beyaz tv frekans sd / Beyaz TV frekansı nedir, nasıl izlenir? - Kartal 24

Beyaz Tv Frekans Sd

beyaz tv frekans sd

kaynağı değiştir]

Beyaz Ana Haber'i sırasıyla hafta içleri;

hafta sonları ise;

Programları[değiştir kaynağı değiştir]

Magazin[değiştir

Beyaz TV Türksat frekans ayarları - Beyaz TV Digitürk, D-Smart, Tivibu ve KabloTV&#;de kaçıncı kanalda?

Televizyonda isteyerek ya da istemeyerekten fabrika ayarlarına geri dönüştürebilmektesiniz. Böyle bir durum ile karşı karşıya geldiğiniz zaman uydu alıcısı frekans bilgilerine girmeniz gerekmektedir. Beyaz TV frekans bilgilerini merak ediyorsanız sizler için frekans bilgilerini araştırdık.

Türkiye'nin aktif haberleşme uyduları Türksat 3A ve 4A uyduları, Türksat Uydu Haberleşme Kablo ve İşletme A.Ş. (TÜRKSAT) yönetiminde aktif ve başarılı bir şekilde görevlerini ifa etmektedir. İki uyduda toplam şifrelenmemiş kanal var. Bunlardan 70 kanal HD yayın yaparken, kalan kanal SD yayına devam ediyor. SD yayın ile HD yayın arasında yalnızca görüntü kalitesi farkı vardır. HD yayınlar cihazlara p kalitede, SD yayınlar ise p kalitesinde yayın yapmaktadır. Bu da evlerimize gelen görüntülerin netlik kalitesine yansıyor.

Beyaz TV frekans bilgileri

Beyaz TV frekans bilgileri şöyledir:

Frekans ayarı:

Uydu: Türksat 4A

Sinyal oranı:

FEC: 3/4

Audio PID:

Polarizasyon: V- Dikey Batı

Video PID:

Kapsama alanı: Batı

yılı Türksat web sitesine göre düzenlenmiştir.

beyaz tv

Beyaz TV frekans ayarları nasıl yapılmaktadır?

Beyaz TV kanalını izleyebilmeniz için çanağınızın Türksat 4A uydusuna ayarlanmış olması gerekir. Türksat 4A için çanak anteniniz varsa, uydu cihazının ayarlar menüsünden "Frekans Ekle" menüsünü açın (farklı cihazlarda tekrarlayıcı, manuel kanal arama vb. ekleyin şeklinde karşınıza çıkabilir). Uydu Adı bölümünde "Türksat 4A"yı seçiniz. Bir uydu seçtikten sonra alttaki frekans, Polarizasyon, sembol bölümüne yukarıda vermiş olduğumuz frekans bilgilerini girin ve işleminiz hallolacaktır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası