turkuaz apart / seafoodplus.info Ana Sayfa - Turkuaz Akyaka Apart Otel Hotel Gokova Mugla Marmaris Sedir Adasi

Turkuaz Apart

turkuaz apart

Turkuaz Apart Otel, Akyaka (Mugla) (TR) - Fırsatlar ve Yorumlar

Gokova Ruzgar Sports Center'a yakın bulunan Turkuaz Apart Otel Akyaka havaalanı transfer servisi, oda temizliği dışında bahçe manzarasını da sunar. Sakartepe Seyir Terası'a arabayla 10 dakikalık mesafede yer alan bu otel, Akyaka şehir merkezine 2 km uzaklıktadır.

Konum

Otel Akyaka Şehir Merkezi semtinde, İçmeler'a 39 km uzaklıkta yer almaktadır. Sakar Geçidi Manzara otele 3 km, Dalaman ise 75 km uzaklıktadır. Bu otel Çınar Beach club'den kısa sürüş mesafesindedir.

Odalar

Apart otelde çok kanallı televizyon, balkon, kahve/çay makinesi bulunmaktadır. Banyolarda duş, banyo havluları, havlular vardır.

Yemek ve İçecek

Konuklar, tesisten 5 dakikalık mesafedeki İnceden Meyhane restoranında Akdeniz, sağlıklı ve Türk yemeklerinin tadını çıkarabilirler.

İnternet

Kablosuz internet bütün otelde mevcut ve ücretsizdir.

Otopark

Park olanağı yok.

Oda sayısı:   9.

Garanti BBVA Shop Fly
Neredekal Değerlendirme
Tüm değerlendirmeleri gör

Popüler Özellikler

Adres

Akyaka Mah. Gökova Cad. No/15 Gökova Ula Muğla
Örnek Harita Görseli
Lütfen Giriş-Çıkış tarihlerini seçiniz.
Aradığınız kriterlerde sonuç bulunamadı.
Akyaka Turkuaz Apart Otel
hakkında deneyimlerinizi paylaşmak ister misiniz?
Neredekal Değerlendirme
seafoodplus.info
Akyaka'da kalmak için en uygun yerlerden birisi, anlayışlı, güler yüzlü çalışanları var. Buradan İsa Bey'e ayrıca teşekkür ederim. Geniş, düzenli, güzel odaları var. Mutfakta her eşya mevcut. Denize, Azmak’a, her yere yakın bir konumda. Kesinlikle tavsiye ederim.

Otel Hakkında

Akyaka Turkuaz Apart, Marmaris'e 23 km uzaklıktaki Akyaka'da konuklarını ağırlamaktadır. Tesisin tüm açık ve kapalı ortak kullanım alanları ile konaklama birimleri Wi - Fi bağlantılı internet erişimi ile donatılmıştır. Tesisin hemen önünde özel araçları ile gelen konuklar için ücretsiz otopark alanı vardır. Akyaka Turkuaz Apart'ın tüm apart dairelerinde klima standart olarak bulunmaktadır. Her apart daire donanımlı bir mutfak, oturma alanı, yatak odası ve banyodan oluşmaktadır. Apart dairelerde balkon mevcuttur. Konaklama birimlerinde yemek alanının yanı sıra düz ekran uydu yayınlı televizyon içeren bir oturma alanı da vardır. Dairelerin donanımlı mutfağında buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirler bu mutfakta diledikleri yemeği ve içecekleri hazırlayabilmektedir. Temiz havlular ve nevresimler tesis tarafından konaklama birimlerinde temin edilmektedir. İçmeler, Akyaka Turkuaz Apart'a 29 km, Dalyan ise 37 km uzaklıktadır. Tesise en yakın havaalanı olan Dalaman Havalimanı 57 km mesafede konumlanmaktadır.

Konum

Örnek Harita Görseli

Sıkça Sorulan Sorular

Akyaka Turkuaz Apart Otel için 1 gecelik fiyat ne kadardır?
Akyaka Turkuaz Apart Otel için 1 gecelik ortalama fiyat bilgisi yoktur.
Akyaka Turkuaz Apart Otel için tesisinde bulunan odaların özellikleri nelerdir?
Akyaka Turkuaz Apart Otel odalarında Ocak, Askılık, Sineklik, Şehir Manzarası, Kanepe bulunmaktadır. Oda özelliklerinde daha fazla bilgi almak için otel sayfasını inceleyebilirsiniz.
Akyaka Turkuaz Apart Otel için rezervasyonumu ücretsiz iptal edebilir miyim?
Akyaka Turkuaz Apart Otel için ücretsiz rezervasyon iptali isteği tesis politikasına bağlı olarak değişebilmektedir. Daha fazla bilgi almak için otel sayfasını inceleyebilirsiniz.
Akyaka Turkuaz Apart Otel için popüler tesis özellikleri nelerdir?
Akyaka Turkuaz Apart Otel için popüler tesis özellikleri; Sigara İçme Alanı olmasıdır.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir