subayevleri satılık / Kavacık Subayevleri Satılık Daire Fiyatları ve İlanları - Zingat

Subayevleri Satılık

subayevleri satılık


TÜRKİŞ EMLAK GAYRİMENKUL

SUBAYEVLERİNDE KOMPLE BİNA 3 KATLI  6 DAİRELİ  GİRİŞ m2 KATTAKİ DAİRELER m2 SATILIK

M2 KULLANIM ALANLI,DUBLEKS KAT ÇIKMA MÜSADELİ

                                          SATIŞLARDA HİZMET BEDELİM %2 funduszeue.info BEDELİMDE PAZARLIK OLMAYACAĞINI BİLEREK ARAYINIZ.

                                        KİRALAMALARDA ÜCRETİMİZ 1 KİRA BEDELİDİR,ÜCRETİMİZDE  PAZARLIK OLMAYACAĞINI BİLEREK ARAYINIZ.

                                  ALICI İSENİZ DİREKT ARAYINIZ,ZAMAN EN DEĞERLİ    HAZİNEDİR,LÜTFEN EŞ-DOST-AKRABA İÇİN ARAMAYINIZ.

       EMLAKÇILARIN SÖZLEŞME KULLANMALARI TS STANDARTLARININ   MADDESİ GEREĞİ ZORUNLU KILINMIŞfunduszeue.info                                                    NEDENLE GAYRİMENKUL  SUNUMLARI YER GÖSTERME FORMU İMZALATILARAK YAPILMAKTADIR.

SATILIK-KİRALIK-DEVREN-KAT KARŞILIĞI 

KONUT-TİCARİ-FABRİKA-ARSA-TURİSTİK TESİS

YILLARIN TECRÜBESİ

GERÇEK PAZAR ARAŞTIRMASI ŞEFFAFLIK

KURUMSAL HİZMET

PROFESYONEL ÇÖZÜMLER

TAPU VE KREDİ İŞLEMLERİNİZ PROFESYONEL FİNANS EKİBİMİZ TARAFINDAN TAKİP EDİLMEKTEDİR.

CUMARTESİ  GÜNLERİDE HİZMET VERMEKTEYİZ.

TÜRKİŞ EMLAK GAYRİMENKUL




Sokak Görünümü Eklenmemiş!

Kavacık Subayevleri Mahallesi Satılık Konut Arayanlara Mahalle Rehberi

funduszeue.info ailesi olarak, satılık ev arayışındaki ziyaretçilerimizin hayallerindeki evi bulabilmeleri adına her türlü desteği sağlamak amacında çalışmaktayız. Ankara’nın en çok tercih edilen Keçiören ilçesi sınırları içerisindeki Kavacık Subayevleri Mahallesinde satılık konut almak isteyenler için araştırdığımız emlak ve mahalle bilgileri yanında nüfus, ulaşım ve gerekli devlet kurumları hakkında da bilgi sahibi olabilmeleri için hazırladığımız yazımıza göz atabilirsiniz.

Kavacık Subayevleri Mahallesi; Ankara ilinde bulunan Keçiören ilçesine bağlı bir mahalledir. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan iken 12 sene () boyunca ailesiyle birlikte bu mahallede yaşamıştır. 

Kalabalık nüfusa sahip mahallelerden biridir. Güncel nüfus bilgilerine göre mahallede toplam kişinin yaşadığı kayıtlarda yer almaktadır. Erkek nüfusu kişi iken, kadın nüfusu kişi olarak bilinmektedir. 

Mahalle ülkemizin İç Anadolu bölgesinde bulunmaktadır. Karasal iklimine sahiptir. Yaz ayları sıcak geçerken, kış ayları ise karlı ve soğuk geçmektedir. 

Keçiören Kavacık Subayevleri Mahallesi; Ankara il merkezine yaklaşık 6 kilometre, Keçiören İlçesine ise 16 kilometre uzaklıktadır. Mahalleye ulaşım oldukça kolaydır. Keçiören , EGO hatları ve şehiriçi minibüsleri ile Ankara merkezden ve birçok ilçeden rahatlıkla ulaşım sağlanabilir. 

Kavacık Subayevleri Mahallesi Satılık Konutlarda Emlak Bilgisi

Kavacık Subayevleri Mahallesinde evlerin satış fiyatlarını ev sahipleri ve emlakçılar birim fiyatları ile çevre evlerin fiyatlarına göre belirlemektedir. Son emlak endeksi verilerine göre;

  • Satılık dairelerin birim fiyat Türk Lirası olarak hesaplanmıştır. 

  • Ortalama büyüklüğü metrekare olan evlerin satış fiyatı Türk Lirası olarak görülmektedir. 

  • Dairelerin geri dönüş/amortisman süresi ise 24 yıl olarak öngörülmektedir. 

Bu hesaplanan fiyatların evin konumu, ulaşım imkanları, cephesi, bina yaşı gibi etmenlere göre değişebileceği unutulmamalıdır. Emlakçıdan ya da sahibinden Kavacık Subayevleri Mahallesi satılık konut fiyatlarına funduszeue.info’dan daha detaylı olarak ulaşabilirsiniz. 

Kavacık Subayevleri Mahallesi Satılık Konut Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgileri

Keçiören Kavacık Subayevleri Mahallesi satılık konut arayışında olan çocuklu aileler için yaptığımız eğitim kurumları araştırmaları sonucunda; mahalle sınırları içerisinde yer alan ya da eğitimin taşımalı olarak gerçekleştirildiği okulların adres ve iletişim bilgileri şu şekildedir:

  • Mehmet Akif İlkokulu: Kavacık Subayevleri, Keçiören/Ankara.

  • Toygar Börekçi Ortaokulu: Şair Mehmet Emin Caddesi, Adil Sokak No 25 Subayevleri, Ankara.

Kavacık Subayevleri Mahallesi Satılık Konut Arayışındakiler İçin Mahalle Devlet Kurumu Bilgisi

Kavacık Subayevleri Mahallesi satılık ev ilanlarına bakanlar için, aldığı dairenin çevresinde bir hastalık anında kolaylıkla ulaşım sağlayabileceği sağlık kurumu ve ihtiyaç anında gideceği muhtarlık, belediye ve nüfus müdürlüğü gibi kurumlarının isim ve adres bilgileri şu şekildedir:

-        Kavacık Subayevleri Mahallesi Muhtarlığı: Kavacık Subayevleri, Cihangir Cd. 31/E, Keçiören/Ankara.

-Özel Subayevleri Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Merkezi: Kavacık Subayevleri, Şht. Makbule Sk. 6/A, Keçiören/Ankara.

-Subayevleri Aile SağlığI Merkezi: Kavacık Subayevleri, Centilmen Sk., Keçiören/Ankara.

-         Keçiören İlçe Eğitim ve Araştırma Hastanesi: Pınarbaşı, , Keçiören/Ankara.

-         Keçiören İlçe Nüfus Müdürlüğü: Güçlükaya Mahallesi Cumhuriyet Cad. Savur Sok. No :1 Giriş Kat. Keçiören/Ankara.

-         Keçiören Belediyesi: Güçlükaya, Cumhuriyet Cd. No:1, Keçiören/Ankara.

-         Keçiören İlçe Emniyet Müdürlüğü: Şenlik, Akçe Sk., Keçiören/Ankara.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası