dry clean cevizlidere / Dry Clean Protech | Ankara Çankaya Kuru Temizleme ve Halı Yıkama

Dry Clean Cevizlidere

dry clean cevizlidere

Dry Clean Express Kuru Temizleme Çankaya Cevizlidere Şubesi

Çalışma Saatleri

  • Pazartesi
  • Salı
  • Çarşamba
  • Perşembe
  • Cuma
  • Cumartesi
  • Pazar KAPALI

Saat Sonra Açık

İletişim Bilgileri

Dry Clean Express Kuru Temizleme Çankaya Cevizlidere Şubesi

Cevizlidere Mahallesi Cevizlidere Caddesi 37/A Çankaya/Ankara

  • Telefon Numarası :
  • Fax :
  • Mobil/WhatsApp :
  • E-posta : [email&#;protected]
  • Web : funduszeue.info

  • *Bilgi güncellemek için yorum kısmından veya mail yoluyla bildirimde bulunabilirsiniz.
En Yakınındaki İşletmeler:

Dry Clean Express Kuru Temizleme Çankaya Cevizlidere Şubesi hakkında telefon numarası, iletişim bilgileri, en yakınındaki işletmeleri, çalışma saatlerini yukarıdan bulabilirsiniz.  Dry Clean Express Kuru Temizleme Çankaya Cevizlidere Şubesi hakkında yapılmış şikayet ve yorumları okuyabilirsiniz. 


Şikayet Görüş Değerlendirme

Dry Clean Express Kuru Temizleme Çankaya Cevizlidere Şubesi haftasonu açık mı, mesai saatleri, Dry Clean Express Kuru Temizleme Çankaya Cevizlidere Şubesi nerede, açık mı, kapanış saati, müşteri hizmetleri,  En Yakın Dry Clean Express Kuru Temizleme Çankaya Cevizlidere Şubesi Dry Clean Express Kuru Temizleme Çankaya Cevizlidere Şubesi nasıl gidilir, çalışma saatleri, iletişim, şikayet var mı, Dry Clean Express Kuru Temizleme Çankaya Cevizlidere Şubesi hakkında şikayet, Dry Clean Express Kuru Temizleme Çankaya Cevizlidere Şubesi hakkında yorumlar

Dry Clean Express Kuru Temizleme Çankaya Cevizlidere Şubesi Harita Konumu ve Yol Tarifi

Aşağıdaki haritayı kullanarak Dry Clean Express Kuru Temizleme Çankaya Cevizlidere Şubesi nerede bulunduğunu görebilir, Dry Clean Express Kuru Temizleme Çankaya Cevizlidere Şubesi Yol Tarifi alabilir, en yakın Dry Clean Express Kuru Temizleme Çankaya Cevizlidere Şubesi görebilirsiniz.

Buharlı İşlem:

Buharlı işlem, ürünlerin üzerinde bulunan kir ve lekeleri çıkarmak amacıyla özel deterjan, kireçten arındırılmış ve yumuşatılmış su ve kimyasal ilaçlarla yapılan temizleme işlemidir.

Ütü İşlemi:

Ütü işlemi, ürünlerin kırışıklıklarını düzeltmek için yapılan işlem. Su buharı ile şişen liflerin kırılan molekül bağları, ütü ürünün üzerindeyken düzgün bir şekilde tekrar bağlanırlar ve ütü kaldırıldığında üründe düzgün bir yüzey oluştururlar.

Kuru Temizlenin Faydası Nedir ?

Bu temizlemenin en önemli avantajı, giysilere zarar vermemesidir. Oysa sulu yıkama zamanla giysilerin orijinal yapılarını bozar, kumaş dokularını yıpratır. Kuru temizleme de bu tip sorunlarla karşılaşılmaz. Kuru temizleme, giysilerin özelliklerini bozmadan koruyarak temizlediği ve giysilerin ömrünü uzattığı için de tercih edilmektedir. Ayrıca leke çıkarmaya yönelik özel kimyasallar ve kullanılan ekipmanlar sayesinde kuru temizleme, leke çıkarmada en etkili yöntemdir.

Etiket Talimatlarının Önemi

Türkiye&#; deki tekstil ürünleri imalatı ve satışı ile ilgili yasalar, tüm tekstil ürünlerinin üzerinde, bu ürünlerin en uygun şekilde nasıl temizleneceğini belirten temizleme talimatlarının bulunması zorunluluğunu getirir.

Etiket talimatı kolayca bulunabilen  bir yere konulmalı ve üründen ayrı olmamalıdır.  Etiket talimatında &#;kuru temizleme&#; yazısı veya işareti olması; kumaş, boya aksesuar, astar, kullanılan iplik, süsler, düğmeler gibi giysiyi oluşturan tüm parçaların kuru temizlemeye uygunluğunun üretici firma tarafından garanti edildiği anlamına gelir.

Lekenin Açıklaması:

Lekenin ne lekesi olduğunun bilinmesi ve ürünün en kısa sürede temizlemeye getirilmesi lekenin çıkma şansını arttıracaktır.

Kumaş Çeşitleri ve Özellikleri

Doğal Kumaşlar

Yün: Yüksek sıcaklıkta yıkandığında ve kurutucuda kurutulduğunda çeker. Deforme olmaması için asarak değil düz bir zemin üzerine sererek oda sıcaklığında kurutun. Keçeleşmeye ve sararmaya eğilimlidir.

Pamuk: Yüksek ısıda yıkandığında çeker. Yıkamalara karşı renk dayanıklılığı fazla değildir. İlk yıkamada tek başına olmasına dikkat edin. Esnektir ve ütülemeye karşı dayanıklı olmasına rağmen kırışmaya eğilimlidir.

Keten: Kuru temizleme yaptırılması tavsiye edilir. İlk temizlemede bir ton renk açma ihtimali çok yüksektir. Talimatında yıkama var ise sadece soğuk su ile yıkanmalı ve kurutucuda kurutulmamalıdır. Serin tutar, kırışma eğilimi çok fazladır.

İpek: Renk dayanıklılığı çok yüksek olmasına rağmen kumaş dokusu çok hassastır. Deodorant, losyon, parfüm vb alkol içeren maddeler ile tere karşı duyarlıdır. Kuru temizleme giysinizin ömrünü uzatacaktır.

Suni Kumaşlar:

Asetat, Rayon Ve Viskoz: Dokunuşları oldukça yumuşaktır ve renk dayanıklılıkları yüksektir. Statik elektrik taşırlar.

Polyester, Naylon Ve Lycra: Isıya karşı çok duyarlıdırlar, ılık su ile yıkanmalı ve ılık ütü yapılmalıdır. Renk dayanıklılıkları yüksektir ve fazla kırışmazlar.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası