bir yatırıma girişebilirsiniz.

Rüyada burnunu büyük görmek bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına delalet eder.

Rüyada kendi burnunu büyük görmek sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, endişelerin biteceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına alamet eder.

Rüyada burnundan büyük sümük çıkarmak manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, zor bir durumda kalacağına, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına rivayet eder.

Rüyada burnunun büyük olduğunu görmek eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, rahmete vesile olacak gelişmelere, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada burnu büyük birini görmek hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, yaralayacağına ve küstüreceğine, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada burnu büyük bebek görmek güleceğine, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına inanılır.

Rüyada burnu büyük görmek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, zenginliğe sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada burnundan büyük kıl koparmak sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, ana baba sözü dinlemeye, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına rivayet eder.

Rüyada Burun Görmek

Burun görmek; uzun ömüre; hayra ve sevince; burnunuzu çok düzgün ve güzel görmek; rahat ve huzur içinde bir hayat süreceğinize, burnunuzu büyümüş olarak görmek; size kin besleyen bir kimsenin haince hazırlanmış bir tuzağına düşeceğinize delalettir.

Burnunuza bir şey kaçtığını görmek; maddi bir zarara uğrayacağınıza, burnunuzun tamamiyle kesilmiş olduğunu görmek; bir ya da bir kaç kişi vasıtasıyla işlerinizin yoluna konulacağına işarettir. Rüyada burnunuzun ağrıdığını görmek; kötü bir harekette bulunarak yakınlarınızın sevgisini kaybedeceğinize delalettir. Uzun ve rahat bir yaşam anlamındadır.

Danyal aleyhisselam’a göre: Rüyada burun, murat ve ömür uzunluğu ile tabir edilir. Rüyada görülen burun akrabalardır. Rüyada burnunun olmadığını görmek, akrabalarına merhametli olmayan bir kimseye veya akrabalardan bir kimsenin vefat etmesine delalet eder. Rüyada burnunu eline aldığını görmek, çalıştığı işte başarılı olup zengin olmaya delalet eder. Rüyasında burnundan konuştuğunu gören kimse bulunduğu parası işi, malı zarara uğrar. Burnundan sinek veya benzeri bir şeyin girdiğini görmek hayır değildir. Burnundan konuştuğunu görenin kısmeti daralır.

  • Rüyada burun görmek; Etrafinızca takdir görüp, itibarınızın artacağına ve uzun ömürlü olacağınıza işarettir.
  • Bur­nunun yere düştüğünü görmek: bir kız evladının dünyaya gelip ve onun yü­zünden namusunun lekeleneceği anlamına gelir.
  • Burun gormek; mertebe, murat ve ömürle tabir ‘edilir. Onda görülen her hal bunlara göre yorumlanır.
  • İki bu­runlu olanın akrabaları rekabet ederler. Burundan konuşmak hayır değildir. 
  • Burnunuza bir şey kaçması: Maddi bir sıkıntıya.
  • Burnunuzun ağrıması: Dostlarınızdan bi­risinin sizi zarara uğratacağına ya da birini kaybedeceğinize. Burun ağrısı: Dost bildiğiniz birisinin size zararı dokunaca­ğına işarettir.
  • Burnunuzu görememek: Ne kadar çaba harcarsanız harcayın işle­rinizde şansızlıkların sizin yakanızı bırakmayacağına.
  • Burundan konuşmak: Rüyasında burnundan konuştuğunu gören kimse bulunduğu mevkiden azledilir ve malı zarara uğrar.

Rüyada Burun Kanaması Görmek

Rüyada burun kanaması veya burnunun kanadığını gören kimse büyük bir mala erişir. Rüyada görülen burun kanı, haram mala da işaret eder. Rüyada burnundan akan kanın elbisesine bulaştığını görmek, haram mal veya günah işleyen bir kimseye delalet eder.  

Burnundan kan gelmesi iki şekilde yorumlanır: Rüya sahibi burnumdan kan geldi derse, malı artacağına, başkası derse malının elinden çıkacağına işarettir. Rüyada burnunuzun kanadığını görmek, elinize bazı meseleler neticesinde haram para ve mal geçeceğine işarettir. (Tabirin güzel olması için rüyayı anlatırken sözlere dik­kat etmek gerekir, geldi-gitti gibi…).

Rüyada Burun Görmek-Rüyada Burun Kanaması Görmek

Rüyada Burun Ameliyatı Görmek

Burun ameliyatı görmek, gören kimse insanların saygı göstereceği bir makama yükselir ve bol rızka kavuşur. Rüyada ameliyat ile veya başka bir sebeple burnunun kesildiğini görmek beş şekilde tabir olunur: kendi veya evladı için sünnet, bulunduğu mevkiden aşağı inmek, rahatsızlanma, kandırılmak, çocuğunun veya eşinin kısa süreli hastalığı.

Burnunun ameliyatla kesildiğini görmek beş tür­lü açıklanır: Kendisi veya çocuğu için tehlike, kadir ve kıymetten düşme, erken ölüm, alçaklığı gerektirecek bir bela, çocuğunun veya eşinin hastalığı. Burnunun geri çekildiğini görmek hayır değildir.

Rüyada Burun Temizlemek-Yıkamak

Burun temizlemek veya burnundan sümük temizlediğini gören büyük ve kıymetli bir kişiden hayır ve menfaat görür. Bir diğer yorum ise rüyada burun temizlemek, rüyayı gören kimse bulunduğu mevkiden azledilir ve malı zarara uğrar. Burnunu temizlediğini gör­mek hayırdır.

Ruyada burnunu yıkadığını görmek evinde karısını aldatan birinin bulunduğuna, burnundan bir hayvan yada bir kuş çıktığını görmek sahip olduğu hayvanların yavrulayacağına veya elinden yitmiş (kaybolmuş) bir malını tekrar bulacağına delalet eder.

Rüyada Burun Akması

Burun akması görmek, eğer hasta iseniz hastalığınızın biteceğine, borçlu iseniz tüm borçlarınızdan kurtulacağınızı gösterir. Burnunuzun akması; Bekar olanın evleneceğine, evli olanın ise karı iyi bir işle uğraşacağına işarettir.

Rüyada Burun Ameliyatı Olmak

Rüyada burun ameliyatı olmak hasta ise iyileşeceğine hasta değilse kısa süreli bir hastalık geçireceğine işarettir. Burnundan ameliyat olunması veya kesilmesi de iyi sayılmaz. Düşlerde görülen burun ameliyatları bazen; haklı eleştirilerine burun kıvırarak ukalaca tavırlarınıza devam edeceğiniz anlamı­na gelir.

Rüyada Burun Kırılması

Rüyada burun kırılması, insanların arasında rezil olacak bir hareketi yapan kimseye işarettir. Burnunun yere düştüğünü görenin evladı haylaz yaramaz olur.

Rüyada Burun Kılı

Rüyada burun kılı borca girmeye ve sonra bu borçları ödeyeceğine delâlet eder. Burun kılı muradının olacağına işarettir. Ruyada burun kili gormek; Sezgileri, merak duygusunu, kimi durumlarda da cin­sellik unsurunu ifade eder. Burun deliklerinde kıllar -eğer haddinden fazla uzamamış- sa iyidir. Dinen ve adetlere göre yok edilmesi gereken yerlerden kıl temiz­lenmesinde sakınca olmayıp ancak temizlenmesi uygun olmayan kılları tı­raş etmek veya koparmak iyi değildir.

Rüyada Burun Estetiği Olmak

Rüyada burun estetiği olmak bir büyüğünüzden fayda ve menfaat göreceğinize, bir başkasının estetik yaptığını görmek; işlerinizde güçlüğe uğrayacağınıza işarettir. Burnunun ucunun yarıldığını veya kesildiğini görmek iyi değildir. Nimet ve saygınlığının yok olmasına, mal ve rızkının elinden çıkmasına delalet eder. Burnun güzelleşmesi: Kötü biri yüzünden sıkıntı çekmeye.

Rüyada Burun Pisliği Sümük Görmek

Rüyada burun pisliği veya burnunuzdan sümük aktığını görmek; büyük bir kimseden fayda ve çıkar göreceğinize delalettir. 

Rüyada Burun Ameliyatı Görmek-Rüyada Burun Temizlemek

Rüyada Burun Deldirmek

Rüyada burun deldirmek veya burnunuzun delindiğini görmek; bir kimse eliyle işlerinizin yoluna gireceğine işaret eder. Burnunda bir delik olup onunla burnunun aşağıya çekildiğini görmek rüya sahibinin alçak gönüllülüğüne veya büyüklerden bir menfaat geleceğine işarettir. Burnunda bir delik olup onunla aşağıya doğru çekildiğini görmek rüya sahibinin alçak gönüllülüğüne ya da emirlerden bir fayda görmesine işa­rettir. Bazı rüya tabircileri bu rüyayı hayra yormamışlardır. Burnunuzu del­mek: Kötüye giden işleriniz bir dostunuzun yardımıyla rayına oturtacağını­za işarettir. Burnunuza halka takmak: Hastalanacağınıza.

Rüyada Burun Akıntısı (Sümük)

Rüyada burun akıntısı görmek veya burnunun nezleden aktığını gören kimsenin işleri bağlanır, zorluğa uğrar. Burnunda nezle olduğunu gören veya akıntısı olan kimsenin işleri bağlanır, sıkıntılarla karşılaşır. Tıkanıklıktan dolayı burnundan konuştuğunu görenin nimet ve zenginliği yok olur. Nezle olmak, iş­lerin zorlaşmasına işarettir. Burnundan sümük aktığını görenin rüyası hayır ve menfaatle yorumlanır.

Ruyada Büyük Burun, Küçük Burun

Burnunun büyüdüğünü görmek, eğer makam sahibi ve görevli bir kimseyse, değerinin artmasına, zenginlerden ise servetinin daha da çoğalma­sına, fakirlerden ise zengin olmaya, özetle haline ve şanına göre hayır ve iyiliğe; aksine burnunun küçüldüğünü yukarıdakinin tersine; burnunun bü­yüdüğünü, sonra küçüldüğünü ve daha sonra da dağıldığını görmek fakir­liğe, hakarate, eğer eşi hamile ise çocuğun düşmesine delalet eder. Burnunun bü­yümesi, mertebe ve zenginliğe işarettir.

  • Danyal’a (a.s.) göre burun; Makam, murat ve ömür ile tabir olunur. Burunda fazlalık ve eksiklik görmek bunlarda yani makam, murat ve ömürde fazlalık veya eksikliğe işaret eder.
  • İbn-i Sirin’e göre; burnundan sümük aktığını gören kadir, kıymet sahi­bi birinden hayır ve fayda görür. Burnundan sinek veya ona benzer bir şey çıktığını görenin bir çocuğu dünyaya gelir. Burnuna bir sinek veya benze­rinin girdiğini görmek hayra alamet değildir.
  • İsmail Eş’as’a göre; burnunun büyüdüğünü görmek kadir ve kıymeti­nin büyümesine, şeref ve onurunun artmasına, malının çoğalmasına delil­dir. Güzel bir koku kokladığını görmek, eğer rüya sahibinin eşi hamile ise bir erkek çocuk doğuracağına, üzüntü ve sıkıntıdan kurtulup feraha ve mutluluğa ermeğe, eğer kokladığı koku kötüyse aksine ve tersine delalet eder.
  • Mağripli Cabir’e göre; uyku aleminde kendisini burunsuz görmek ak­rabalarından birinin ölümüne, bir rivayete göre akrabalarına karşı merha­metli olmamaya, iki tane burnu olduğunu görmek kendisiyle aile fertleri arasında rekabet oluşmasına, burnunu elinde görmek elde etmeye çalış­tığı işe sahip olacağına delalet eder.
Rüyada Burun Görmek Neye Delalettir? Dini Rüya Tabiri

Ruyada İnsan Yüzü Gormek

Uyku aleminde insan yüzü, İnsanın şerefi ve sevinciyle tabir olu­nur. Ünlü rüya tabircisi Kirmani’ye göre yüz görmek, süslenmek ve geçim­le tabir olunur. Yüzünde bir ayıp görmek süste ve geçimde eksikliğe; yü­zündeki ayıbın artması, geçim sıkıntısının artmasına; yüzünün rengini şa­fak gibi kırmızı olmuş görmek sevince ve feraha; yüzünün renginin sarı ol­duğunu görmek hastalık, makamdan alınma, korku ve korku verecek bir şeye, yüzünün rengini kararmış görmek gam ve üzüntüye, bir rivayete gö­re bir kız çocuğunun doğmasına delalet eder.

Bu Duaları Kaçırmayın!


Rüyada İstediğini Gösteren Dua

Cennetteki Yerinizi Gösteren Dua

İstihare Namazı ve Duası

Beladan ve Kötülüklerden Koruyan Dua


BİZİ TAKİP EDİN RÜYANIZI ÜCRETSİZ YORUMLAYALIM: Bizi sosyal medyada takip etmek isterseniz FACEBOOK sayfamız, YOUTUBE kanalımız, ve PINTERESTsayfamıza abone olup bizi oradan takip edebilirsiniz. Rüyalarınızı ücretsiz yorumlatmak için de BURAYA TIKLAYARAK rüya uygulamasını indirip uygulamanın içindeki sayfaların altına yorum olarak yazarsanız rüyanız (kahin) tarafından hemen yorumlanır.


Kategoriler B, Rüya TabirleriEtiketler rüyada insan görmek, rüyada insan vücudu görmek

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır