tipo spor hava filtresi / Fiat Hava Filtreleri arşivleri | Ataşehir Garage

Tipo Spor Hava Filtresi

tipo spor hava filtresi

Oto Hava Filtreleri

Hava Filtresi Ne Zaman Değiştirilir?

Hava filtresinin değiştirilmesi gerektiği zamanı anlamak için uzun süre beklememek gerekir. Eğer motor, sarsıntı ile çalışıyorsa bu hava filtresinin değişmesi gerektiğine dair bir işarettir. Ya da eskisine nazaran daha az verimli çalışıyor ise, bu hava filtresinin dolduğu anlamına gelmektedir. Bu gibi durumları önlemek adına hava filtresi tamamen dolmadan değiştirmek gerekmektedir. Hava filtresi, bir motor için en önemli parçalardan bir tanesidir. Motorun çalışması için elzem parçalardan olan hava filtresi, düzenli zaman aralıklarıyla değişmesi gerekmektedir. Değişmediği durumlarda, motorda herhangi bir tıkanma, kireçlenme ve arızalanma meydana gelebilmektedir. Toz ve polenlerin tutmayı sağlayan hava filtresi, çalışan motorun hasar görmesini engellemektedir. Hava filtresinin herhangi bir arızasında, toz ve polenler motorun içine girerek, motorun aşınıp düzgün çalışmasını engeller. Bu gibi durumların önüne geçmek için hava filtresinin düzenli olarak değiştirilmesi gerekmektedir.

Açık Hava Filtresi Nasıl Takılır?

Açık hava filtresi taktıracak kullanıcılar, mutlaka uzman kişilere taktırmalıdır. Aksi takdirde, yanlış takıldığı zaman araçta ciddi arızalara yol açabilmektedir. Bu filtre takılırken mutlaka soğuk hava alabileceği bir yere takılmalıdır. Bu işlemden sonra emme manifolduna iletilmelidir. Açık hava filtresi taktırmanın araca birçok faydası olsa bile birkaç olumsuz tarafı da olmaktadır. Bu yüzden bu filtreyi taktıracak kullanıcıların, taktırmadan önce bu tarafları bilmesi faydalı olabilmektedir. Açık hava filtresi taktıran kullanıcıların ilk yakındığı durum, araçlarının fazla yakıt yakmasıdır. Bu durum kullanıcıya ekonomik olarak zarar vermektedir. Açık hava filtresi, aracın motorundan yeterli verimi alamayan bireyler tarafından oldukça sık tercih edilmektedir. Özellikle eski model otomobil veya araçlarda sıklıkla tercih edilen açık hava filtresi, aracı daha iyi konuma getirmektedir. Aynı zamanda, açık hava filtresi taktıranların bir diğer rahatsız olduğu durum ise, filtre emiş sesidir. Oldukça gürültülü olan bu ses bazı durumlarda rahatsız edici olabilmektedir.

Açık Hava Filtresi Kaç Hp Verir?

Açık hava filtresinin arttırdığı verim oranı, aracın modeline, ne kadar eski olduğuna ve filtrenin çeşidine göre değişmektedir. Genelde bu oran ortalama %4 olmakla birlikte, aracın modeline, filtre çeşidine göre artıp azabilmektedir. Doğru takılmadığı durumlarda ise aracın performansını düşürebilmektedir. Açık hava filtresi, bir aracın daha iyi performans göstermesi için takılan bir filtredir. Son zamanlarda ülkemizde sıklıkla kullanılmasıyla birlikte, aracın daha iyi çalışmasını sağlamaktadır. Fakat doğru takılmadığı durumlarda araca büyük zararlar verebilmektedir. Bu yüzden açık hava filtresi mutlaka uzman kişiler tarafından araca takılmalıdır. Açık hava filtresi taktırmak her ne kadar yakıt harcamayı artırıp, gürültülü bir durum olsa da aracın verim ve performansını artırdığından dolayı oldukça tercih edilmektedir. Fakat bu performans oranı her araç ya da otomobile aynı olmayabilir. Hava filtresi almak için siz de Trendyol’u tercih edebilirsiniz.

Konu: Tipo Mpi Açık Hava Filtresi Sorunu

  • , #1


  • , #2


  • , #3


  • , #4

    Zorbey çevrimdışı

    Yarın ki İlk İşim teşekkürler

  • , #5

    mpi için egzantrik var funduszeue.infoen özelden ulaşfunduszeue.info takılı şu an.


  • , #6


  • , #7


  • , #8


  • , #9

    derece .bu arada chipte var egz. göre yazılmış. Mpi olan kaçırmasın çok kolay bulunan parçalar değil.


  • , #10


  • Fiat: Tempra, Tipo Tek Nokta Enjeksiyon ( SPI Motor) Performans Hava Filtresi

    KARGOLAMA ve TESLİMAT

    3 yıl içerisinde farklı platformlardan üzeri kargoyu başarı ile müşterilerimize ulaştırdık.

    Ürünler kargoya stoktan verilmektedir.

    Gün içinde gelen siparişler, genellikle aynı gün kargoya verilirler. Geç saatlerde gelen siparişler ise genellikle bir sonraki gün kargoya verilirler.

    Cumartesi günü, saat a kadar olan siparişler aynı gün kargoya verilirler. Daha sonra gelen siparişler ise pazartesi günü kargoya verilirler.

    Ürünler genellikle Yurtiçi kargo ile gönderim yapılır.

    Ürünler, İstanbul'dan kargoya verilmektedir. Kargoya verilen ürünler genellikle, çevre illere bir gün sonra, daha uzak illere ise ertesi gün teslim edilmiş olur.

    Ürün kargoya verildikten sonra, sistem takip kodunuzu otomatik olarak oluşturup, size mail göndermektedir. O andan itibaren ürününüzün nerede olduğunu kargo firması üzerinden takip edebilirsiniz.

    Eğer kargo kodunuz oluşmamış ise yada bildirim almadı iseniz +90 80 20 numaralı telefonu arayarak yada Whatsapp üzerinden yazarak kargo durumunu sorabilirsiniz.

    nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası