arabaya dokunmatik ekran taktırmak / Araca Navigasyon Taktirayim Dedim Rezil Oldum - Yaşam Sohbet - Oto Club Türkiye

Arabaya Dokunmatik Ekran Taktırmak

arabaya dokunmatik ekran taktırmak

Dokunmatik Ekran Olmazsa olmaz.

  • Yarbay
    Mesaj
    Konu Sahibi
    Arkadaşlar merhaba. Bu konuyu &#;ok mu kafaya takıyorum bilmiyorum ama şirkette iki ara&#; kullanıyorum hatta 3 diyebilirim. Clio Focus i. Elbette i ile focus &#;ok iyi ara&#;lar. Fiyatları da ona g&#;re. Ancak ben Clio nun şu dokunmatik ekranını &#;ok seviyorum &#;ok da alıştım. Diğer ara&#;lar sıkıcı geliyor. Daha sonradan takılan dokunmatik ekranlı multimedya sistemleri bu kadar g&#;zel olur mu? B&#;yle iyi &#;alışır mı? Soruyorum &#;&#;nk&#; araba alacağım zaman sanırım bu kriter benim i&#;in belirleyici olacak. M&#;zik dinlemeyi &#;ok severim ara&#; kullanırken. Bahsettiğim tarzda dokunmatik ekrana sahip hangi ara&#;lar var civarı. Cam tavan da harika olur.



  • Yüzbaşı
    Mesaj
    Seat ibiza tsi style paketli alırsanız sıfırını e bırakıyorlar. &#;zerine style plus paket ekletirseniz dokunmatik ekran inc olur, sıfır satışı şuan 47 k&#;s&#;r

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ara&#;ların kendi orijinal dokunmatik ekranlı multimedia cihazlarındaki işletim sistemlerinin hi&#;birini beğenmiyorum, hele navigasyon yazılımları tek kelimeyle berbat. Allah'tan Apple Car ve Android Auto uyumlu cihazlar piyasaya &#;ıkıyor ki bu alandaki b&#;y&#;k bir boşluğu dolduracaklar. Bu yeni tip cihazlar piyasada yaygınlaşana kadar &#;nerim uygun bir sistemle iPad veya Android tablet kullanmak, &#;ok daha kullanışlı. Ses sisteminde BT desteği de varsa her t&#;rl&#; ses &#;ıkışı da kurulur, tam olur.
  • Sıfır İbiza ilk aklıma gelen. Yoksa ikinci el bakılabilir veya da Cruze.

    Olmadı forumda konusu benim de aklımda var, Samsung tableti arabaya baglayanlar. Piyasadaki cihazlardan saha g&#;zel ve kullanışlı oluyor. Hem de ucuz olan cihazların pek &#;oğunun dokunmatik hassasiyeti k&#;t&#; ve kullanışsız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarbay
    Mesaj
  • tugtim kullanıcısına yanıt
    Hocam ara&#; modellerine g&#;re g&#;zel android multimedyalar var. &#;ok inceledim. Gayet g&#;zel &#;alışıyorlar. Alacağınız arabanın modelini aratın b&#;y&#;k ihtimalle vardır. Eğer yoksa bile double din takma yeri varsa takılıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matthew Murdock -- 8 Eylül ; >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüzbaşı
    Mesaj
    Bluetooth olsa yeter. Ben telefonu bağlıyorum spotify a&#;ık istediğim gibi m&#;zik dinliyorum. Dokunmatik taktıracaktım ama vazge&#;tim. Olmazsa olmaz değil. Daha &#;nce iki aracıma dokunmatik taktırmış biri olarak bence &#;ok ihtiya&#; değil. bin verip en kalitelisinden almayacaksan hep seni deli edecektir. Bir &#;oğu dokunmatik değil basmatik zaten.
  • Taktıracağın multimedianın android ve t&#;revi olması &#;ok &#;nemli, wince işletim sistemli olan modellerden daha iyi bir multimedia deneyimi sağlıyor. Farklı formatlarda videoları tek bir formata convert etmeden oynatabiliyor, envayi &#;eşit navigasyon programı kullanabiliyorsun, spotify vs. program kullanıyorsan cep telefonunu a&#;madan &#;evrim dışı olarak kendi oluşturduğun listeleri dinleyebiliyorsun , t&#;m bunları tablet bağlayıpta yapabilirsin lakin her araca gitmiyor , bazı ara&#;larda &#;ok irite duruyor
  • Binbaşı
    Mesaj
    Dokunmatik ekran değil de BMW'deki sistem(sanırım Connected Drive diye ge&#;iyor) bence daha kullanışlı ve şık bir sistem. Dokunmatik ekranın 6"den sonra tadı ka&#;ıyor en azından ben b&#;yle d&#;ş&#;n&#;yorum. &#;rneğin Megane 4 televizyon gibi ekranı koymuşlar oraya arabaya mı bindik, atari salonlarındaki jetonlu oyuncaklara mı bindik belli değil. Mercedes'in ekranları da her ne kadar piranha tablet diye alay konusu olsada; bu şekilde dev gibi televizyon &#;akması ekranlardan daha kullanışlı ve şık duruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarbay
    Mesaj
    Dokunmatik ekran bence hem ergonomik degil, hem de arac icin kullanmasi tehlikeli. Fazlasiyla dikkat dagitan, kullanilirken fazlasiyla yoldan kopariyor insani.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süresiz olarak uzaklaştırıldı.
    Sonradan takma multimedi kullanıyorum. Bence bir ara&#;ta olmazsa olmazlardan bir tanesi. Ayrıca dokunmatiği dokunmatik telefon gibi hassas. Hafıza kartı ve 2 adet USB girişi var.

     Dokunmatik Ekran Olmazsa olmaz.
  • Kalitelisi varsa benimde tercihim dokunmatik olur konsol ile tam uyumlu ise &#;ok g&#;zel oluyor.
    ama piyasada dokunmatik olmasada olurdu denecek cok sistem var ge&#; tepki veren nerdeyse basmatik aletler var.
    bu sari sayfalarda sonradan satilan cihazlarin coğu bu saydiğim d&#;ş&#;k kalite cihazlardan oluyordu genelde. Pixel pixel anadolu aletler satiliyordu ilk başlarda şimdi d&#;zgun cihazlar var.

    Bir kac firmada hız kilidi var bildiğim kadariyla dikkat dağilmasin diye kumanda hari&#; hareket halinde ekran tepki vermiyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 8 Eylül ; >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni mesaja gitYeni mesaj
    Bilgi ikonYeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme

Benzer içerikler

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası