solidworks serial / Seri Numaraları | SolidWorks

Solidworks Serial

solidworks serial

3. Adım

İleri (Next) düğmesine tıkladıktan sonra, SOLIDWORKS 2016 SP1 Kurulum Yöneticisi, size kurulumda yol gösterecektir. Ekranda Varsayılanları Kabul Edin (hiçbir şeyi DEĞİŞTİRMEYİN). “SOLIDWORKS’ ün koşullarını kabul ediyorum” seçeneğine tıklayıp kuruluma devam etmek için, Şimdi Kur (Install Now) seçeneğine tıklayın.

Bir ağ lisansının istemci kurulumu için, sizden aşağıdaki şekilde lisans sunucunuzun adı sorulacaktır. Lütfen, sunucu ayarları adımında belirttiğiniz lisans sunucunuzu ve bağlantı noktası numarasını girin. Varsayılan bağlantı noktası 25734’tür. Bunu “25734@SunucuBilgisayarİsmi ya da IP” olarak girin. Daha sonra “Tamam” düğmesine tıklayın.

UYARI: Eğer sunucuya ulaşmakta bir problem varsa karşınıza gelecek aşağıdaki hata mesajı ile karşılaşırsanız bu hatayı yaratabilecek, güvenlik duvarı veya virüs programı engellemesi, olası network problemlerinin olmadığına emin olup, hata mesajını almayacak şekilde kurulumu tekrar deneyin.

SOLIDWORKS Kurulum yöneticisi sunucu bilgisayara herhangi bir hataya mahal vermeden ulaşabiliyorsa, karşınıza SOLIDWORKS Kurulum İlerleme öğesi çıkacaktır.

Yeni kurulumlar için, seri numaraniz:9710017134924994C9N6X7F6
Lisans dogrulama için sunucu adresi:[email protected]

SolidWorks

Dağıtım kutusunda bulunan seri numaraları bilgisayarınızı satın aldığınız SolidWorks ürünleri ile ilişkilendirir.

Eğer SolidWorks ürünleri zaten bilgisayarınıza kurulularsa onların seri numaraları otomatik olarak görüntülenir.
  • Eğer zaten görünmüyorsa, SolidWorks seri numaranızı girin.
  • Eğer SolidWorks lisansında bulunmayan ürünler için seri numaralarınız varsa Başka Seri Numaralarınız Var mı? altındaki ürünü tıklayıp seri numarasını girin.

Eğer bir internet bağlantınız varsa, Kurulumda ilerledikçe girmiş olduğunuz seri numaraları kurma hakkınız olan ürünlerin kurulacak ürünleri seçerken görüntülenmesini sağlar.

SolidWorks ürünlerini satın almanın birden fazla yolu olduğu için bazı seri numaraları iki yada daha fazla ürünü kapsayabilir. Örneğin, bir SolidWorks seri numarası ayrı bir SolidWorks Simulation seri numarası girmeden SolidWork Simulation’ı kurmanıza olanak verebilir. Ek olarak, bazı ürünler seri numaraları gerektirmezler. Eğer seri numaralarınızla ilgili bir sorunuz var ise VAR’ınızla temasa geçin.

Seri Numaraları

SOLİDWORKS LİSANS TRANSFERİ

SOLIDWORKS Bağımsız lisanslar (9000… ile başlayan seri numaraları) belirli bir bilgisayar ve donanım kimliğine kilitlenir. Bir noktada, başka bir bilgisayarda etkinleştirmeye izin vermek için lisansı geçerli bilgisayardan aktarmanız gerekebilir. Bu birkaç senaryoda ortaya çıkabilir.

  • Masaüstü ve dizüstü bilgisayar arasında geçiş yapma
  • Yeni bir bilgisayar satın alma
  • Donanım değişikliği yapma (yeni sabit disk)
  • Mevcut bilgisayarınızı yeniden biçimlendirme ( format vs.)

Aktarmadan önce, devre dışı bırakmak istediğiniz seri numarasını doğrulayın. Yardım> SOLIDWORKS Hakkında’ya gidin. “Seri Numarasını Göster” i tıklayın. Bu 24 haneli alfasayısal lisans numarası olacaktır. Diğer bilgisayara yüklemek için bu seri numarasını kullanacağız.

SOLIDWORKS lisans etkinleşmesini geçerli bilgisayardan kaldırmak için, devre dışı bırakma işleminin gerçekleştirilmesi gerekir. Kullandığınız SOLIDWORKS sürümüne bağlı olarak, bu, SOLIDWORKS açıkken Yardım menüsündeki farklı konumlarda bulunabilir.

  • SOLIDWORKS 2020 ve daha yeni sürümlerde Yardım> Lisanslar> Devre Dışı Bırak yolunda,

  • SOLIDWORKS 2016’dan 2019’a kadar Yardım> Lisansları Devre Dışı Bırak yolunda,

  • SOLIDWORKS 2015 ve ve daha öncesi versiyonlarda ise , Yardım> Lisansları Aktar yolunda olacaktır.

Listeden hangi ürünleri aktarmak istediğinizi seçin ve “İnternet üzerinden otomatik olarak” seçeneğini seçin. “İleri” ye tıklayın.

Yaklaşık bir dakika içerisinde devre dışı bırakmayı bitirecek ve başarılı olduğunu bildiren bir mesaj verecektir.

Bu tamamlandığında, lisansı etkinleştirmek için SOLIDWORKS’ü diğer bilgisayara yükleyebilir ve açabilirsiniz.

SOLİDWORKS LİSANSININ AKTİFLEŞTİRİLMESİ

Solidworks’ün kurulumu tamamlandıktan sonra ilk açılışta “Solidworks Ürün Aktivasyonu” ekranı sizi karşılar.

“Solidworks ürünümü şimdi etkinleştirmek istiyorum” seçeneği işaretlenir ve “İleri” butonuna basılır. Bir sonraki ekranda aktifleştirilecek ürünler seçilerek “İleri” butonuna basılır.

Yaklaşık bir dakika içerisinde seçili ürünleriniz aktifleşir ve “Etkinleştirme/Yeniden etkinleştirme Başarılı” ibaresi ile birlikte ürünlerine ait bilgilerin bulunduğu ekran karşınıza gelir. “Son” diyerek işlemi sonlandırıp SOLIDWORKS’de çalışmaya başlayabilirsiniz.

SIK KARŞILAŞILAN BAZI HATALAR:

Eğer yukarıdaki hatayı alıyorsanız lisansınız büyük olasılıkla başka bir sistemde aktiftir. Bu çoğunlukta transfer işlemi uygulamadan yapılan format, harddisk değişimi gibi işlemler sonucu ortaya çıkar. Bu durumda eski sisteminizden lisansın silinmesi için “Deaktivasyon” işlemi gereklidir. Lütfen destek birimi ile iletişime geçin.

Eğer yukarıdaki hatayı alıyorsanız bu aktifleştirme yapmaya çalıştığınız sistem üzerinde daha önce bir “Deaktivasyon” işlemi gerçekleştirildiği anlamına gelir. Lütfen destek birimi ile iletişime geçin.

Yukarıdaki hata Solidworks lisans transfer etme sırasında görülür. Ve genellikle kaynağı iki farklı SOLIDWORKS versiyonu kullanmanızdır. Bu durumda transfer işlemini kullandığınız en son sürüm üzerinden yapmalısınız.

AkışSOLIDWORKS Çevrimiçi Ürün Deneme Sürümü: SOLIDWORKS'ü dilediğiniz zaman, dilediğiniz yerde, dilediğiniz cihazda, kuruluma gerek kalmadan deneyinÇevrimiçi İçerikSOLIDWORKS topluluğunda ve destek kaynaklarında arama yaparak sorularınızın yanıtlarını bulunYetkili Satıcım ile yetkili satıcınızın teknik içeriğine ve yaklaşan etkinliklere erişinBilgi Bankası çözümlerine erişin ve arama yapınYazılım Performans Raporları'na (SPR), çevrimiçi yardıma ve çok daha fazlasına erişin ve arama yapınDünyanın en iyi tasarımcılarıyla iletişime geçip yüksek kaliteli ücretsiz 3B Model alışverişi yapınDaha Fazla Bilgi EdininSOLIDWORKS Ürün Eğitim Videoları ile bilgilerinizi artırınYüzlerce Ücretsiz ÖğreticiTüm Eğitim VideolarıTüm Eğitim VideolarıTüm Eğitim VideolarıTemposunu kendinize göre ayarlayabildiğiniz, kapsamlı, etkileşimli eğitim sunan SOLIDWORKS eCourse'lar ile daha fazlasını öğreninEtkin SOLIDWORKS aboneliği ve MySolidWorks Professional Lisansı olan kullanıcılar içindir. Etkin SOLIDWORKS aboneliği ve MySolidWorks Professional Lisansı olan kullanıcılar içindir. Etkin SOLIDWORKS aboneliği ve MySolidWorks Professional Lisansı olan kullanıcılar içindir.CSWA, CSWP, CSWE ve CSWPA dahil olmak üzere tüm sertifikasyon hazırlık kurslarına kapsamlı erişim sayesinde sertifikalarınızı alınAvantajMySolidWorks'e katıldığınızda veya MySolidWorks'te oturum açtığınızda ücretsizdirSOLIDWORKS aboneliği ve SOLIDWORKS Dönemlik Lisansla birlikte sunulurEtkin SOLIDWORKS aboneliği olan kullanıcılar içindir. Kullanıcı başına yıllık 360 USDEtkin Student Engineering Kit (SEK) ve Student Edition (SWSE) Lisanslarıyla birlikte sunulur

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası