ankara da dolmuş fiyatları / Ankara'da dolmuş ücretlerine zam!

Ankara Da Dolmuş Fiyatları

ankara da dolmuş fiyatları

Ankara'da belediye otobüsü, metro ve tramvay ücretlerinden sonra dolmu&#;lara da zam geldi.

Türkiye &#;oförler ve Otomobiller Federasyonu (T&#;OF), Ankara’da dolmu&#;çular&#;n istedi&#;i zam talebini onaylad&#;. Ba&#;kent’te 7 TL olan k&#;sa mesafe dolmu&#; ücreti 10 TL’ye, ö&#;renci ücreti ise 4,5 TL’den 6 liraya yükseltildi.

Otobüs, metro ve tramvaylarda geçerli tam bilet 9,5 TL, ö&#;renci bileti ise 4,75 TL olarak uygulanacak. 90 TL tutar&#;ndaki ö&#;renci abonman&#; ise ayl&#;k TL'ye yükseldi. Zaml&#; tarife 15 Ocak'tan itibaren uygulanmaya ba&#;lanacak. 

EN YAKIN MESAFE 10 L&#;RA 

T&#;OF, Ankara'da minibüsçülerin bekledi&#;i zamm&#; onaylad&#;. Buna göre K&#;z&#;lay Dikmen dolmu&#; fiyat&#; 10 TL olurken, Ulus Sincan Fatih hatt&#;nda uzun mesafe dolmu&#; ücreti 12 TL olarak belirlendi.

15 OCAK'TA BA&#;LAYACAK

&#;lkokul, ortaokul ve lise ö&#;rencilerine yönelik olarak uygulanan indirimli ö&#;renci bileti fiyat&#; ise 4,50 liradan 6 liraya yükseltildi. Zaml&#; fiyatlar 15 Ocak'tan itibaren uygulanmaya ba&#;lanacak.

OTOBÜS, METRO, TRAMVAY ÜCRETLER&#;NE ZAM GELM&#;&#;T&#;

Pazartesi günü de Ankara Büyük&#;ehir Belediyesi bünyesindeki otobüs, metro ve tramvay ücretlerine zam yap&#;lm&#;&#;t&#;. 15 Ocak'tan itibaren tam bilet 9,5 TL, ö&#;renci bileti ise 4,75 TL olarak uygulanacak. 90 TL tutar&#;ndaki ö&#;renci abonman&#; ise ayl&#;k TL'ye yükseldi.

Minibüs ücreti ne kadar oldu, zamlı minibüs ücretleri (13 Ocak Cuma)

Yeni yıldan sonra minibüs ücretleri fiyat listesi, minibüs indi bindi ücreti, minibüs en kısa mesafe ücreti, minibüslerin ücretlendirme tarifesi ne kadar olduğuna ilişkin resmi açıklama yapıldı. Minibüslerin yollarda yolcuları alması ve ulaşmak istediği yere bırakması bakımından öğrencilere ve vatandaşlar açısından ne kadar önemli olduğu biliniyor.

Minibüs ücretleri fiyat listelerinde en ucuz minibüs ücreti kısa mesafe indi bindi 3 TL'dir. Ancak şehir ve ilçeler arasında değişiklik gösterebilir.
MİNİBÜS ZAMMI NE KADAR?

Minibüslerde kısa mesafe 2,75 liradan 3,75 liraya, uzun mesafe 4 liradan 5,50 liraya, öğrenci ücreti 1,75 liradan 2,50 liraya yükseltildi.

MİNÜBÜS İNDİ BİNDİ ÜCRETLERİ

Yapılan açıklamada minibüs fiyatlarının ne kadar olduğuna ilişkin detaylar paylaşıldı. Yapılan açıklamaya göre minibüs fiyat listesinde kısa mesafe 2,75 TL'den 3,75 TL'ye yükseldiği kaydedildi.

MİNİBÜS FİYATLARI

İstanbul'un bazı ilçelerinde değişiklik gösterebilen minibüs ücretleri en düşük 3,75 lira olduğu belirtilmiştir.

İSTANBUL TÜM MİNİBÜS HATLARI ÜCRET TARİFELERİ İÇİN TIKLAYIN

MİNİBÜS NEDİR?


Minibüs, yolcu taşımacılığında kullanılan, 3,5 - 4 metre kapalı araç içerisinde koltuklar yerleştirilerek yolcu taşımacılığında kullanılan bir araçtır.

Minibüs taşımacılığında en az 10, en fazla 17 oturma koltuğu bulunmalıdır.

MİNİBÜS HATTI RUHSATI NASIL ALINIR? TIKLAYIN

EN GÜZEL MİNİBÜS YAZILARI


Rampada gecme beni, duzde ezerim seni.

Şehir içinde toz duman yollar kalbim seninle atar.

Şehir içi benim hattım, uzak dur pataklarım.

Önünü görmeden sollama, eve acı haber yollama.

Durakta mola, içerim bir sigara.

Solladın da ne oldu? Hayatın mı kurtuldu?

Yaklaşma toz olursun, geçme pişman olursun.

Dünya delikanlı olsaydı yuvarlak olmazdı.

Yolda sürdüğün şey otokar, üzülme yağsa bile kar.

Aşk çekenin yol gidenin!

Yaklaşma toz olursun, geçme pişman olursun

Uzaktan seveceğim, senin haberin olmayacak

Sollama beni, mahcup ederim seni!

Tek rakibimiz, Türk Hava Yolları

Dünya delikanlı olsaydı yuvarlak olmazdı.

Bir sabah uykusuna doyamadım bir de sana

Bana öyle melun melun bakma güzelim biliyorum birazdan sen de ineceksin!

Bu renkteki tek kamyon benimki,bir tane daha vardı geçen gün yıkadılar

Sollama beni, sollarım seni! Hadi, hayırlı yolculuklar abi…

İster kıro de ister maganda;ama paranın allahı bende.

Haber ile daha fazlasına ulaşın:

Genel Haber

Gündem

Ankara’da EGO, Ankaray ve dolmuş fiyatlarına zam

EGO Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, “Toplu taşıma araçlarında uygulanan fiyat tarifesi, akaryakıta gelen zamlar ile ara vermeksizin artan maliyetler nedeniyle UKOME tarafından gündeme alınarak karara bağlanmıştır. UKOME’nin aldığı karar doğrultusunda, 15 Mart Salı gününden itibaren geçerli olacak şekilde tam bilet tutarı 6,5 TL, indirimli bilet tutarı 3,5 TL ve öğrenci abonman ücreti ise aylık 90 TL’ye biniş olarak uygulanacaktır” denildi.

Açıklamada, “Artan akaryakıt maliyetleri nedeniyle özel halk otobüsleri esnafı fiyatın en az 8 TL olmasını talep etmiş, ulaşım maliyeti ise 10,5 TL olarak açıklanmıştı. ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın aradaki farkı Belediyenin sübvanse edeceğini açıklamasının ardından fiyat artış oranı kısıtlı tutulmuştu. Bir önceki fiyat artışı yapılan 5 Ocak tarihinden bu yana maliyetler ortalama yüzde 70 oranında artmış, sadece akaryakıt fiyatlarında yüzde 79 artış yaşanmıştı” ifadelerine yer verildi.

ANKARA (İHA)

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası