nefes nefese 3 bölüm full izle / Nefes Nefese 3. bölüm fragmanı yayınlandı | Nefes Nefese 2. bölüm neler olacak? - Türkiye Gazetesi

Nefes Nefese 3 Bölüm Full Izle

nefes nefese 3 bölüm full izle

Nefes Nefese 2. bölüm neler olacak?

Nefes Nefese 3. bölüm fragmanı yayınlandı! Nefes Nefese 2. bölüm izleyenler merakla yeni bölümü bekliyor. İlk bölümünden konusu ve oyuncu kadrosu ile dikkatleri çeken yapım geçen hafta Star TV ekranlarında yayın hayatına başlamıştı. Nefes Nefese, ilk bölümde bıraktığı etkiyi bu hafta koruyabilecek mi merak ediliyor. Usta isim Uğur Yücel'in yanı sıra genç oyuncular Melisa Şenolsun e Şükrü Özyıldız'ın da rol aldığı dizide neler olacak? Nefes Nefese 3. bölüm fragmanı ve işte Nefes Nefese ile ilgili merak edilenler.. 

NEFES NEFESE 3. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

NEFES NEFESE 2. BÖLÜM ÖZETİ 

Yusuf’u evde bekleyen kötü sürpriz ne olacak? Annesini bulmak için Berlin'den Suriye'ye doğru yola çıkan Rüya (Melisa Şenolsun), Antakya sınırında ateş altında kalır. Rüya, çatışmanın iyice alevlendiği sırada, Yusuf Alacan (Şükrü Özyıldız) tarafından rehin alınır. O gün bir arazi meselesi yüzünden kaçırılan babasını kurtarmak için sınıra gelmiş olan Yusuf, aceleyle plan yapmıştır: Babasına karşılık, onlardan biri saydığı Rüya! Rüya'yı evine getirip hapsetmesiyle birlikte takas pazarlıkları başlar. Rüya'nın çantasında onu sınıra getiren Nigar'ın verdiği telefon, telefonun içinde de Atmaca lakaplı uluslararası tarihi eser kaçakçısı Ayaz Kıran'ın (Uğur Yücel) Berlin'den yolladığı zümrüt bulunmaktadır. 

Zümrütün kaybolduğunu öğrenen Atmaca Antakya'ya gelir. Telefonu taşıyan kızı aramaya başlar. Bilmediği, aradığı kızın kendi kızı olduğudur! Yusuf babasının, Rüya onu rehin alan Yusuf'tan kaçmanın, Atmaca da zümrüte ulaşmanın peşindedir. Yusuf sonunda babasını rehin tutanlarla bağlantı kurar ve anlaşma yapar:  Rüya’yı verip babasını alacaktır. Ancak eve geldiğinde onu kötü bir sürpriz beklemektedir. 

 

Nefes Nefese 3. Bölüm

3. Bölüm Özet:

Rüya'ya karşılık babasını kurtarmak için anlaşan Yusuf'u evde kötü bir sürpriz beklemektedir. Rüya onu hapsettiği odanın kapısını açmış ve evden kaçmıştır.
Takas için söz verdiği saate kadar Rüya'yı bulmak zorunda olan Yusuf yollara düşer. Antakya'yı karış karış arayıp Rüya'yı bulacaktır. Bu arada Rüya Suriye'deki Boran'a ulaşmış, annesini bulabilmek için kaçak bir arabayla karşıya geçmek için sözleşmiştir.
Rüya ve Yusuf arasında zamana karşı bir yarış başlar. Yusuf Rüya Suriye'ye geçmeden onu yakalamalı, takasa götürmelidir. Rüya'nın hapis tutulduğu odaya gelip anahtarı kapının üzerinde bulan Alacanların evinde herkes birbirine aynı soruyu sorar: Anahtarı Rüya'ya kim verdi?
Alacan ailesi evdeki haini ararken, apar topar Antakya'ya gelen Atmaca ise zümrütü alan ikinci kızın, Antakya'da olduğunu bilmediği kendi kızı Rüya'nın peşindedir. Rüya peşindeki Yusuf ve Atmaca'yı atlatıp Suriye'ye geçebilecek mi? Yusuf Rüya'yı yakalayıp takasa götürebilecek mi? Babasının hayatına karşılık anlaştığı gibi, Rüya'yı Suriye'ye, ölüme teslim edebilecek mi?


Nefes Nefese Arşiv Videoları

Tüm Arşiv
Nefes Nefese

NEFES NEFESE

Nefes Nefese, Berlin'de, babası Ayaz Kıran'la (UÄŸur Yücel) sakin bir hayat süren Rüya'nın (Melisa Şenolsun) bir gün hiç görmediÄŸi annesinin Suriye'de olduÄŸunu öÄŸrenmesiyle baÅŸlıyor. Annesinin hayatta olduÄŸunu öÄŸrenen Rüya için iÅŸgal altındaki köye girmenin tek yolu Boran'la (Nick Xhelilaj) sahte bir evlilik yapmak. O güne kadar babasının dizinin dibinden ayrılmayan Rüya bu tehlikeli yolculuÄŸa çıkmayı kafasına koyar. Ve yolu, altı yıl sonra ilk kez evine dönen Yusuf'la (Şükrü Özyıldız) kesiÅŸir. Suriye'deki annesini ararken Antakya'da kalabalık bir ailenin ve bambaÅŸka bir maceranın içinde bulur kendini. Ä°çine düÅŸtüÄŸü tehlikeli maceranın baÅŸ mimarı, karanlık yönünü hiç bilmediÄŸi Atmaca lakaplı babasıdır.

Yapım Şirketi: TMC
Yapımcı: Erol Avcı 
Senaryo: Selin Tunç
Yönetmen: UÄŸur Yücel - Aydın Bulut

 

TOPLAM BÖLÜMEKSTRA VİDEOLAR
10

Nefes Nefese için
arşiv sonuçları

Nefes Nefese 3. bölüm fragmanı! Nefes Nefese 2. bölüm izle!

Star TV'nin yeni dizisi Nefes nefese'nin ikinci bölümü izleyici ile buluştu. Annesini bulmak için Berlin'den Suriye'ye doğru yola çıkan Rüya (Melisa Şenolsun), Antakya sınırında ateş altında kalır. Rüya, çatışmanın iyice alevlendiği sırada, Yusuf Alacan (Şükrü Özyıldız) tarafından rehin alınır. Nefes Nefese3. bölüm fragmanı!Nefes Nefese 2.bölümizle! Detaylarıyla bu haberde bulunuyor.

Nefes Nefese 3. bölüm fragmanı! Nefes Nefese 2. bölüm izle!


NEFES NEFESE 2. BÖLÜM KONUSU
Yusuf’u evde bekleyen kötü sürpriz ne olacak?
Annesini bulmak için Berlin'den Suriye'ye doğru yola çıkan Rüya (Melisa Şenolsun), Antakya sınırında ateş altında kalır. Rüya, çatışmanın iyice alevlendiği sırada, Yusuf Alacan (Şükrü Özyıldız) tarafından rehin alınır. O gün bir arazi meselesi yüzünden kaçırılan babasını kurtarmak için sınıra gelmiş olan Yusuf, can havliyle plan yapmıştır: Babasına karşılık, onlardan biri saydığı Rüya!

NEFES NEFESE 2. BÖLÜM İZLE!

Nefes Nefese 3. bölüm fragmanı! Nefes Nefese 2. bölüm izle! - Resim : 2

Rüya'yı evine getirip hapsetmesiyle birlikte takas pazarlıkları başlar.
Rüya'nın çantasında onu sınıra getiren Nigar'ın verdiği telefon, telefonun içinde de Atmaca lakaplı uluslararası tarihi eser kaçakçısı Ayaz Kıran'ın (Uğur Yücel) Berlin'den yolladığı zümrüt bulunmaktadır.

Zümrüt’ün kaybolduğunu öğrenen Atmaca Antakya'ya gelir. Telefonu taşıyan kızı aramaya başlar. Bilmediği, aradığı kızın kendi kızı olduğudur!

Yusuf babasının, Rüya onu rehin alan Yusuf'tan kaçmanın, Atmaca da zümrüte ulaşmanın peşindedir.

Yusuf sonunda babasını rehin tutanlarla bağlantı kurar ve anlaşma yapar:

Rüya’yı verip babasını alacaktır.

Ancak eve geldiğinde onu kötü bir sürpriz beklemektedir.

Nefes Nefese 3. bölüm fragmanı! Nefes Nefese 2. bölüm izle! - Resim : 3

NEFES NEFESE
Çekimleri Adana ve Antakya’da devam eden Nefes Nefese, Berlin'de, babası Ayaz Kıran'la (Uğur Yücel) sakin bir hayat süren Rüya'nın (Melisa Şenolsun) bir gün hiç görmediği annesinin Suriye'de olduğunu öğrenmesiyle başlıyor. Annesinin hayatta olduğunu öğrenen Rüya için işgal altındaki köye girmenin tek yolu Boran'la (Nick Xhelilaj) sahte bir evlilik yapmak. O güne kadar babasının dizinin dibinden ayrılmayan Rüya bu tehlikeli yolculuğa çıkmayı kafasına koyar. Ve yolu, altı yıl sonra ilk kez evine dönen Yusuf'la (Şükrü Özyıldız) kesişir. Suriye'deki annesini ararken Antakya'da kalabalık bir ailenin ve bambaşka bir maceranın içinde bulur kendini. İçine düştüğü tehlikeli maceranın baş mimarı, karanlık yönünü hiç bilmediği Atmaca lakaplı babasıdır.

Nefes Nefese 3. bölüm fragmanı! Nefes Nefese 2. bölüm izle! - Resim : 4

NEFES NEFESE DİZİSİ OYUNCULARI

Başrollerinde Uğur Yücel, Şükrü Özyıldız, Melisa Şenolsun’un yer aldığı, başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Nefes Nefese’de; Şebnem Hassanisoughi, Caner Şahin, Ezgi Şenler, Gülçin Şantırcıoğlu, Nik Xheliau, Zeyno Eracar, Macit Sonkan, Deniz Hamzaoğlu, Sezer Avcı, Hülya Duyar, Serkan Genç, Mehmet Akif Özdemir, Yelda Püsküllü, Nur Güven, Seçkin Şahin, İpek Ayaz Kortunç, Zeynep Anacan, Pınar Erincin, Burak Zereyalp, Doğukaan Uğurlugülbüken, Derin Oflaz, Asil Yıldırım rol alıyor.

Şükrü Özyıldız (Yusuf);
18 Şubat İzmir doğumlu oyuncu Ege Üniversitesi’nde İşletme bölümünü kazanmış daha sonra Erasmus’la Portekiz’e giderek eğitimini orada tamamlamıştır. Daha önceden Derin Sular, Uçurum, Benim Hala Umudum Var, Ulan İstanbul, Şeref Meselesi, Tatlı Küçük Yalancılar ve Çoban Yıldızı’nda rol almıştır.

Melisa Şenolsun (Rüya);
24 Eylül İzmir doğumlu genç oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü öğrencisidir. Profesyonel oyunculuk hayatına Tatlı Küçük Yalancılar ile başlamış akabinde Kiralık Aşk ve Umuda Kelepçe Vurulmaz’ın kadrosunda yer almıştır.

Uğur Yücel (Atmaca Ayaz Kıran);
1 Ocak Kars doğumlu oyuncu İstanbul Belediye Konservatuvarı’de Tiyatro eğitimi almıştır. En son İçerde dizisinde rol alan usta oyuncu daha evvel Familya, Aramızda Kalsın, Canım Ailem, Hırsız Polis, Aziz Ahmet ve Süper Baba’nın kadrosunda yer almıştır.

Nik Xhelilaj (Boran);
5 Mart Arnavutluk Tirana doğumlu oyuncu Tiran Güzel Sanatlar Fakültesi’nde oyunculuk eğitimi almıştır. yılından beri ülkemizde setlerde olan başarılı oyuncu Kayıp Şehir, Üç Yol, Her Sevda Bir Veda, Zer ve Payitaht Abdülhamid gibi projelerde rol almıştır.

Ezgi Şenler;
11 Şubat Ankara doğumlu oyuncu Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Modern Dans Bölümü mezunudur. Daha önceden Bodrum Masalı’nda rol almıştır.

Gülçin Santırcıoğlu;
1 Ocak İzmir doğumlu oyuncu Dokuz Eylül Üniversitesi Konservatuarı Sahne Sanatları Opera Şan Bölümü mezunudur. Daha önceden Gülpare, Elveda Rumeli, Yumurta, İki Çizgi, Ev, Doktorlar, Memlekette Demokrasi Var, Bir Çocuk Sevdim, Osmanlı Tokadı, Kara Ekmek, Oyun Bozan ve Diriliş Ertuğrul gibi projelerde rol almıştır.

Caner Şahin;
1 Ocak İstanbul doğumlu oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Genç oyuncu daha önceden Babam ve Ailesi ile Tutsak dizilerinde rol almıştır.

Şebnem Hassanisoughi;
7 Aralık İstanbul doğumlu oyuncu Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümü Tiyatro Ana Sanat Dalı mezunudur. Başarılı oyuncu daha önceden Dantel, Kılıç Günü, Firar, Kayıp Şehir, Tatar Ramazan, Bana Hicran De, Poyraz Karayel ve Vatanım Sensin’in kadrosunda yer almıştır.

Deniz Hamzaoğlu;
27 Kasım İstanbul doğumlu oyuncu daha önceden Karadayı, Durak, Hayat Şarkısı ve Marlon gibi projelerde rol almıştır.

Zeyno Eracar;
5 Aralık İstanbul doğumlu oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. En son Kara Sevda’nın kadrosunda rol alan deneyimli oyuncu daha önceden Zeyrek ile Çeyrek, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Hakkını Helal Et, İki Aile ve Zerda gibi dizi projelerinde rol almıştır.

Macit Sonkan;
1 Ocak İzmir doğumlu oyuncu Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro ve Oyunculuk Bölümü mezunudur. En son Deli Gönül’de izlediğimiz deneyimli oyuncu daha önceden Aşktan Kaçılmaz, Reis, Aşk Bir Hayal, Ezo Gelin, Bir Aşk Hikayesi ve Deli Yürek’in kadrosunda yer almıştır.

Sezer Avcı;
İstanbul doğumlu oyuncu Akademi 35 Buçuk Sanat Evi’nde oyunculuk eğitimi almıştır. Başarılı oyuncu daha önceden yine Uğur Yücel’le kameralar karşısına geçtiği Familya dizisinde rol almıştır.

Hülya Duyar;
26 Haziran Sivas doğumlu oyuncu tiyatroya kuaför ve makyaj sanatçısı olarak adım atmıştır. Daha sonra oyunculuk deneyimi yaşayan başarılı oyuncu Evlat Kokusu, Karagül, Bizim Yenge, Gönülçelen ve Bir Bulut Olsam gibi dizi projelerinde rol almıştır.

Serkan Genç;
2 Temmuz Antakya doğumlu oyuncu Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Daha çok sinema filmlerinde rol alan deneyimli oyuncu daha önceden İffet, Uygun Adım Aşk, Kollama, Korkusuzlar, Arka Sıradakiler, Kırık Kanatlar, Güz Yangını ve Büyük Buluşma’nın kadrosunda yer almıştır.

Pınar Erincin;
18 Şubat Almanya doğumlu Türk oyuncu daha önceden Paramparça, Güldünya, Nisan Balığı, Koru Kendini Bilekler Zamanı gibi dizi ve sinema filmi projelerinde rol almıştır.

UĞUR YÜCEL KİMDİR?
yılında İstanbul'da doğdu. Aslen Vanlıdır. İstanbul Belediye Konservatuvarı Tiyatro bölümünü bitirdi ve yılında tek kişilik bir gösteri oyunculuk kariyerine başladı. yılları arasında Kenter Tiyatrosu, Tef Kabare Tiyatrosu, Dormen Tiyatrosu ve Şan Müzikholü’nde çeşitli oyunlarda oynadı. Selamsız Bandosu ve Muhsin Bey () adlı filmlerdeki rolleri ile büyük çapta beğeni topladı. Bunların dışında, Sezen Aksu ve Müjde Ar ile ayrı ayrı sahne şovları yaptı. Televizyonda, Aziz Ahmet, Karanlıkta Koşanlar, Alacakaranlık ve Hırsız Polis gibi dizilerde oynadı; bunlardan Karanlıkta Koşanlar'ın tamamını ve Alacakaranlık'ın bazı bölümlerini (Alican Yücel takma adıyla) yönetti. Karanlıkta Koşanlar dizisinin senaryosunu, Ahmet Ümit'in polisiye öyküsünden uyarlayarak yazdı; Alacakaranlık'ın yazımına da katkıda bulundu.

Arabesk'le, ‘Sinema Yazarları Derneği En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu’, Muhsin Bey'le Antalya Film Festivali’nde ‘En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu’ ödüllerini aldı. İlk sekiz bölümünü çektiği İkinci Bahar adlı Tv dizisiyle İletişim Fakültesi En İyi Tv Yönetmeni Ödülünü aldı. Gemide ve Laleli‘de Bir Azize filmlerinin müziklerini yaptı. Yönettiği ilk film olan Yazı Tura ile Antalya Film Festivali En İyi Film, En İyi Senaryo, En İyi Yönetmen ödülleri dahil 11 ödül aldı. yılında sona eren Hırsız Polis isimli dizide rol aldı ve başrollerini Türkan Şoray ile birlikte paylaştığı Hayatımın Kadınısın adlı filmi çekti. yılında Türkiye'de bir ilk olan Kolay Gelsin adlı doğaçlama sit-com denemesinin yönetmeni oldu, ama proje uzun ömürlü olmadı.

– yılları arasında yayınlanmış olan Canım Ailem adlı TV dizisinde başrol oynamıştır. Kendi yönettiği Ejder Kapanı adlı sinema filminde Kenan İmirzalıoğlu, Nejat İşler, Berrak Tüzünataç ve Ceyda Düvenci ile birlikte başrolü paylaşmıştır. Oyuncu yılında Aramızda Kalsın adlı dizide Bahattin karakterini canlandırdı yılında İçerde adlı dizide Kudret Sönmez karakterini canlandırdı.

Nefes Nefese 3. bölüm fragmanı! Nefes Nefese 2. bölüm izle! ile ilgili etiketler Star TVNefes Nefese3. bölüm fragmanı2. bölümizle

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası